bu hafta içinde 147 almayı düşünüyorum 2003--2004 model ..motor olarak 1.6 - 2.0 farketmicek hangisi daha temizse onu alıcamkronik sorunları falan varmıdır..bu araçların kullananlardan bir yorum alsak..
şimdiden teşekkürler.
bu hafta içinde 147 almayı düşünüyorum 2003--2004 model ..motor olarak 1.6 - 2.0 farketmicek hangisi daha temizse onu alıcamkronik sorunları falan varmıdır..bu araçların kullananlardan bir yorum alsak..
şimdiden teşekkürler.
Sfi...
Her MARKA arabada olduğu gibi temizi sorunsuzdurİnşallah sahip olursun çok keyiflidir güle güle kullanırsın.
coure sportivo...
bakımlı ve düzgün bir araç bulursan sorun yaşamazsın...perf,donanım,güvenlik,tasarım açısından kesinlikle tatmin olursun yakıtıda korkulduğu gibi fazla değildir.
tek bildiğim 2.el satışı zor onun dışında yakıtı biraz fazla deniyor ancak piyasada pek olmayışı ve italyan tarzını yansıttığından dolayı fazlasıyla ilgi çekiyor
1.6 alma gereksiz yakar iyi gitmez..2.0 alma satamassın ...![]()
Kork!!sönmez bu şafaklarda yüzen al sancak...
alacağım araçların alayında lpg varyani yakıt pek sorun olmucak bakalım bitane 2.0 le anlaştık gibi serviste onay verirse alıcam allah izin verirse..
Sfi...
diyolar,dediler,böleymiş,şöleymiş... kulak asmayın o fiyata alabileceğiniz en kaliteli araçlardan birine bineceksiniz emin olun.
İtalyan style mafia style
Bence alfa ap ayrı bir dünya umarım 2.0 olanı alırsın
Keyifle bineceğine eminim
içine bindim bi kere genişliğine çok şaşırırsın o araçtan güzel konfor seni bekliyor. kalitesi zaten çok iyi
kronik sorun olarak;
1- varyatör problemi var, eğer alıcaksan mutlaka dikkat et. varyatör problemi olan alfadan dizel arac gibi ses gelir, ama ses içerden pek duyulmaz, eger varyatör yeni yeni bozulmaya başladıysa motor sogukken ilk marşta bu sesi yapar ve sonra kesilir.
2- göğüslük plastik iç aksam, ve düğmelerin kalitesizliğinden dolayı çizilme ve soyulmalar had safada, heleki arac bayandan ise o tırnak izleri çok rahatsız edici.
3- kronik sorun olmasada bilmende fayda var arac makul miktarda yağ yakar 5000 km de 1 - 2 litre civarı yağ ilavesi yapılır.
aracın motor sesi tahrih edici, yol tutuş çok çok iyi, özel servisi izmirde gayet makul fiyatlarda, parçalar diğer araçlar ile bir belkide ucuz. Alfa almayı düşünürken tercihim 1.6 TS Distinctive makyajlı kasala(2005-2009), kırmızı veya siyah, hatta sunroofludan yanaydı, fiyat çok fark etmez zaten, bu fiyatlara alabileceğin en iyi araclardan biridir, 1999 golf fiyatlarına bakınca bu arac ikinci el fiyatı çok iyi düzeyde. acele etmeden temizini bulabilirsen sadece araba değil -extradan keyifte satın almış olucaksın, ama ilginide eksik etmiyceksin.
2008 kasa 147 2.0 otm full araç bulduk arkadaşa. Alacağız fakat aklımıza sürekli takılan direksiyondan değişen vites (f1 spec) arıza verir mi. Araç 65.000km de
Almadan önce alt takımı alfa'yı bilen birisine kontol ettirin, aldıktan sonra masraf açmasın =)
Varyatör'e dikkat edin, triger değişimi yapacaksanız tamir kitleri mevcut, ucuza aradan çıkartırsınız. Şu aralar ucuzladı ama debimetre için gene bir alfa ustasının fikrini almakta fayda var çünkü tam bozulmadan arıza kaydetmez.
Selepeed şanzıman alacaksanız için Selenia'nın selespeed için ürettiği yağ var, bundan başka koyacağınız herhangi bir yağ şanzıman robotunu bozacaktır.
916 V6 Turbo
ben blackline olana binmiştim , yürüyende herşey aynı sadece yere 2 cm falan daha yakın blackline'ın yay farkından dolayı , ama inanılmaz yol tutuyo diyebilirim çok şaşırmıştım.
Kronik sorun bütün Alfalarda arkadaşlarında söylediği gibi varyatördürfiyat olarak büyük bir meblağ değildir . araç ilk çalıştığında dizel gibi çalışır .
bana sorarsanız selespeed e girmeyin 2007 ye kadar olanlar çok sıkıntılı diye biliyorum.
Alfanın motor sesini hiçbir araçta bulamazsınız
yakıtı ise 1.6 a3'ten farklı değildir ..
Alfa kırmızı olsun 3 kuruş fazla olsun![]()
Bize Her Yer Trabzon
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)