arkadaşlar bu 3 evo modeli arasındaki motor-yürüyen vs donanım hariç farkları bilen arkadaşlar yazabilirse sevinirim..ayriyetten tavsiye edecek olursanız hangisini edersiniz???
arkadaşlar bu 3 evo modeli arasındaki motor-yürüyen vs donanım hariç farkları bilen arkadaşlar yazabilirse sevinirim..ayriyetten tavsiye edecek olursanız hangisini edersiniz???
(2008 GP T-Jet sport-2005 Golf V GTI-2012 Leon TSI-2009 GP T-jet sport)-Abarth 595c competizione- ????
6 ile 8-9un şaside değişiklikler mevcut
9un turbosu daha farklı
6 sadece 5ileri..8-9da 6 ileri manuelde var
2011 E90 320d & 2006 FJR 1300 & 2006 ZZR 1400
evo IX maddi olarak biraz aştığından 6 ve 8 daha mantıklı olcak benim için =) peki 8 ile 9 arasında çok fark mevcutmudur turboharicinde?
(2008 GP T-Jet sport-2005 Golf V GTI-2012 Leon TSI-2009 GP T-jet sport)-Abarth 595c competizione- ????
8-9 arasında tampon far stop farkı var, koltuklar farklı onun haricinde 9'da mivec var. Ülkemizde 8 lerin hepsi 5 ileri diye biliyorum 9 lar ise 6 ileri. 8 lerin şanzımanları biraz daha dayanıklı ama genelde 1. viteste bir süre sonra vınlama yapar kafaya takılıcak bir durum değildir. Aklıma gelenler bunlar şimdilik
tme nin transferi 789a göre farklıdır şanzıman farklıdır biraz turbosu farklıdır titanyum alaşımlar kullanılmıştır,
8 ve 9da 7ye göre şaside biraz daha iyileştirilmeye gidilmiştir, daha rijittir şasi olarak konuştuğumuzda
9un turbosu 7 ve8 e göre büyüktür
9un bloğu cast olarak daha iyidir diğerlerine göre, mivec söylenmiş kapaklarda farklılıklar var, şanzımanlar farklı diffler farklı transferlerin içi farklı 6ya göre 6daki kullanılan malzeme biraz daha değişik
kasada farklılklar vardır 6 ya göre aluminyum yerler, rijitlik
tam sormak istediğin yer varsa ona göre cevap verebilriz detay bildirirsen eğer
körler sağırlar
ayrıntılı yorumlar için teşekkürler farklılıkları öğrenmek iyi oldu..peki model ve fiyat açısından düşünürsek hangisini tavsiye edersiniz..benim gönlümden geçen evo6 TME..bu aracın kronik sorunları vs varmıdır,yorumlarınız nedir bu modelle ilgili?
kronik bir problem yok bildiğim kadarı ile ama evo 6.5'a 10 yaşındaki arabaya 50k para vereceğime 8 alırım. 6.5'ta favorim http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...-makinen/detay
6 cok ayrı bır dun ya ama parcaları cok pahalı
cok merak edıyorum ve soruyorum ?
sanal alemın kablosuz delıkanlıları klavyenın hangı tusu ates edıyor ? ?
tuned by : gürsel canpolat (16ec813)
6 ileri şanzumanları 8 de yok 9 da var demek yanlış olur.abd ve japonyada mr modeller 6 ileridir 8 yada 9 olması fark etmez.aynı şekilde evo 9 larde 5 ileri şanzumanla rs modeli olarak üretilmiştir anlican hepsi bir birine swaplanır.6 ileri şanzumanınn oranları mükemmeldir 550 hp lerde biter fakat 5 ileri daha dayanıklıdır.ayrıca 5 ileride dişliler parca parca satılabilir 6 ileri ise grup dişli olarak satılır.
www.egeturbo.com
Turbo asker
crank walk 8d e değil olduktan sonra hepsinde olur bazı dikkat edilecek şeyler var 8de olup 9da olmayacak diye birşey yok
körler sağırlar
alınıcaksa bütçe ayarlanıp 9 alınması en mantıklısıdır,9 un tüm yürüyenide farklıdır bilstein-eibach.evo 9 un tavanıda aliminyumdur ağırlık merkezi daha aşağıda ve evo 8 den 10kg daha hafif.jantlar keza öle enkei deil bbs forged çok daha hafif.motor üst kapak turbo zaten farklı şanzıman 5 ilerıye göre daha nazik ama cok daha keyifli,yarı oto klima var,tr ye gelen 9 ların hepsi yurtdısında satılan mr modeli,tr ye gelen tum 8 ler ise gsr modelidir.
6 tommi çok özel aractır ama artık parca bulmak ıyıce zorlastı,transfer en zayıf noktası evo6 ların,ayrıca şanzıman senkromec ve dişliler zayıf diğer serıye göre.ama aralarındaki en hafif araba evo 6 aynı zamanda stock olarak en hızlısı.
4g63 blok dünyada efsane olmuş bi blok motordan uygulama hatası olmadıgı surece sorun cıkması ınanılmaz dusuk ihtimal,stock internalları bıle haywan gıbıdır.
kendi evolarımda daily drive 2 bar geziodum tum dunyada gezıo 30r la bile sorunsuz kullanabılırsın bakımlı bı stock evo motorunu.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)