User Tag List

13 sonuçtan 1 ile 13 arası

Konu: Hyundai i30 hakkında bilgi alabilir miyim?

aoc
    Misafir

Hyundai i30 hakkında bilgi alabilir miyim?

Aracın 1.5crdi 115 hp olan modelini düşünüyorum yalnız bir sorunum var: Çevremde kimse bu aracın ne sahibi, ne de dolaylı yollardan deneyicisi olmamış tipler. Motorunun diğer dizellere nazaran güzel yürüdüğü söyleniyor.Çevrenizde daha evvel bu araçla uğraşan oldu mu? Yol tutuşu v.s nasıldır ? Modifiye ekipmanları rahat bir şekilde bulunuyor mu? Kronik sorunları var mı ve varsa nelerdir v.b gibi sorularım var... Aracı piyasa şartlarında ele alarak, tune adına üzerine katabileceklerimi bilen birileri benimle paylaşırsa sevinirim.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hyundai geçmişe göre kendini baya geliştirdi.115 hplik crdi motor performans konusunda tatmin edicektir.Çok fazlada yakmaz.Mode paketini tavsiye ederim (elektronik kontrollü klima vs)artı özellikleri var.Hyundainin bazı modellerinin kronik sorunu amortisörden ses gelmesidir bu sorun i30 dada var.Modifiye açısından fazla seçenek yok ama i30 a uygun yay,tampon ekleri,spoiler bulabilirsin.Jant düşünürsende en üst paketinin 17inç jantı i30 a çok yakışıyo...
    Hatırladığım kadarıyla sitede hyundaide çalısan bir üye vardı adını hatırlayamadımdaha detaylı bilgi vericektir.

Flonky
    Misafir
    Şahsen Accent era 1.6 full+full vardı dizelinide kullandım çok rahattı aynı dönem araçlarıdır i30 la şanzuman kullanılan malzeme işçilik kapı kapanma sesi bile aynı 2 dizel motorda yine tıpatıp aynısı düşük devirlerde çok güzel tork üretiyor hyundai ler yalnız tek dezavantajı yakıt sarfiyatı çok yüksek ve içeri 1gram dizel sesi gelmiyor gözün kadranda oluyor arada normal bi dizel 180 yakıyorsa bazen hyundai crdi ler 220-230 kadar çıkıyor..ama sen yine de iyi ce araştır hyundailerin parçaları ucuz ve bol tabi ilerleyen dönemlerde satmazsan

Berkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    1.4 109 benzinli aldık 2-3 ay falan oluyodur.standart donanım gayet hoş ipod usb girişi vs 6 airbagli iç ışıklandırma gayet sık radyo vs vw grubu gibi kadran beyaz frenleri gayet hoş yani bana eneazından vtec2den sora süper agırlık biraz fazla bizimkisi 1396 kg 1.6crdi bilemicem ama

hyundayiede calısan arkadasta Vtec-Sedan buarada

söyle ürünleri mevcut jeep and carda

http://www.jeepandcar.com/urunler.ph...ndefined&ilk=0

bunlar Nxt cila sonrası resimleri siyah ama icinde sedefler mevcut

buda bi örnek olsun modlu i30a
    1881 - 193

izo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bizde var i 30 1.6crdi...donanımı motoru yol tutusu falan cok gusel oneririm...az da yakıyor gayet de gusel gidiyor...yalnıs parca konusuda sıkıntısı var kaza yapınca bekletıolar biras....

by_tuning_058
    Misafir
    araba daha yeni tuning parça bulursun simdidem bir cok parca var

aoc
    Misafir
    Dizellerinin çok yaktığına dair söylemler geldi kulağıma yakıt konusunda net bir fikir verebilecek var mı ?

öskür si
    Misafir
    hyundai i 30 diğer modellerle karşılaştırmamanı tavsiye ederim para varsa tabi ki en üst versiyon motor çok iyi dizel benzinli baya performanslı tek handikap biraz ağır drag yok uzunu çok iyi yakıt tasarrufu olarak dizel düşünüyosan benzinli lpg daha iyi olur benzinli 1.6 127hp 225 45 17 ve esp standart )

Killah - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Geçenlerde araca bindim, çoğu yönden güzel bir araç ancak istedikleri paraya değer mi bilemiyorum. Şahsi fikrim değmez.
    Alıntı BarKing Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Eski arabacilardan kim kaldi, Vaktinde saatimi satsam vtec aliodum, Simdi satsam sifir iki type r alirim

Mehmet Opc - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben yeni kasa hyundai accent crdi kullanıyorum biraz fazla yakıyor onu söylüyebilirim

nightkids_han
    Misafir
    Alıntı aoc Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Dizellerinin çok yaktığına dair söylemler geldi kulağıma yakıt konusunda net bir fikir verebilecek var mı ?
    22.000de cerato war arkadaşımda aynı motora sahip 1 yaşında araç 0 aldılar , az yaksın diye motora 1 parça takmışlardır en son yakıtı kötü demişti bana

Vtec-SEDAN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    otomatik i30 1.6crdi 115hp şehir içi karışık kullanımda (test aracı) genelde devirli kullanım ile 7litre civarında yakıyor.. düz vites ve düzgün kullanımda aynı özelliklerde komşuma sattım ve ortalama 5.5litre yakıyor.

donanım olarak oldukça tatminkar bir araç. yol tutuş ve frenler gayet başarılı. aracı sürerken gerek şehir içi, gerek şehir dışında yorucu olmuyor aksine tad veriyor. ses sistemi, konsol görünümü ve paket özelliklerine göre değişen 16' - 17' jant seçenekleri, elektrikli katlanır aynaları, ayna sinyalleri ve dijital kliması usb vs gibi çok gerekli olmayan ama basit özellikler aracı oldukça kullanışlı kılıyor.

5 sene 100000km garantisi ve 20.000km de bir bakıma girdiğini düşünürsen; parça bolluğu, yaygın servis ve fiyat uygunluğu ile daha ideal bir araç haline geliyor..

Alıntı izo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bizde var i 30 1.6crdi...donanımı motoru yol tutusu falan cok gusel oneririm...az da yakıyor gayet de gusel gidiyor...yalnıs parca konusuda sıkıntısı var kaza yapınca bekletıolar biras....
    izo gittiğin yeri bilemiyecem ama İstanbul açısından hiçbir sıkıntı yaşamadık i30 yedek parça ihtiyaç durumlarında.. hyundainin büyük özelliklerindendir, araç gelmeden parçalar gelmeye başlar.
    "Hiçbir ülke yoktur ki, kendi içerisinde bizim kadar hain yetiştirebilsin.."

R_Kaptan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hiç düşünmeden i30 tavsiye ederim gerçekten yakıt olsun rahatlık olsun 10 numara bi araç crdi motor çok başarılı..

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)