Evet, 1.5 Tsi octavia. E-tec olan değil ama 2019 model aracım. Superbler ve Golf 7.5 larda kullanılan ile aynı motor.
Printable View
1.5 tsi t-roc eşime aldık 15 bin kmdir kullanıyoruz. yağ yakma olmadı ancak 1.4 tsi lara göre biraz daha sesli ve sarsıntılı bir motor. daha önce 1.4 tsi 125 lik vardı o daha sessiz ve titreşimsizdi. yakıt olarak 1.4 daha az yakıyordu.
pffff, Golf r almayan gurbetçi de ne biliymm... :D
Yahu konuyu nerelere getirdin emice :D
2020 model 1.5 tfsi kullanıyorum. 36.xxx olucak km si. 10 kmde 600 ml civarı yağ eksiltiyor. Benim aracım 5-30 ile gelmesine rağmen. Ortalama yakıtın 7.4 litre ama kullanım güzargahım ağır trafikli değil. Start stop hep kapalı kullanıyorum ben, hararet yükselme yaşamadım. Kutu içi filtre ve soft yazılım mevcut, 200 üstü süratlerde gidişini beğeniyorum. Sakin kullanımda 5.3 6 litre arasına kadar düşüyor yakıt. Şehir içinde alt devirler daha canlı ama 1.5 182 bg’lik civic rs i geçemedim rollingde
Yazılımı özgün abi de yaptırdım. Rsa nın rakamlarıda iddaalı evet, arabalar güzel yürüyor. 100 200 27 sn civarı 18 jant, komple ses yalıtımı ve ses sistemi mevcut, biraz daha ağırımdır. Şanzımandan dolayı soft istedim zaten. Dsg torku limitte zaten.
1.5 tsi güzel motor. şahsen sahip olmasamda çok bindim. kullanıp mutsuz olan görmedim.
yağ yakmaları da hala ilginç :D yağ yakacak kadar gazlayan arkadaşlar 2.0 tsi almalı :D
hele yurtdışında olanlar, 2.5 tfsi almalı :D :D :D