Herkese selam, iki araç arasında kaldım. sıfır alıcam.
YENİ ATECA 1.5 EcoTSI ACT 150 HP DSG Xperience
Highline 1.5 TSI ACT 150 PS 7 ileri DSG
Herkese selam, iki araç arasında kaldım. sıfır alıcam.
YENİ ATECA 1.5 EcoTSI ACT 150 HP DSG Xperience
Highline 1.5 TSI ACT 150 PS 7 ileri DSG
Şöyle bi bakındımda ateca hem daha heybetli duruyor hem daha donanımlı sanırım en azından robot koltuk gördüm fazladan![]()
ikiside aynı para ve donanım olması çok zor.seat vw göre daha çok donanım veriyor.ben olsam aynı paraya daha fazla donanım veren seat'ı tercih ederdim.
Seat IBIZA FR
C U P R A L E O N
T-roc C segment Arona vs karıştırmayınQ2 ile birlikte MQB kullanıyor. Aks mesafesi kısa C segmenti Crossover ikiside.
Bu arada Ateca fiyatına daha dolu T-Roc alıyorsunuz. Şerit takip adaptif kör nokta vs dahil.
şu an ateca kış paketli var bende hatta satıyorumt roca da bindim almadan önce ikisi karşılaştırılamaz bile. T-roc un içi bildiğin mezar gibi. Atecanın kalite olarak tiguandan en ufak eksiği yok.
[I]CORVETTE C7 Z51 STINGRAYBMW X3 SDRIVE
T Roc un rakibi Ateca değil Arona dir. Bu nedenle kesinlikle Ateca...
History;
1.6 GLI corolla / 1.6 IES civic / 1.4 IS civic/ 1.6 TDCI focus2 / 1.6 TDCI focus3 / 1.2 TSI Golf7 / 1.4 TSI Leon FRed / 1.6TDI DSG B8 Passat / Audi A3 Sedan 1.6TDI DSG
Ben olsam 2020 düşük km prestige paket Kodiaq kovalardım o paralara.
Harika bir araç, babaya aldık çok memnunuz. Donanım, kalite vs boyutlar olarak rakibi yok.
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
Vw T-Roc un ateca dan kisa veya kucuk olmasi C segment oldugu gercegini degistirmiyor. Buyukluk segmentin tek belirleyicisi degil. Passat cogu d segmentinden buyuk ona bakarsaniz.
Jato nun fotografi da tamamen satis penetrasyonunda bir yere oturtamadigi icin B demis.
Evet tiguan da t- roc ta, Audi Q2 de C segmentidir. Platform MQB dir.
VAG grup B segment kucuk suvlar;
Vw T-cross (t-roc b ise bu a o zaman) veya Seat Arona veya evet sasirabilirsiniz Skoda Kamiq3 aracta Polo platformu uzerine oturtulan B crossoverlar.
Bu ikisi arasında kalsaydım Ateca tercih ederdim. T-Roc yerine yeni Peugeot 2008 GT-Line öneririm.
Konu .::EmrE::. tarafından (13-02-2021 Saat 01:50 ) değiştirilmiştir.
Troc güzel albenili duruyor ama polo kalitesinde iç mekanı var ve dar kalıyor biraz. Ateca ise tiguandan daha ufak ama donanım özellikleri kafa kafaya geliyor, seat bayisinde güzel indirimler yapıyorlardı. Ateca derim ben.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)