Ben focusta kullandim,
Performansi gayet iyiydi. Sadece filtreli haliyle bir kac aracla da denedim.
E90 320d 184luk ile kafa burun seviyesindeydi.
Stage 1 polo gt yi 2-3 boy geciyordu.
Kisaca 1.6 t opelden performans olarak ustun, 0-100 degerlerine aldanmayin cunku cok sariyor ve 1. Vites dizel gibi bos.
Fiesta stdeki motor,Turbosu k03ten bile ufak ku39 var, ben yazilim yaptirmaya cekindim. Tam niyetlendim, bir roll gecesi evin sokagina girdim ve benzin pompasi yandi.
2 hafta pompa bekledi, 3 haftada teslim ettiler, parcacida yoktu. Yetkilinin elinde 1 tane vardi, o da usakta bekleyen bir araca takilmak uzere stoktaymis

kilometrem 80bin civariydi.
Hararet ve motor yanmasi meselelerini cok arastirdim. Bu motor kugada daha cok oldugu icin kuganin adi cikti haliyle. Servis bunun icin bir guncelleme yapmis, beni de aradilar ama ben arabayi sattim diye bilgi verdim. Hos o zamana kadar ben mudahalede bulunmustum bile:
Bende biraz su eksiltme vardi. Forumlarda gordugum kadariyla yedek su haznesine geri donen hortumun dayaniksiz oldugu ve bu hortumun aniden yarilmasi sonrasinda arac su eksik uyarisi bile vermeye firsat kalmadan butun suyu bitirip hararet yaptigi idi. Yedek su haznesini degistirelim derken saglam da olsa hortum degissin dedim, nitekim saglam gorunen o hortum cektigimizde elimizde parcalandi

guncellenen hortum ile eski hortum arasinda bariz kalite ve goruntu farki vardi. Sonrasinda da hic bir sorun yasamadim. 90k 100k arasi sattim