Öncelikle herkese merhaba iyi forumlar.
Yaşım 24 araç alma arefesindeyim. 24 bin nakitim var. Şahsıma ait ilk aracım olacak. Bu bütçe ile araçlara bakıyorum çok tatmin edici araçlar çıkmıyor malesef. 17 yıldır renault kullanmanın verdiği bi marka tutkusu, şu an hali hazırda mevcut megane2de olunca ve her renocunun binmek istediği hızlı renaultlar olunca aklımı çeliyor, göz kırpıyor ama mantığımı ikna edip yaklaşamıyorum. Bu totem içinde alıp kullansak kroniği ve üzücü hadiseleri var mıdır? şunlara dikkat etmek gerekir denen noktalar var mıdır?
Bu konuyu açmamın sebebide almak için ikna olmak yada tamamen aklımdan silebilmek. Çünkü aklımda olunca diğer araçlara baksamda muhakkak bi kusur bulup kendimi kandırıyorum. Gönül ister 172lik bi clio rs ama bu bütçe ile turşu alıp kendimi sanayi köşelerinde iş yaptırmak için hırpalamak istemiyorum. Ustamız da mevcut sanayi işine uzak değilim ama o stres bile yoruyor insanı. Ayrıca aylık 3bin gibi kenara atıyorum. Max 6-7 ay biner satarım. Satışı nasıldır nufüs müdürlüğünden mi veriyorlar acabaSiz değerli büyüklerime veya bilgili forum ahalisine bi danışmak istedim. Şimdiden teşekkür ederim.