Herşeye rağmen alacak gibi![]()
Son kada vogue sporttan iyi yalnızda
Senin baktığın kasada sport her anlamda misss de
Kalbi bitik işte![]()
İnsanlar ikiye ayrılır. İşine gelenler işine gelmeyenler olarak.
Kendi Ahlakın için Kuran'ı oku, vatanın için Nutuk'u oku.
Hakikatten yana olacaksan, yalnız kalmayı göze alacaksın...
Dr.ECU
Arkadaşım Borusan da çalışıyor 40.000 de 50.000 de yatak sarmasını çok doğal karşılıyor.Hatta yatak sardığında aracı o haliyle takasa verip tekrar sıfırını alan bir sürü müşteri var diyor.yani milyon verip 40.000 biniyorsun 100.000 masraf çıkartıyor 200-300 bine takasta saydırıp tekrar milyon verip yenisini alıyorsun nasıl bir tutkuysa???
umarım açıklayıcı olmuştur ama tavsiyem siz böyle bir tutkuyla bağlanmayın derim bu markaya.bilmem kaç yaşında ve km de bilmem kaçıncı el araçlardan bahsediyoruz.
Konu sahibi arkadaşım heves var anlıyorum ama örnek teşkil etmesi açısından aşağıya bir link bırakıyorum 1 sene öncesinin konusu döviz o zamanlar bu kadar yukarıda değil belirtmek isterim. Buna ek olarak misal motoru kırsam 2jz(örnektir) koyarım değer o zaman diye düşünüyor olabilirsin yada daha güçlüsünü %99 şanzumanın limiti senin motor gücüne kadardır. Son kasa almadığın sürece başına gelebilecek bir kaç şeyi yazmak isterim. Yarın öbür gün amortisörlerin arıza verecek, patlayacak onu yaptıracaksın, cam kumandan bozulacak onu yaptıracaksın, bi bakacaksın klima kontrol bozulmuş klima 18derecede açık kalmış. Kamber açısını amostisörlere bağlı olarak kendi ayarlıyor, amortisör sağlam kalsa o bozulacak yaptırmasan lastikleri yiyecek 4 tane lastik koyucan 10k vs. vs. diye uzar gider liste.Diff. takozu gelecek 3ayda bir. Bi motor kulağını yaptırcan onun acısı geçmeden diğer motor kulağı selam verecek hadi diyecen oda eksik kalsın bu sıra şaft rulmanlarından bi uğultu gelecek ulan daha dur motor kulaklarını ödemedim derken ona zamanında müdahale ettirmesen şanzumanın(vidamıydı bişeydi tam hatırlamıyorum 6 ay uğultusuyla gezmiştim) bişeyleri eskiyecek sonra o kesilecek bu gelecek bilmem ne bilmem ne. Bu kadar üst üste arıza sürekli bi uğultu ve içe doğru girmesi halinin sonunda paranoyak olacaksın misal kız arkadaşımı alayım bi yol yapayım dedin müziği açtığınız keyifli keyifli giderken, birden huzursuz olacaksın müziği kısıp huzursuz olacaksın. Arabaya her bindiğinde huzursuz olacaksın, motoru arabayı sıkıştırırken kırdıysan hele gaza her oturduğunda huzursuz olacaksın başka arabalarda da. Yarın öbür gün vebostolu araban olsa çıkardığı dumanı görünce korkacaksın bayan psikolojin bozulacak işin özü. Eğer hazırsan hemen aşağıya otomobilleriniz konusununda linkini bırakıyorum, sahne senin![]()
not: yazılanların hepsi yaşanmış bir hikayeden uyarlanmıştır.
http://www.techturkey.com/forum/sohb...tak_sardi.html
http://www.techturkey.com/forum/otomobilleriniz/
Superb
2 tane 2.7 aldım sattım şuan bi tanede 4.2 superchargedim var. Hepsi airmatik arızası verdi hata suan charged bursada airmatik yüzünden. Hadi bunları ufak arıza sayıyorum geçen sene bu zamanlar 2.7 tdv6 im vardı sabah marşa basmamla motor krank kırdı 1 milim bile yürümedim. Hadı bulgarıstandan parça, tanıdık ustayla falan 30.000 e mal ettim. Hemen sattım alan galerici 10.000 km sonra yinr krank kırdımotordan yana sıkıntı yaşamak istemiyorum diyorsan 4.2 supercharged al yakıt o kadar fark etmiyor 2.7 de cok yakıyor uzun yolda 4.2 belkı daha az bile yakıyordur ama illa masraf cıkarır en basıtı kapı, cam motorları arıza verir klima kompresörü arıza verir ekran pikselleri bozulur. Yanı range alıcaksan sanayı ve bulgar ayağın olsun
Bana kalırsa çoktan arabalara gidip bakmıştım abi
Son kasada voguenin yanında sporta bakmam bile abiama bu kasalarda sportlar daha şık
Diyelim hiç sıkıştırmadan kullanıyoruz yine mi sorun çıkarıyor
O kadar çok istiyorumki bu arabayı
Abi inan bağlandım bile ama yorumlar çok caydırıcı
Abi tam hayalimdeki olayı yazmışsınİnan bunu yaşamayı o kadar çok istiyorum ki ama işte tedirginlik. Abim felanda aynı böyle bmw ile uzun yola çıkmak istemez
Ama babam öyle değil yaparsa yapar denemiş oluruz modunda
Babam x5 i çok severdi istanbulda bi range rover'a bindi içini dışını çok beğendi sonra bana bulaştı hastalık
Neyse hayırlısı olsun abi
Teşekkür ederim bilgiler için.
Abi illaki arıza çıkarır ama motor olunca hele kupa şase ayırma felan çok sıkıntı. Motor hariç herşeye tamamız şuanBide bizimkiler dizel istiyor benzinli olmaz diyorlar
![]()
Adam 1 km gitmden kırdım diyor
Sen bu hayvanı alma bundan kurban olmaz
Alacağın arabayı söylüyorum
Audi Q7 3.0 TDİ makyajlarsın missss gibi
Her dönem elit ve sağlam
Ben çanakkaleye gittim aldığımda millet nasıl bakaydi be
Valelerin göz bebeği kafaya çekilir
Range başına bela olur çok ciddiyim
Senim gibi çok kararsız kalıp almadım
Karar senin
Dr.ECU
Tutmayın küçük enişteyi, gençlik heyecanı bacayı sarmış, tecrübe etmeden inanmak istemiyor
Maddi durumunuz rahatsa, sokağa atacağınız paralar çok koymayacaksa alın gitsin kardeşim, aklınızda kalacağınıza elinizde kalsın, dünya malı, yiyin gayri![]()
bu kadar masrafla sıkıntıyla uğraştıktan sonra ferrari’ye filan binersin değer en azından. gündelik kullanılacak sıradan bir suv araç için hiç gerek yok uğraşmaya.
2008 Audi Q7 3.0 TDI Quattro 139.000 TL Galeriden satılık ikinci el - 589949491
miss gibi araba beğenmiyisinnn![]()
Dr.ECU
Aga git yeni kasa sorento sportage al o bile daha iyidir sana derim, 3-5 keyif için ömür çürütmeye değmez aha sorunlu araba yani kabul git land servisi yapan yerlere sor motoru adamlar avuçlarını kaşımaya başlar zevkten
mal da yalan mülk de yalan gel biraz da sen oyalan.
otomotiv mühendisi
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)