Merc X alıcagıma Navara alırım cunku herseyıyke aynı ve cıddı ucuz.
Amarok kadar komforlu pıkap yok. Hılux cıddı sert.
Merc X alıcagıma Navara alırım cunku herseyıyke aynı ve cıddı ucuz.
Amarok kadar komforlu pıkap yok. Hılux cıddı sert.
Selam Pist amcam
Bilindiği üzere zaten araç Navara tabanlı üretildi yani bir nevi Navarada olan eksikler giderilip bu araçı dünya piyasasına sürdü mercedes.
Bizde Power versiyon mevcut benim kendi navaram ile kıyasladığımda gördüğüm farklar ;
Navara ya göre iç izolasyon daha iyi Navarada ses 110 dan sonra başlıyor mercedes de 130-140 bandında. +
Navara da bir türlü olmayan kilitli diferansiyel olması +
İç aksam konusunda tabii ki de tüm sınıf pick-up lardan iyi olması ( Aventura dahil ) +
Yakıt olarak tam hesaplayamadım araç daha 1k küsür km de fakat Navaradan 1 litre daha fazla yakabilir gibi görüyorum. -
X class lara sadece cam ve kaput filmi yapıyoruz şuan. Ancak tamamen Navaranın aynısı diebilirim. O prototipteki babacanlıktan eser yok. Yükseltme kiti ve geniş lastik şart, yoksa bir Ranger gibi asla durmuyor. İç kalite konusunda arkadaş kullanıcı olarak yorum yapmış üzerine laf söylemek bize düşmez. Ancak kesinlikle yinede vasat plastik, yani oda bi A serisi plastiği bile değil çok kaba.
Gelelim Amarokaabi buna yazılımlı binen yokmu?? Nasıl gidiyor bu araç okadar?
www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz
Ben yazılımlı biTdi sürdüm uzun süre, onu uzunda 136 hp 1.16 geçiyorduV6 baya gaddar anladığım kadarıyla
JenGoO Nickli Üyeden Alıntı
evet şimdi sordum da satıştaki arkadaşlara kanun yürürlüğe girmiş. Hatta ticariler için de geçerli dedi ama ben yinede emin olamadım.(yıl başından öncesine kadar ticariler alınamıyordu,ve haberlerde Ticari araç ibaresini göremedim) Gerçi geçerli olsada pick up'larda ötv oranı düşük olduğu için aman aman bir değişiklik olmaz.
Abi v6 225hp zaten yazılımlı bildiğim kadarı ile 260hp lere kadar çıkıyordu.
Yazılımsız bir v6 seleflerine göre zaten ciddi hızlı. Kaldı ki o hacme sahip tek pick-up günümüzde wildtrak var. Wildtrak da navara ile neredeyse aynı gidiyor.
Tarkan abı ben uygulama yaptım
224 Hp den 320 Hp ye 550 Nm olan Torku 680 N m ye yukselıyor
Son zamanlarda uygulama yaptıgım en zevklı araçlardan birisiydi
Navara da yaptım Ford Ranger da hiç biri ile alakası yok yazımlı halleri her sekilde Amarok cok ustuntavsye ederım
3.0 TDI V6 224 HP aracı geçen yaz test etmiştim. Aracın standart performansı dahi bugün hızlı dediğimiz RS,GT,ST vb.(180 hp civarı) araçlardan daha iyi. 0-100 hızlanma verisi 7.9 sn. gerçekten çok iddalı bir rakam ve bu gücü hissettiriyorda. Yazılımlı halini zaten düşünemiyorum. Konfor olarakta araç beklentimin çok üstündeydi. Şehir içi kullanım sorunum olmasa ilk tercihlerim arasında mutlaka olurdu. Yada zevk için 2. araç, iş için bakılır.
eleştiri gizli hayranlıktır.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)