Parasına göre 10 numara arabadır. 1.4 m.air 170 lik oldukça tatminkar hatta performanslıdır. Stock halinin bile sesi soluğu güzeldir. Olabildiğince dolu olanını almaya çalışın. Cam tavan - Deri Koltuk - Spor 2 paket kesinlikle olsun. Bose ve bi xenon da varsa tadından yenmez. Dna modu aşırı keyiflidir. Kronik sorunu yok denecek kadar azdır. Hatta yoktur bence. Şehir içi 10 lt gözden çıkart , fabrika verisi ile uzaktan yakından alakası yok. Uzun yolda belki cruise ile az yakabilir. Yol tutuşu efsanedir. Ben artık inatlaşıyordum arabayla yoldan çıkacaksın ulan diye.

Yoldan çıkarabildiğimi yada esp ışığını yaktığımı hatırlamıyorum. 159 a çok daha iyi diyorlar yol tutuşu ama ben giu.nun daha iyi olduğuna inanıyorum. Güvenlik olarak euroncap testlerinde sınıfının lideridir.
Eksi olarak boş paketi ve orjinal olmayanı 2.elde zor gider. Olabildiğince dolu olanını almaya çalış. Hem binerken keyif alırsın , hemde satarken hızlı satarsın. Trim sesleri çoktur , hatta can sıkabilir. 2000 model c segmenti bir araçta bile o kadar trim sesi yoktur desem yeridir yani. Ergonomi olarak sürüş pozisyonu falan güzel ama , eşya gözü yok denecek kadar azdır. Su şişesini koyacak yer bulamazsın. Kapı içlerindeki gözleri süs diye yapmışlar zaten. Kol dayama aşağı yukarı ayarlanmaz. En yüksek konumda sabittir.
Parasına ve sunduğu donanıma performansa göre alınabilitesi yüksek bir araçtır. Tavsiye ederim.