User Tag List

Sayfa 1/2 12 SonSon
24 sonuçtan 1 ile 19 arası

Konu: Otomatik cooper s kullanicisini memnun eder mi?

scoobz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Otomatik cooper s kullanicisini memnun eder mi?

2004-2006 arası otomatik cooper s alınır mı? Başlıca bir kaç sorum olacak, tesekkürler.. (2004 sonrası direksiyon değişiyor o sebeple 2004 öncesi Slere bakmıyorum)
    *Herhangi bir kronik şanzıman problemi var mı?
    *Performans olarak manuel ile 1e1 aynıdır diyebilirmiyiz? (örn; manuel 0-100 7sn iken otomatiğinkide 7sn yada 7.2sn midir yoksa 8-9 civarımıdır)
    *Şanzıman kavramaları nasıl?
    *Vites atış hızı nasıl, vites atarken devir düşüyor mu?
    *Otomatik şanzıman kaç devir çeviriyor?

-Manuel düşünmediğim için bu aracın otomatik şanzımanı hakkında bilgi edinmek istedim. Alacağım araç 5.aracım olacak önceki 4 aracımda otomatikti, trafikte otomatiğin rahatlığı kadar güzel bir şey yok. Spor araba manuel alınır diyecek arkadaşlar çıkacaktır mutlaka saygı duyarım.. Fakat spor araç alıyorum diye kendi rahatımdan vazgeçmem
    Cooper s şanzımanı konusunda benden daha tecrübeli olan arkadaşların yapacakları yorumlar için şimdiden teşekkürler..

Kullanmış arkadaşlar varsa yorumlarını rica ediyorum.. Düşündüğüm tarzda iki örnek araç;
    sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres
    sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres

Anıl E. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    İlanlarına baktığım kadarıyla ucuz cooper S arıyorsun ama faydasını göremezsin gibime geliyor. Tabii ki istisnalar olabilir.

Bir kere r56 değil km 100'binin üstüne çıkmış. O fiyatlara cooper almaya korkardım,pazarlık yapsan biri 40'a iner diğer 42'ye.
    imzasız..

cosekar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bence manuel almalısınız, hem çok keyifli, hem de otm gibi aracı hantallaştırmıyor R53 de
    Coskun ARIKAN

Berkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    @mert_can 41 yazar konuya 2006 otomatik cooperS i var hatta satma niyetide var
    1881 - 193

mert_can 41 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    18 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)
    Alıntı Berkan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    @mert_can 41 yazar konuya 2006 otomatik cooperS i var hatta satma niyetide var
    Şuan satma niyetim yok Hemen bilgi verim yolda sapıtma falan yapmaz vites karıştırmaz bir tek soğukken atma yapar bir oda r56 da bile var bir sorun değil sanırım. Yokuş çıktıktan sonra düzlükte bazen alt viteste kalıyor onda da anında direksiyon arkasından müdahale edebilir manuel kullanabilirsiniz. Performans konusunda roll kovalayan biri değilim otobanda denk geldikçe gazlıyorum 3.20d lerle yürüyebiliyorum sıkıntısız ciddi bir güç kaybı yaratmıyor yani. Yarı otomatik olduğu için pek sıkılmazsınız.
    Alıntı MBALP Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sanırım araç nazım hikmet ile Cemal sureyya' nin vakti zamanında ortak olarak aldıkları ve Ataşehir gecelerine adlarını altın harfler ile yazdırdiklari araç..

YunuscanVg - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sanziman biraz hantal kaliyor yani bi cift kavrama kadar hizli degil. Almisken 2005 2006 model alin birde uce bese bakmayin alirken ucuza yorgun alip masraf edersiniz ben 70bin kmde aldigim halde bi dunya masraf ettim. Son olarakta araba cok yakiyor gazlarsaniz dahada cok yskiyor bunuda goz onunde bilundurun

i-vtec07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    22 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı mert_can 41 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Şuan satma niyetim yok Hemen bilgi verim yolda sapıtma falan yapmaz vites karıştırmaz bir tek soğukken atma yapar bir oda r56 da bile var bir sorun değil sanırım. Yokuş çıktıktan sonra düzlükte bazen alt viteste kalıyor onda da anında direksiyon arkasından müdahale edebilir manuel kullanabilirsiniz. Performans konusunda roll kovalayan biri değilim otobanda denk geldikçe gazlıyorum 3.20d lerle yürüyebiliyorum sıkıntısız ciddi bir güç kaybı yaratmıyor yani. Yarı otomatik olduğu için pek sıkılmazsınız.
    Mertcan sizin kasalarda patırtı çatırtı olayı var mı otomatik için konuşuyorum tabi maneulde var r56 otomatikte de vardı ama r53 otomatigini hic kullanmadım .

Bu sesler spor arabada keyif unsuru m.alum o yüzden soruyorum

Post Thanks / Like
    Mentioned
    18 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)
    Alıntı i-vtec07 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Mertcan sizin kasalarda patırtı çatırtı olayı var mı otomatik için konuşuyorum tabi maneulde var r56 otomatikte de vardı ama r53 otomatigini hic kullanmadım .

Bu sesler spor arabada keyif unsuru m.alum o yüzden soruyorum
    Olmazmı var tabikide
    Sanırım araç nazım hikmet ile Cemal sureyya' nin vakti zamanında ortak olarak aldıkları ve Ataşehir gecelerine adlarını altın harfler ile yazdırdiklari araç..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    18 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)
    Alıntı YunuscanVg Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sanziman biraz hantal kaliyor yani bi cift kavrama kadar hizli degil. Almisken 2005 2006 model alin birde uce bese bakmayin alirken ucuza yorgun alip masraf edersiniz ben 70bin kmde aldigim halde bi dunya masraf ettim. Son olarakta araba cok yakiyor gazlarsaniz dahada cok yskiyor bunuda goz onunde bilundurun
    Çok yakma gibi bir durum yok ayağa bağlı 10 litre ile şehir içi geziyorum dikkat etmeden. Aracımda heanders hava filitresi düz boru var en fazla çok gazlayıp trafiğe gerirersem 13 litre yapar oda 1.4 otomatik 100 hp lik i20 ile aynı değer ediyor 1.6 190 hp lik bir arabanın 6 litre yakmasını beklememek lazım.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Çok yakma gibi bir durum yok ayağa bağlı 10 litre ile şehir içi geziyorum dikkat etmeden. Aracımda heanders hava filitresi düz boru var en fazla çok gazlayıp trafiğe gerirersem 13 litre yapar oda 1.4 otomatik 100 hp lik i20 ile aynı değer ediyor 1.6 190 hp lik bir arabanın 6 litre yakmasını beklememek lazım.

ben ortalamamın 19.6 oldugunu biliyorum , istanbul trafiginde hiç 13.5 ların altına düşemedim bendede alta kasnak vardı

Post Thanks / Like
    Mentioned
    18 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)
    ben ortalamamın 19.6 oldugunu biliyorum , istanbul trafiginde hiç 13.5 ların altına düşemedim bendede alta kasnak vardı
    Aldığımda bir 15 litre görmüştüm daha bir daha hiç görmedim işim gereğide devamlı sıkışık trafikteyim daha bujilerimi değiştirmem gerekiyor üstelik bence sizin aracınızda bir sıkıntı vardı veya bilmediğiniz bir şeyler daha vardı 20 litre çok ütopik.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Aldığımda bir 15 litre görmüştüm daha bir daha hiç görmedim işim gereğide devamlı sıkışık trafikteyim daha bujilerimi değiştirmem gerekiyor üstelik bence sizin aracınızda bir sıkıntı vardı veya bilmediğiniz bir şeyler daha vardı 20 litre çok ütopik.
    sattım arabayıda sürekli gazlıyodum ben görüyodum yani o ortalamları bide ben depoyu fulluyodum range en fazla 300-350km oluyodu bende sürekli benzin alıyodum

Post Thanks / Like
    Mentioned
    18 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)
    sattım arabayıda sürekli gazlıyodum ben görüyodum yani o ortalamları bide ben depoyu fulluyodum range en fazla 300-350km oluyodu bende sürekli benzin alıyodum
    Vallah mini forumlarında bile o değerler ütopik görülen değerler.

qatrio - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    megan racing headers-filtre-egzoz-kasnak saçma salak bi kaç şey daha 19 litre şehir içi ama tabi o zamanlar yaşımında etkisi mevcut ama az yakan bi araba değil kesinlikle.
    Yüce F.U
    PoloGTİ-CooperS R53-W204 AMG

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Guncel olarak headers-filtre-egzoz-kasnak-jcw enjektor-msd atesleme-yazilim sehir ici tum bosluklarda gazlayarak 13.5 litre. Arada gazlamali 11 litre yakiyor. 19 litre yakan arac buyuk ihtimal yakiti yakmadan atiyordur.

qatrio - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    araç yakıtı beğenmeyip yere döküyordu
    edit: arşivden buldum bitane şehir içi ufak tefek gazlamalı ortalama resmi.
    Konu qatrio tarafından (10-04-2017 Saat 21:57 ) değiştirilmiştir.
    Yüce F.U
    PoloGTİ-CooperS R53-W204 AMG

scoobz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Öncelikle cevap veren herkese teşekkür ederim. Korkum yakıt tüketimi değil korkum kronik bir problem veya aracın yaktığının karşılığını vermemesi olacaktı verdiğiniz cevaplardan anlıyorum ki araç sakin kullanımda şehir içi 10-11lt gazlarsak 15-16-18lere kadar cıkabiliyor ve bu gazlama tatmin edici. Uzun yol tüketimide sanırım gittiğimiz devire göre 6-7litre arası yakıyor..
    Verdiğim ilanlar ucuza kaçtığımı düşündürmesin, 2004-2006 arasına bütçemin yeteceğini düşündüğümden o modellerdeki en düşük otomatik cooper s ler bu iki araçtı. Bulabildikçe bütçemin yettiğinin en düşük kilometre olanını almaya calısacağım.

Şuan satılıkta olan aracımın şehir içi yakıt tüketimi.. Sesi duymak için insan ister istemez gaz pedalının altındaki yumurtayı kırıyor
    Konu scoobz tarafından (10-04-2017 Saat 23:11 ) değiştirilmiştir.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    18 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)
    Alıntı merdal Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Guncel olarak headers-filtre-egzoz-kasnak-jcw enjektor-msd atesleme-yazilim sehir ici tum bosluklarda gazlayarak 13.5 litre. Arada gazlamali 11 litre yakiyor. 19 litre yakan arac buyuk ihtimal yakiti yakmadan atiyordur.
    Vallah benim speclerimde az çok buna benzer ama o yakıt değerini ne gördüm nede mini forumlarında işittim kesinlikle arabada bir sıkıntı vardı bence. Bu arada sizin aracınız otomatikmi manuelmi genelde otomatiklerde kasnak düz boru heandsrs filitreden ileri gidenini görmedim biraz daha hızlanmak istiyorumda specleriniz ilgimi çekti

Post Thanks / Like
    Mentioned
    18 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)
    Alıntı scoobz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Öncelikle cevap veren herkese çok çok teşekkür ederim. Korkum yakıt tüketimi değil korkum kronik bir problem ve aracın yaktığının karşılığını vermemesi olacaktı verdiğiniz cevaplardan anlıyorum ki araç sakin kullanımda şehir içi 10-11lt gazlarsak 15-16-18lere kadar cıkabiliyor. Bulabildikçe bütçemin yettiğinin en düşük kilometre olanını almaya calısacağım.. Uzun yol tüketimide sanırım gittiğimiz devire göre 6-7litre arası yakıyor..

Şuan satılıkta olan aracımın şehir içi yakıt tüketimi.. Sesi duymak için insan ister istemez gaz pedalının altındaki yumurtayı kırıyor
    Kronik olarak oksijen sensörleri ve bir kaç sensör daha birde gaz kelebeği bunlar kronik problemleri.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Bu Konudaki Etiketler