2004-2006 arası otomatik cooper s alınır mı? Başlıca bir kaç sorum olacak, tesekkürler.. (2004 sonrası direksiyon değişiyor o sebeple 2004 öncesi Slere bakmıyorum)
*Herhangi bir kronik şanzıman problemi var mı?
*Performans olarak manuel ile 1e1 aynıdır diyebilirmiyiz? (örn; manuel 0-100 7sn iken otomatiğinkide 7sn yada 7.2sn midir yoksa 8-9 civarımıdır)
*Şanzıman kavramaları nasıl?
*Vites atış hızı nasıl, vites atarken devir düşüyor mu?
*Otomatik şanzıman kaç devir çeviriyor?
-Manuel düşünmediğim için bu aracın otomatik şanzımanı hakkında bilgi edinmek istedim. Alacağım araç 5.aracım olacak önceki 4 aracımda otomatikti, trafikte otomatiğin rahatlığı kadar güzel bir şey yok. Spor araba manuel alınır diyecek arkadaşlar çıkacaktır mutlaka saygı duyarım.. Fakat spor araç alıyorum diye kendi rahatımdan vazgeçmem![]()
Cooper s şanzımanı konusunda benden daha tecrübeli olan arkadaşların yapacakları yorumlar için şimdiden teşekkürler..
Kullanmış arkadaşlar varsa yorumlarını rica ediyorum.. Düşündüğüm tarzda iki örnek araç;
sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres
sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres