Herkesin çok beğendiği, ama kimsenin almadığı station wagon araçlar hakkında genel bir başlık olsun istedim.
Aslında son dönemde popülerliği arttı wagonların, eskiye nazaran yollarda daha sık görüyoruz, türk halkı yavaş yavaş benimsemeye başladı bu kültürü.
Yine de bu sınıfın ülkemizde yeterince değer görmemesi tez konusu olacak kadar ilginç.Bunu otomobile bakış açımız (prestij göstergesi), ekonomik kaygılar( sw değer kaybı) ve alternatif seyahatlere olan ilginin azlığı gibi başlıklarla özetleyebiliriz.
Wagon kullanmanın avantajlarını başlık içinde tartışırız tabi ancak ben daha ziyade araç incelemeleri / kullanıcı deneyimleri tarafındayım.
Kendi aracımdan başlarsam, Peugeot 508 SW
Bir Alfa Romeo fanatiği olarak hiçbir zaman peugeot markasıyla bir alakam olmadı.Ancak kızımın doğumu ve köpek sahibi olmamla birlikte sw zorunluluk haline geldi.Kendime bazı kriterler belirledim, cam tavan mutlaka olacak, dizel - otomatik olacak, bagajı büyük, yükleme eşiği düz ve alçak, iç hacmi geniş, d segment, ve fiyatı max. 65 k olmalıydı.Alfa 159 SW malesef bu şıkları doğru işaretleyemedi.
Bu kriterleri sağlayan araba sayısı çok az olduğu için 508 de karar kıldım.Fiyatına göre sundukları gerçekten cazip.Tüketim çok düşük, mekanik sorunları yok, oldukça geniş iç mekanı var, bagaj hacmi 660 lt, donanımı tatminkar (komple cam tavan, arka bölge dijital klima, bixenon, navigasyon vs) tasarım da özellikle profilden oldukça şık.115 hp lik motor bence yeterli değil ve sürüşü de sportif hisler sunmuyor ancak konfor bakımından kafam çok rahat.
Bazı diğer seçenekler / kısa yorumlar ;
Opel Insignia Sport Tourer : Audi allroad ve subaru levorg tan sonra en şık wagon olduğunu düşünüyorum.Bagaj hacmi gözüme çok küçük gelsede kağıt üstünde fena değil (540 lt) Bagaj kapağının elektrikli olduğunu da eklemek lazım.Tasarımı ve sürüş özellikleri gerçekten çok iyi.1.6 benzin manuel kombinasyonu çok uygun rakamlara alınabiliyor.1.6 otomatik sadece yeni kasada var, onlarda pahalı haliyle.Eski kasada 2.0 dizel otomatik alınabilir ama ilan sayısı fazla değil..
Passat Variant : 2010 - 2014 arası b7 modeller, 60 ile 90 bin arasında değişiyor.Comfortline donanımı biraz zayıf.Arka diz mesafesi 508 ile aynı, bagaj hacmi 603 lt.Dsg servis bakımlı olmayan araçlarda büyük risk.Bu kasanın sürüş keyfinin zayıf olduğu söyleniyor.Tasarımı da bana göre oldukça sıkıcı.Ancak sunduğu akıllı yaşam alanları ve ikinci el değeriyle mantıklı bir araç tabi.Sınıfını da domine eden bir model.Yeni kasası bence çok başarılı ancak fiyat 100-130 k arası..B6 kasa da hakettiğinin çok üstünde fiyatlara satılıyor bence.
Ford Mondeo Estate : Yurtdışı incelemelerinde mondeo sürüş dinamikleri, yol tutuş ve konfor bakımından inanılmaz beğeniliyor.Ancak üllemizde çok az satıldı, ilan sayısı oldukça az.50 - 75 bin bandında değişen fiyatları var.İç tasarımı pek hoşuma gitmediğinden elemiştim.Bagaj hacmi de nispeten küçük (537 lt) 2.0 ecoboost motor harika ancak tüketimi tahminimce epey yüksektir.1.6 tdci zaten PSA motoru, kocaman kütleye sahip araba için yetersiz.2,0 tdci almak lazım.
Volvo V60 : Entry premium temsilcisi..Malesef bagaj hacmi çok küçük (sadece 430 lt) arka yaşam alanı da nispeten kısıtlı..Yine PSA gruptan alınan 1.6 D motor bu kasa ağırlığına yetmiyor.2.0 ile keyifli olacaktır.Fiyatları 70-100k arasında
Volvo V70 / XC70 : S80 modelinin varyantı.Avrupada çok tercih edilen, türkiye de yüzüne pek bakılmayan bi model.Gerçek bir wagon.Bagajı büyük, işlevsel.(575 lt ) İç mekan oldukça kaliteli (2008 sonrası kasa) Fakat dış tasarımını cenaze arabasına benzetiyorum.Kullanılan motorlar yüksek hacimli olduğundan yürütme maliyetleri biraz yüksek.1.6t modeli aslında epey mantıklı ama ilan sayısı çok az malesef, belli ki satmamış.İkinci el fiyatları da sıfırının yarısı kadar falandır sanırım.
Subaru Legacy Sportwagon : 2007 - 2010 arası makyajlı kasa mevcut.Tek tük de olsa yeni kasası da türkiyede satıldı.Şanzıman 4 ileri bu bir handikap.Ancak 4 çeker olması başlı başına tercih sebebi.Tasarımı da oldukça güçlü ve sportif.Subaru, station wagon işinde uzman.Fiyatları da çok uygun 35-50 k arası diyelim.
![]()