Aracımı aldım sedanda kullandım hb teki gibi olmuyor malesef sizce Comp 38'm var bunumu çiftleyeyim yoksa Tek 40 cm L7 mi takalım fikirlerinizi yazarsanız sevenirim karar vereceğimde![]()
Aracımı aldım sedanda kullandım hb teki gibi olmuyor malesef sizce Comp 38'm var bunumu çiftleyeyim yoksa Tek 40 cm L7 mi takalım fikirlerinizi yazarsanız sevenirim karar vereceğimde![]()
DR.ECU
Oto Metin Garage
L7 ye karşı her zaman bir sempatim vardır benime30 aracımda arka cam önüne 2 tane L5 koymuştum ondan öncede şahin bagajına 2 tane L7
![]()
bu senin nasıl bir bas sevdiğin ve araban ile alakalı bir durum aslında
L7 ve L5 comp serisine göre çok daha sert baslardır
ama benim tercihim L7 olurdu yinede![]()
samet ne ettin öyle 2000 Kilo Wattneyse şaka bir yana kullanacagın anfiye göre bu iş değişir. düşük güçteki bir anfi ile çift comp daha verimli çalar, ama besleyecek anfin varsa L7 2 comptan daha güçlü olur.
Not: hatalı yorum yapmamak için cihazların comp serisi oldugunu düşünerek yazdım, comp vr ise düzeltiniz.
Merhaba bassım normal comptur şimdi L5 i dinledimde çok tarıltılı çalıyor sanki![]()
DR.ECU
Oto Metin Garage
kardeşim sen yanlış anlamışsın bizim sametle aramızdaki şakayı. ama eger bu işe sen bu gözle bakıyorsan hüsrana hazır olabilirsin. cereto hb araç gibi bir iç yapıya sahipken passat cc sedan bir araçtır, öncelikle araç içine bu bassı nasıl alabileceğini araştırıpta ondan sonra sistem kursan daha mantıklı olur yoksa bol bol teneke çalma efekti ile dışardan hayır duası alırsın![]()
Cerato sedan da bizim burada bildiğimiz dikdörtgen kabin ile koyuyorlar yani yukarıya bakan modeller filan var onlardan değil.
DR.ECU
Oto Metin Garage
pardon ben nedense sorento diye algıladım. passatın bagaj izalasyonu kialara oranla çok daha iyidir o yüzden öncelikle dediğim gibi bunu dogru düzgün montaj yapabilecek bir yer bulmanı öneririm.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)