ÜSTÜNERC in aracı istanbuldada ölçülse 194hp çıkar çünkü "bize heryer trabzon"![]()
Arkadaşlar. Stock 206 RC 'nin performansı ile ilgili aşağıdaki linklerdeki tur zamanlarına bakmanızı tavsiye ederim. Sonuçlar gerçekten çarpıcı.
Hockenheim Short lap records - FastestLaps.com
Serres Racing Circuit lap records - FastestLaps.com
Vairano Handling Course lap records - FastestLaps.com
Rockingham National lap records - FastestLaps.com
Balocco lap records - FastestLaps.com
Ring Knutstorp lap records - FastestLaps.com
GTi ve RC'nin aynı pistte yarıştığı bir veriye ulaşamadım ancak GTİ motorunu kullanan 206 CC karşılaştırması var aşağıdaki linkte. 2560 m'lik pistte RC tam 5,5 sn önde bitiriyor.
Peugeot 206 CC vs Peugeot 206 RC - FastestLaps.com
Bazı arkadaşlar RC yerine aradaki farka GTİ doldurulur yine RC gibi gider demiş. belki düz yolda olabilir ancak bunun sonucunda yakıt tüketimi RC'den fazla olur. ayrıca RC'nin fazladan donanımından bir çok şey olmaz. Örneğin frenler RC ye 15" jant takamazsınız frenlerden dolayı sığmaz (ben denedim), koltuklar, ESP (2004gti'da da var), elektrikli katlanan aynalar.
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
Belki arka janta 15" olabilir ön diskler daha büyük çünkü. banada aracımın bir önceki sahibi söylemişti, pek inanmamıştım lastik değiştirken söyledim elemana denedi doğru olmuyor dedi 15" jant. belki bir ihtimal denediği 14" janttır diyeceğim ama lastikçi bu, bilir heralde.
Arka janta 14'te olur.6 ay boyunca 4 tekerdede 15 teneke jant ile dolaştım. Ayrıca araba daha iyi yürüsün diye 15 jant takan çok kişi var.
Sen bilir diyorsun ama ben taktım.
Hatta söktüğüm 15 jantlar bagajımda. 206 RC'nin fren diski 283x28 fren diski var. 283 mm fren diskini hatta 206 fren kitini komple 106GTI ve SaxoVTS kullanıcıları 15 jant ile kullanıyor. Siz yanlış birşey denediniz herhalde.
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
MagicPerformance
MegaSquirt Engine Management Systems Technician
Ne kingler gördük güle güle öldük...
Arka koltuk altlarını dikine kaldırdım. alttaki boşluğa pandizotu koydum. Sırlıklarıda pandizotun üstüne yatırdım. Sırtlıkların üstüne 4 tane jant lastik koydum. Birde kocaman bir kutu var ekstra frenler felan filan. Ben tek kapı 206 ile ev taşımış adamım.
Sorcam ben sana bagajda neden geziyorlar diye merak etme.![]()
Schumi.Projects
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)