Megane 1 için hangi motor ve modeli onerirsiniz? modelden kastım (rxt-rta vsvs) lpg ile binmeyi düşünüyorum,aldığım tavsiyeler üzerine en iyi 2.0 8v rxt yi önerdiler. Çok karışık modelleri var yardımcı olursanız sevinirim.
Megane 1 için hangi motor ve modeli onerirsiniz? modelden kastım (rxt-rta vsvs) lpg ile binmeyi düşünüyorum,aldığım tavsiyeler üzerine en iyi 2.0 8v rxt yi önerdiler. Çok karışık modelleri var yardımcı olursanız sevinirim.
Badem farlı 1.6 16 V 115 HP öneriirm. Donanım olarak ***** site ilanlarına bakabilirsin......
Okumadan imzalamam.....
En üst donanımı RXİ sonrasında RXT geliyor. Bulabilirseniz tabi ki RXİ.
megane 1 k 4m motor olan 1.6 16v 107 hp lik güzel sağlam motoru var kesinlikle ilk tercih olmalı
Rxi az var sanirim ve pahali rxt idealdir.2000 model ve uzeri meg iyidir bi zamanlar vardi gaz bile taktirmamistik.yillik yapilan km ye gore lpg dusunulebilir.guzel arabadir.bej lacivert ihlamur cicegi rengi sirasiyla tavsiyemdir.yol tutusuda fena degil frenleride iyidir bizde impetus vardi.yalniz esp olmadigi icin virajda ters makas skinti soyliyim![]()
Tercihin kesinlikle 1.6 16 valf olmalı bıde tüp taktınmı yakmıyo dıyede bılırım
Birgün Ölürsem Tabutumu 4kişi Taşıyacak Yaa. Öndekiler 1.60 Boylarında, Arkadakiler 1.90boylarında Olsun. Maksat Ön Biraz Basık Dursun
1.6 8V ile 2 gece once uzun yol yaptim.
Her zamanki klasik tempom ile ( 110-150km/h hiz ile )
4 yetiskin kisi
full bagaj (kesilen yaklasik 130 kg kurban+bagajlar vs)
170TL=650km 95 oktan benzin
bizde 2000 model 2.0 8v rxt megane var.
araç öyle ahım şahım güçlü değil 115 bg ancak oldukça seri ben 2.0 motorluyum diyor.
rampalarda falan bayılma tıkanma söz konusu değil. konfor bazlı bir büyük motor açıkçası. fakat bastın mı da acımaz gider tatmin edecek derecede.
lpg var bizim araçta şehir dışında oldukça az yakıyor şehir içinde de son zamlara rağmen basmazsan 30-35 krş yakar.
kısacası pişmanlık yaşamazsın.
Yüksek Türk! Senin için yüksekliğin hududu yoktur. İşte parola budur.
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
Ey Türkoğlu bu ihanetlerin tarihini sakın unutma!
16.11.2013
08.06.2014
Yüksek Türk! Senin için yüksekliğin hududu yoktur. İşte parola budur.
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
Ey Türkoğlu bu ihanetlerin tarihini sakın unutma!
16.11.2013
08.06.2014
8v ler sadece rta larda yokmu kule gergisi falan var hatta r19 daki motordan ona gerek yok zaten donanim yok
Megane 1 alıcaksan en üst donanım rxt dir rxi megane coupelerde oluyor
Motor olarak 1.6 16v K4M motor hem lpg ile gayet uyumlu hemde yedek parça vs olarak hesaplıdır.
bujileri 4 tanesi 25tl
hava filtresi 10 tl
polen filtre 10 tl
triger seti 140 tl
balataları 45 tl
yağ olarak 10-40 her marka yağ kullanabilirsin
Eğer yağını vaktinde değiştirirsen kolaylıkla tık demiyecek bir araçtır
Kronik arıza olarak lpglilerde bobin bozma
rölanti valfi arızası
viraj uç lastiklerini çabuk deforme etmesi( ikisi 5 tl)
şimdilik aklıma gelenler bunlar
Eski bir megane coupe 1.6 16v kullanıcısı olarak söyleyeceklerim bunlar
Türkiye'de çok yakan araç yoktur,kol gibi vergi geçirilmiş pahalı benzin vardır
Megane Coupe
Punto t-jet
Cupra 2
06KA PCX
34KA PCX
JT CBR250 R
DCE CBR250 R
Hayır, sedanlarda RXİ var. Keşke böyle yazmadan önce araştırsaydın bi.
En basit örnek olarak.
Renault Megane 1.6 RXi 2001 Model 21.000 TL Galeriden satılık ikinci el Beyaz renk - 103342865
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)