bilgisi olan varsa görüşleriniz önemli, araç sıfır alınıcak bu arada 2012 model 1.6 132 hp comfort extra modeli
bilgisi olan varsa görüşleriniz önemli, araç sıfır alınıcak bu arada 2012 model 1.6 132 hp comfort extra modeli
Bence sinifindaki bir cok arac gibi sifir parasina degmeyecek ama temiz ikinci el bir aractada uzmeyecek bir arabadir.
Arka koltuklari cok genistir, on koltuklari rahattir. Performans bekleme fazla ama surusu stabildir. Uzun yolda 120-150 arasi hissetmessin bile gittigini. Lastige bagli biraz ses alir iceri. 2011 sonrasi araclarda konsol tikirtisi bendeki 2007 modeldekine gore yok denecek kadar azdir.
Otomatik viteslisi alinmaz. Bendeki arac manuel ama mmt den bircok kisi memnun degil.
Elegance donanimda sunroof ararsin baska bisey aratmaz insana (benzinli model de)
Dizel motor ekonomikmis ama bence 90hp o araba icin yeterli gelmiyordur.
Benzinli model ile filtre ve 51lik boru kat iptali 8,5 yakiyorum istanbul trafiginde ortalama.
Servisleri almanlara gore uygun ford a gore nispeten uygun.
görüş açısı dar bagajı küçük. benzer fiyattaki üst sınıf araçları düşünmenizi tavsiye ederim
--
her geçen yıl bir önceki yılı aratır hale geldi zaman...
132 lerin akışmetresi ayrı olması lazım, 124 lerde de öyle ama 132 emin olamadım.
parasına göre iyi araba ama benzer fiyatlara yeni i30 yada ceed alabiliyorken auris almazdım koyu bir toyotacı olarak bunu söyleyebilirim, ayrıca 2012 sonu 2013 içinde yeni corolla gelecek hb modellerde yeniden corolla adına dönecek.
Gorus mesafesi bazen sıkıntı olabiliyor , on göğüs sesi 15k km'dir bende gelmedi..standart halde yol tutuşu vasat..jant+lastik+yay ile iyileşiyor..
Bagaj küçük , arka koltuklar geniş..aldığım icin pişman değilim ama daha iyi olabilirdi..
Eibach marka yay kullanıyorum , hiç yoktan iyi geldi ama coilover arayışı içerisindeyiz
Bu arada teşekkürlerde benim arabanın burda avatar disinda fotosu yok![]()
2008 model var bende mmt şanzıman, süspansiyonlar biraz sert ve aracın dik yokuş tırmanırken boğulması dışında bir sıkıntısı yok, onuda manuele alarak hallediyosun zaten. Görüş mesafesi dar denmiş, aurisin görüş mesafesi gayet tatminkar hb modellere göre. Benzinlisi normal tam otomatiklere göre neredeyse 1/3 daha az yakıyor en önemli avantajı bu bence. Kışın 3 gün karın altında kaldı, hondayı 4. kontakta çalıştırırken auris tek kontakta çalıştı. Yol tutuşu çok çok iyi değil ama 190 km hızlarda giderken de banamısın demiyor. Bastınmı da gayet iyi gider hantal bi araba değil. 1.6 124 bg 158 nm.
men dakka dukka.
konsolu ve iç plastıkleri cabuk çiziliyor pandızottan ve ön göğüsten çok ses alıyor benım eskı aurisim dizeldi 132 hp hakkında bir bilgim yok ama bugun auris alırmısın diye sorarsan dizelse alırımaurisin başka bir yeri var bende. ama yakın zamanda yenı kasası çıkacak bekle bence
2008 modelini satıyoruz güzel sorunsuz sıkıntısız bi araç ama sanki pek 132 hp gibi gelmedi bana![]()
yiğenimde var güzel bir aile arabası sorunsuz sıkıntısız.. periyodik bakımlarına sokarsın yıllarcana binersin.. yiğenimde ilk kasası vardı sonra yenisi çıkınca sattı yenisini aldı yani tam aurisci oldu ama arabanın a sındanda anlamaz periyodik bakımlarına sokuyor gidiyor o kadar..
şahsi fikrim oynanıcak bir araba değil yada uğraşılıcak bir araba değil bence.. tam sorunsuzca kusursuz bir şekilde yıllarcana a noktasından b noktasına götürmelik bir araba bence..
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
yeni konu açmak istemedim eşim için 2012 benzinli toyota auris düşünüyorum tam otomatik nasıldır kroniği yakıtı şanzımanı hakkında bilgili arkadaşlardan yardım bekliyorum
Instagram: rcpyldz34 - otomobilya
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)