Kafama gore temiz ve az km 320 ci bulamadigim icin m paket 316 ci bakiyorum, yalniz performans olarak cok hantalmis. Alirsak pisman olurmuyuz? Kronik sikintilari veya dikkat etmem gereken noktalari nelerdir?
Kafama gore temiz ve az km 320 ci bulamadigim icin m paket 316 ci bakiyorum, yalniz performans olarak cok hantalmis. Alirsak pisman olurmuyuz? Kronik sikintilari veya dikkat etmem gereken noktalari nelerdir?
Kanka 316 ci ler 2004 modellerde oluyor ve hepsi makyajlı kasa..2001 2003 model aralığında 320 ci m paket bak temızı illakı bulunuyor..olmuşken en dolusu olsun recaro ısıtmalı hafızalı koltuklu![]()
2003 BMW E46 330 Cİ Topassss
2006 BMW E46 318 Cİ SİYAH (SOLD)
]2001 PEUGEOT 106 GTI SARI SOLD)
1998 DOĞAN SLX 1.6.İE BORDO (SOLD)
2008 PORSCHE 911 TURBO S SiYAH (SOLD)
hocam olursun pişman bmw motor olarak ne kadar iyi de olsa 1.6 motor un gücü bellidir kasa ağır motor güçlü de olsa performans alamazsınız
Yeni konu açmadan bende bir soru sormak istiyorum e46 3.16 ti compact var birtane düşündüğüm nasıldır yakıt, parça olarak çok üzermi ?
görüntü olarak e46 kasa beğeniyorsan al,ama performans olarak hiç bi şey bekleme o arabadan.kronik sıkıntısı falanda olmaz,iyi bakarsan arabaya sıkıntı yaşamazsın.2004 den aşağı alma sente atlama problemi var,en ufak masrafı sente atlarsa 1.500 tl
compact sahibi oldum,çok keyifli bir arabadır,her ne kadar çoğu insan beğenmesede M paketleri tadından yenmez,yukardaki 3.16 ci sorusunda araç ile aynı motoru kullanır,sıfır performans ama compactları beğeniyorum ben,yakıt olarak normal 1.6 gibi yakar,18 jant falan takarsan yakıtı o zaman üzer.yukarıdada bahsettim 2004 den aşağı almamaya çalışın 1.6 motorlarda sente atlama problemi var.
aslında kronik sıkıntısı var... on takım ozellikle zayıf, akismetre ve gaz kelebeginin mutlaka kontrol edilmesi lazım rolanti sorunu var cunku, ve son olarak yag eksiltme/yakma...
performans konusunda üzer, gözün hala 3.20 lerde kalır, tecrübeyle sabittir
söylenilen gibi 2004 ve üzeri model almaya bakın.
avantajı iste 3.16 ların 3.20 lere göre daha temiz olması boyasız az km de bulunabilirliğinin kolay olması. ve fiyatı tabiki.
kesinlikle performansı tatmin etmez yaktığınız benzin veya lpg nin tadını alamazsınız 3.20 ci vardı bende 2001 o bile kesmiyordu beni 3.16 ci hiç düşünemiyorum bile şuan bence en mantıklısı 3.20 ci hemde makyajlı alınması taraftarıyım veya 3.28 ci tabi dediğiniz gibi temizini bulmak biraz karın ağrısı çektiriyor ama performans beklentiniz yoksa bmw olsun coupe olsun m paket full olsun dikkat çeksin diye düşünüyorsanız her türlü alınıp bilinir azda yakar manuelleri , otomatikleri 3.20 ci den fazla yakıyordu neredeyse....
Artık vakitleri geçti , masraf üstüne masraf çıkarıyorlar..Tanış e46 3.30 aldı, sanayiden çıkamıyor...
Golf MKVII 1.6 Tdi
Cok talaşını aldı herhalde ki cıkamıyor sanayiden E46 güzel 3.16 dan performans bekleme makyajlıysa bin gez ci hep dikkat çeker 170 binde aldık biz 3.25i smg 1 in konum sensöründen başka bi sıkıntı kronik sorun yaşamadık allaha şükür onuda değiştik tıkır tıkır birazda düzgün toplusunu bulmanız gerek
Yorumlarınız için çok teşekkür ederim, görüşlerinizde arabanın hantallığını onaylıyor. Coupe, bmw, temiz, m paket, görünüş dikkat cekici diyip alıcaz gibi duruyor. Peki yüksek hızlarda hangi noktadan sonra yığılıyor arac, yani x km ye kadar kasmadan cıkıyor gibi?
yığılma filan gibi bir şey yok, 5.viteste 180 -200 km.lerde dolu dolu gidiyor. Gidiyor gitmesine de, o hızlara ulaşması biraz zaman alıyor, bir arkadaşın arka koltukta göstergeyi izlerken yorumu şu oldu, "devir ne çabuk yükseliyor" araba deviri çeviriyor ama yerinde sayıyor. Şehiriçi sıkıntısı yoktur ama uzun yolda gaza yüklenmek gerektiği için yakıt tüketimi sağlam derecede artıyor. İşin özü performans beklentisi yoksa, 10 üzerinden 10 numara araç. Tüp takılıp devirli bir şekilde kullanılabilir.
inek reflekserine sahip bir arabadır kendileri..
Geçen gün gösterdiğin araba çok güzeldi duruş, kozmetik olarak.Performans 2. planda ise değerlendir o aracı.
performansı düşük, yakıtı yüksek ama dikkat çeken ve özellikle kırmızısına bayıldığım bir kasa...
Subaru
Technica
InternationaL
PSN: ekduncan
Arkadaşlar konuya salça oluyorum yeniden diriltiyorum ama yenı konu açmak istemedim.Bu araç hakkındaki görüşüüz nedir.Arac ailenın 2 aracı olucak.23 yasındaki kardeşime almaya nıyetlendık.
sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres
Haksızlık önünde eğilmeyiniz. Çünkü hakkınızla beraber şerefinizi de kaybedersiniz.
Hz.Ali
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)