User Tag List

Sayfa 1/2 12 SonSon
33 sonuçtan 1 ile 19 arası

Konu: E46 3.16 ci hakkinda..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

E46 3.16 ci hakkinda..

Kafama gore temiz ve az km 320 ci bulamadigim icin m paket 316 ci bakiyorum, yalniz performans olarak cok hantalmis. Alirsak pisman olurmuyuz? Kronik sikintilari veya dikkat etmem gereken noktalari nelerdir?

sinan-s - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kanka 316 ci ler 2004 modellerde oluyor ve hepsi makyajlı kasa..2001 2003 model aralığında 320 ci m paket bak temızı illakı bulunuyor..olmuşken en dolusu olsun recaro ısıtmalı hafızalı koltuklu
    2003 BMW E46 330 Cİ Topassss
    2006 BMW E46 318 Cİ SİYAH (SOLD)
    ]2001 PEUGEOT 106 GTI SARI SOLD)
    1998 DOĞAN SLX 1.6.İE BORDO (SOLD)
    2008 PORSCHE 911 TURBO S SiYAH (SOLD)

phoenixs - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hocam olursun pişman bmw motor olarak ne kadar iyi de olsa 1.6 motor un gücü bellidir kasa ağır motor güçlü de olsa performans alamazsınız

emir91 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yeni konu açmadan bende bir soru sormak istiyorum e46 3.16 ti compact var birtane düşündüğüm nasıldır yakıt, parça olarak çok üzermi ?

phoenixs - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı emir91 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yeni konu açmadan bende bir soru sormak istiyorum e46 3.16 ti compact var birtane düşündüğüm nasıldır yakıt, parça olarak çok üzermi ?
    2 yakın arkadasım da var LPG de uygun yakıyor arkadan itisli olmasına rağmen gösteriş bence mükemmel bı araç motorsal bı arıza vermişti 5 bin tl tutmuş du

lucky Jackal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı sMh Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kafama gore temiz ve az km 320 ci bulamadigim icin m paket 316 ci bakiyorum, yalniz performans olarak cok hantalmis. Alirsak pisman olurmuyuz? Kronik sikintilari veya dikkat etmem gereken noktalari nelerdir?
    görüntü olarak e46 kasa beğeniyorsan al,ama performans olarak hiç bi şey bekleme o arabadan.kronik sıkıntısı falanda olmaz,iyi bakarsan arabaya sıkıntı yaşamazsın.2004 den aşağı alma sente atlama problemi var,en ufak masrafı sente atlarsa 1.500 tl

Alıntı emir91 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    compact sahibi oldum,çok keyifli bir arabadır,her ne kadar çoğu insan beğenmesede M paketleri tadından yenmez,yukardaki 3.16 ci sorusunda araç ile aynı motoru kullanır,sıfır performans ama compactları beğeniyorum ben,yakıt olarak normal 1.6 gibi yakar,18 jant falan takarsan yakıtı o zaman üzer.yukarıdada bahsettim 2004 den aşağı almamaya çalışın 1.6 motorlarda sente atlama problemi var.

anıl turan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    aslında kronik sıkıntısı var... on takım ozellikle zayıf, akismetre ve gaz kelebeginin mutlaka kontrol edilmesi lazım rolanti sorunu var cunku, ve son olarak yag eksiltme/yakma...

m. ali öz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    performans konusunda üzer, gözün hala 3.20 lerde kalır, tecrübeyle sabittir
    söylenilen gibi 2004 ve üzeri model almaya bakın.
    avantajı iste 3.16 ların 3.20 lere göre daha temiz olması boyasız az km de bulunabilirliğinin kolay olması. ve fiyatı tabiki.

Kutluhan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kesinlikle performansı tatmin etmez yaktığınız benzin veya lpg nin tadını alamazsınız 3.20 ci vardı bende 2001 o bile kesmiyordu beni 3.16 ci hiç düşünemiyorum bile şuan bence en mantıklısı 3.20 ci hemde makyajlı alınması taraftarıyım veya 3.28 ci tabi dediğiniz gibi temizini bulmak biraz karın ağrısı çektiriyor ama performans beklentiniz yoksa bmw olsun coupe olsun m paket full olsun dikkat çeksin diye düşünüyorsanız her türlü alınıp bilinir azda yakar manuelleri , otomatikleri 3.20 ci den fazla yakıyordu neredeyse....

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Artık vakitleri geçti , masraf üstüne masraf çıkarıyorlar..Tanış e46 3.30 aldı, sanayiden çıkamıyor...
    Golf MKVII 1.6 Tdi

Turboğuz54 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı efe_ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Artık vakitleri geçti , masraf üstüne masraf çıkarıyorlar..Tanış e46 3.30 aldı, sanayiden çıkamıyor...
    Cok talaşını aldı herhalde ki cıkamıyor sanayiden E46 güzel 3.16 dan performans bekleme makyajlıysa bin gez ci hep dikkat çeker 170 binde aldık biz 3.25i smg 1 in konum sensöründen başka bi sıkıntı kronik sorun yaşamadık allaha şükür onuda değiştik tıkır tıkır birazda düzgün toplusunu bulmanız gerek

asot - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı efe_ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    e46 nın mı vakti geçti? 88 şahinlerin geçmediyse bunların hiç geçmez.

Sanayiden çıkamayan arabayı merak ettim. Ben 130.000 km.de aldım, 2002 model 316, şimdi 180.000 km.de rutin bakım haricinde, masraf çıkarmadı.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yorumlarınız için çok teşekkür ederim, görüşlerinizde arabanın hantallığını onaylıyor. Coupe, bmw, temiz, m paket, görünüş dikkat cekici diyip alıcaz gibi duruyor. Peki yüksek hızlarda hangi noktadan sonra yığılıyor arac, yani x km ye kadar kasmadan cıkıyor gibi?

asot - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yığılma filan gibi bir şey yok, 5.viteste 180 -200 km.lerde dolu dolu gidiyor. Gidiyor gitmesine de, o hızlara ulaşması biraz zaman alıyor, bir arkadaşın arka koltukta göstergeyi izlerken yorumu şu oldu, "devir ne çabuk yükseliyor" araba deviri çeviriyor ama yerinde sayıyor. Şehiriçi sıkıntısı yoktur ama uzun yolda gaza yüklenmek gerektiği için yakıt tüketimi sağlam derecede artıyor. İşin özü performans beklentisi yoksa, 10 üzerinden 10 numara araç. Tüp takılıp devirli bir şekilde kullanılabilir.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    BORKED

inek reflekserine sahip bir arabadır kendileri..

anıl turan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı sMh Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yorumlarınız için çok teşekkür ederim, görüşlerinizde arabanın hantallığını onaylıyor. Coupe, bmw, temiz, m paket, görünüş dikkat cekici diyip alıcaz gibi duruyor. Peki yüksek hızlarda hangi noktadan sonra yığılıyor arac, yani x km ye kadar kasmadan cıkıyor gibi?
    50 km/h

rahmi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Geçen gün gösterdiğin araba çok güzeldi duruş, kozmetik olarak.Performans 2. planda ise değerlendir o aracı.

Erdem K. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    52 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    performansı düşük, yakıtı yüksek ama dikkat çeken ve özellikle kırmızısına bayıldığım bir kasa...
    Subaru
    Technica
    InternationaL

PSN: ekduncan

PuT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Arkadaşlar konuya salça oluyorum yeniden diriltiyorum ama yenı konu açmak istemedim.Bu araç hakkındaki görüşüüz nedir.Arac ailenın 2 aracı olucak.23 yasındaki kardeşime almaya nıyetlendık.

sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres
    Haksızlık önünde eğilmeyiniz. Çünkü hakkınızla beraber şerefinizi de kaybedersiniz.

Hz.Ali

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)