Herkese merhaba. Old kangoo satıldığından beri yeni araba araştırması yapıyorum. Aslında kararımız 105 lik new kangooydu fakat aracın ticari geçmesi ve yanında birsürü belge gerektiği için vazgeçtik. Kangoo boyutlarında ve ruhsatta otomobil diye geçen mpv sınıfına baktım. Bu sınıfta da çok güzel araçlar var fakat babamla birlikte skodadan yana karar kıldık. Dizel araçlara uygulanacak ek vergi muhabbeti yüzündende benzinliye yöneldik. Başka bir sebebi ise tiptronic vitesin 1.6 benzinli modelde olması. Roomster bize ailecek hoşumuza gidiyor fakat ben sizin de yorumlarınızı almak istedim.
Araç hakkında genel bilgilerse şöyle; 1.6 105hp, 6 ileri tiptronic vitesli. Özellik bakımından çok tatminkar new kangooyu aratacak cinsten değil. Panoramik cam tavanı var. Boyutları neredeyse kangoo kadar. Araçta vw caddy şasesi var diye biliyorum. Ve bizim için en büyük artısı ise ruhsatta otomobil geçmesi Kangooda senede bir muayene işi can sıkıyordu ama bunda öyle bir dert olmayacak. Araç hakkında görüşlerinizi bekliyorum. Özellikle de motoru hakkında bilgilerinize ihtiyacım var.
![]()