Bu ürün hakkında bilgi verirseniz sevinirim.Selenoidi büyük olduğu için yüksek basınçlarda başarılı olduğu söyleniyor.Dezavantajları var mıdır? Eğer tavsiye etmiyorsanız muadili olarak ne önerirsiniz?İkinci el fiyat aralığı nedir?
Tşk ederim...
Bu ürün hakkında bilgi verirseniz sevinirim.Selenoidi büyük olduğu için yüksek basınçlarda başarılı olduğu söyleniyor.Dezavantajları var mıdır? Eğer tavsiye etmiyorsanız muadili olarak ne önerirsiniz?İkinci el fiyat aralığı nedir?
Tşk ederim...
cok eski büyük daha iyi tutar dir bişiy yok:=) devir degişiyor suan kjüçükler muhtemelen daha güçlüdür bundan
bence Ms den Pwm bazli kulllan suan selenoid de lider aem motec ve hepsininkullandıgı Mac marka selenoid
tabi evc 6 ninki en basarıllısı ama pahalı:=)
www.drecu.com
Ne Büyüktür Emeğe Saygı Duyan İnsan...!!!
Ms kendi üstünden Selenoid i kontrol edebilir Sadece selenoid alarak yapabilrisin ms üstünden
www.drecu.com
Greddy kullanıyorum profec spec 2 var 1 i bilmiyorum ama 2 den gayet memunum. Ayar konusuda oldukça basit. boostun gelme hızını,peak vurduğunda basıncı ister yavaş ister hızlı cont. olarak ayarlıyabiliyorsun. A ve B modu var istersen Mode tuşuna basık tutuyorsun wastegate kaçsa onu basıyor yani selenoidi iptal edip hattı açık tutyor. Wg nin konumunu ayarlayıp her viteste aynı basınc basıyor. Birde bence en konforlu en güzel özelliği ise atıyorum 1 bar basıyorsun,selenodi istersen 0.2 barda devreye giriyor istersende 0.8 barda yani kısacası basınc geldimi kendi kendine yükseltmiyor. Bu da gaz pedalı ile basıncını ayarlıyabiliyorsunModların birini konfor fab. basınc ayarlarsın diğer modu daha hard ayarlarsınız
Kısacası tavsiye ederim 1.5 bar üzerindeki basınlar rahatlıkla ayarlanabiliyor internetten takip etmiştim kullananlar var
N75 valfi rahatlıkla kullanabilirsin.....
ms ile kontrol etmek için sadece valf nette ve bir çok VW parçacısında bulunabilir... fiyatıda 100$ civarı
N75 ler bozuluyor
AEM Boost Control Solenoid Kit / 30-2400 | eBay
bunu alın
www.drecu.com
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)