Selamlar aracıma yazılım yaptırmayı düşünüyorum da araştırırken bu markaya denk geldim sanırım vag konusunda özelleşmişler daha önce yaptıran oldu mu tavsiye eder misiniz teşekkürleraraç. a3 1.6 8v
Selamlar aracıma yazılım yaptırmayı düşünüyorum da araştırırken bu markaya denk geldim sanırım vag konusunda özelleşmişler daha önce yaptıran oldu mu tavsiye eder misiniz teşekkürleraraç. a3 1.6 8v
araç atmosferik olduğundan yazılım tarafına para harcamamanızı tavsiye ederim![]()
psn&Live id: onursumer
135
├┼┼╕
246R
Ne kadar bi güç kazanacaksınız bu işlem sonrası? Fiyat fayda olarak atmosferik motorda gereksiz diye düşünüyorum bende.
Atmosferik araça zaten ABT yok , custom birine yaptırsanız bile alacağınız 10 hp oda inanırsanızBoşa paranızı harcamayın derim motora
BMW G20 320i
https://www.youtube.com/c/smokemotion
Boşa paranızı harcamayın
İnsanlar ikiye ayrılır. İşine gelenler işine gelmeyenler olarak.
Kendi Ahlakın için Kuran'ı oku, vatanın için Nutuk'u oku.
Hakikatten yana olacaksan, yalnız kalmayı göze alacaksın...
Dr.ECU
Dr.ECU
A3 8V yazmışsınız biz onu 1.6 8subap eski tip a3 anladık![]()
ABT ye gerek yok bencede.. mis gibi yazılımcılarımız var..
Dr.ECU
Oha ben nasıl düştüm oyuna 8v diyince kasa kodundan ziyade kafam hitler motora gitti![]()
Motorlarımız aynı bendede Golf 7 1.6 TDI var. Şu an 80.000km deyim. 32.000kmden beri yazılımlı.
Youtube kanalım : smoke motion
- YouTube Burda denediğim araçları izleyip az çok fikir sahibi olabilirsiniz.
Sormak istediğiniz varsa cevaplayabilirim kendi tecrübelerim dahilinde , Yazılımsız TDI motora binilmez onuda söyleyim![]()
BMW G20 320i
https://www.youtube.com/c/smokemotion
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)