1.0 e-tsı dışında dsg seçeneği şu an için gözükmüyor. İlginç.
1.0 e-tsı dışında dsg seçeneği şu an için gözükmüyor. İlginç.
bu arada ingiltere seat sitesine baktım.Yine motor cenneti.
adamlar 1.0 TSI leon fr bile yapmış onlara.Aslında bizdede aynısı olsa iyi olurdu.
Seat IBIZA FR
C U P R A L E O N
2013 2014 lerde bulunan mis gibi 1.4tsi 140hp den niye vazgeçerler anlamış değilim... Yok 125hp yok 150hp ACT yok 1.0 tsi bilmem ne...
History;
1.6 GLI corolla / 1.6 IES civic / 1.4 IS civic/ 1.6 TDCI focus2 / 1.6 TDCI focus3 / 1.2 TSI Golf7 / 1.4 TSI Leon FRed / 1.6TDI DSG B8 Passat / Audi A3 Sedan 1.6TDI DSG
Motor seçeneklerinde sorun olan ne anlamadım, makyajlı kasa olanda 1.5 tsi 150hp dsg ve 1.5 tsi 130hp manuel geldi. Muhtemelen bu manuelde 130hplik. Fıstık gibi motor 1.5 tsi 130hp... İlerleyen dönemde 1.5 tsi 150hpde gelecektir. Yurt dışında da sunrooflu araba neredeyse yok, muhtemelen tedariğinde veya üretim hattında bir sorun(sanmam ama) var.
BMW G20 320i
https://www.youtube.com/c/smokemotion
***** sarı sitede bolca 2020 seat var bakalım kaç paralara düşecek.
hayır hiç mi haberleri yoktu yeni leon gelicek. gittiler topladılar hepsini. uygun fiyatlı leon buluruz 2 aya
Mantiksiz olan kismi hala anlamadim, standart bir surucu icin 1.0 tsi unite gayet yeterli, ucuz ve uygun bir secenek bence. Sonucta her leon kullanicisi yaris arabasi kullanir gibi araba kullanmiyor
BMW G20 320i
https://www.youtube.com/c/smokemotion
Yeni Leon 1.5 TSI ACT 130 HP S&S FR manuel 231.500 tl olarak belirlemişler
güzel opsiyonları var ama direk çıkardıkları paket galiba tam %50 ötv diliminde opsiyon seçilse %80 lik ötv dilimine geçiş yapıyor mu? Bilmiyorum biraz cahilim bu konuda
Galericiler bence şuanki kredi faiz oranlarından dolayı araba almazlar.ellerindekini şuan satabilseler ne mutlu onlara.
şuan mk3 leon fr 130HP 0 km galeride ilanlar var 260.000TL yazmış.bayi mk4 231.500TL satacak.galeri şuan ne yapabilirki.
orta paket dizel clio ve full paket benzinli clio'dan daha ucuza bir üst segmen araba satıcak seat.
diğer markalarında işi zor.
Seat IBIZA FR
C U P R A L E O N
Biraz önce bayiden geldim.1.5 130 hp düz vites fr leon satış fiyatı : 231.500 TL...
Bence muazzam bir fiyattan satışa sunulmuş piyasa koşullarına göre.Sıfır araç isteyenler kaçırmasın milletin çer çöpü ile uğraşmaya değmez.
İkinci el piyasasına da ayar çekecektir muhtemelen bu fiyat.
Artık sıfır leon 230 bin lira sen neden bahsediyorsunuz kardeş diyebilirsiniz 7-8 yıllık araçlara 200-300 bin tl çekenlere.
Doğuş güzel bir iş yapmış ilk defa.
Konu Respect tarafından (22-01-2021 Saat 09:53 ) değiştirilmiştir.
Eğer sitedeki veriler hatalı değil ise düz vites adı Fr ama içi boşaltılmış bir araç getirmişler. Direkt vergi dilimi hedeflenmiş...
Bu da demek oluyor ki donanımlı olduğu zaman direkt 300k + gelecek.
Eski kasayı 207-230k civarından alan biniciler memnun, al-satçılar bir tık yaralıdır![]()
Donanım listesi.
Bu araç boş deniyorsa ben şaşırıyorum.
Led ön arka mercekli far ve stoplar var,şerit takip,anahtarsız çalıştırma.
diğer mk3.5 tek eksiği cam tavan denebilir.seat sound ses sistemi ile aracın standart gelen ses sisteminde kolonlar bile aynıydı.center hoparlör ve bas takıyorsun seat sound oluyor.
Seat IBIZA FR
C U P R A L E O N
görende herkesi maybach donanımlı orta sınıf otomobillere biniyor sanar..Herkes donanımcı olmuş.Ne istiyorsunuz böyle bir otomobilden,beklentiniz nedir ? Adamlar bir sürü özellik koymuş zaten,fiyatıda gerçekten cok iyi.
Pahalı olsa bir bahane,uygun olsa bir bahane.Azcık şükür yahu =)
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)