Aracımın motorunu yaptıracam ama bildiğim düzgün bir usta yok saçma sapan insanlarada yaptırıp heba etmek istemiyorum ciddi anlamda motoru mükemmel toplayabilecek bir yer öneririmisiniz bana![]()
Aracımın motorunu yaptıracam ama bildiğim düzgün bir usta yok saçma sapan insanlarada yaptırıp heba etmek istemiyorum ciddi anlamda motoru mükemmel toplayabilecek bir yer öneririmisiniz bana![]()
1997 İndividual M BMW
Necdet abiye selamlarimi soyle. Gurol Narin'in cok selami varmis dersiniyi yapmazsa bizzat ben ilgilenirim
![]()
::BMW ZEL SERVS ANKARA, BMW SERVS ANKARA, MEK BMW ZEL OZEL SERVS,AMAZ OTO SANAY STES ANKARA
telefon : 278 57 04
ayrica buda eksi sözlukten : ankara şaşmazdaki eşsiz bmw servisi. borusan yanında halt etmiştir. sahibi olan nejdet usta arabaları en ince detayına kadar bilir.
efe mekanik tavsiye ederim şaşmazda girişte![]()
şimşek bmw necdet ustaya gidiyorum ben.. iyidir işinde ama pahalıdır..
nejdet usta +1
başlarda pahalı gibi gelebilir ama devamlı müşterisi olunca ufak tefeğe para almaz veya az alır
necdet usta 3.700 den 4.600 e kadar fiyat veriyorFerros garage' ın işçiliğini bilen arkadaşlar yokmudur orda yaptırmak daha uygun olabilir benim için.
1997 İndividual M BMW
hepsiyle tek tek görüşeceğim fiyat ve işçilik bakımından kim daha iyi ise ona yaptıracagım artık hayırlısı.
1997 İndividual M BMW
Ostim'de Metin usta'da iyidir.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)