pejoyu boşver çok pişman olursun. czt çok güzel bir araba tipine takılmam diyorsan.
ben t-jet sport tercih ederdim. mesela...
Fiat Punto Grande 1.4 T-jet Sport 2009 Model 25.750 TL Sahibinden satılık ikinci el Kırmızı renk
pejoyu boşver çok pişman olursun. czt çok güzel bir araba tipine takılmam diyorsan.
ben t-jet sport tercih ederdim. mesela...
Fiat Punto Grande 1.4 T-jet Sport 2009 Model 25.750 TL Sahibinden satılık ikinci el Kırmızı renk
bu segment de bir japon la avrupada üretilen bi aracı kıyaslamak bence mantıksız geçte olsa bunu idrak ettim.. tasarımı da kötü değil bence..
ayrıca yüklenmiş hali czt nin bahsi geçen çoğu arabayı geçersin.. basmazsın az yakarsın![]()
dynojet w. Z1000SX
bence yürümesinden çok dikkat çekmeli güzel olmalı araba ondan dolayı 207GT diyorum. CZT bildiğin çirkin..
Livestrong
Cidden meraktan soruyorum;
Bu t-jet sportlardaki jant lastiklerle beraber hatrı sayılır bir ağırlığa ulaşıyormuş doğrumudur?
16 kg civarı duydum?
arkadaşlar bu aracın motoru yürüyeni tamamen stocktur..emin olun piyasadaki en temizlerden biridir..ayriyetten trdeki en donanımlı araçtır..fuar aracı olarak gelenlerden...aracın geçmişinde hiçbir kusuru yok..bursadan alındı savaş abi istanbulda biniyor..araç şahanedir tavsiye ederim..
eğer aracı yükleme düşünceleriniz var ise çok kolay müdahale edilebilen bir motor..ben stg.1 160hp 250nm değerlerini yakaladım..bikaç kombinasyon ve büyük turboyla 250+hplere stock internallarla ulaşılabiliyor..istenilirse bunlarla ilgili daha detaylı bilgi verebilirim..not düşeyim araçtaki elektronik tork dağılımı sistemi birnevi yarı kilit diferansiyel gibi ve çok keyifli bi hale getiriyor aracı.. czt nin yapılmış örnekleri çevremizde olduğu için daha giderli gibi görünüyor..fakat yunanistan kadar yakınımızda komple forget gt28 li 350+ t-jetler gezmektebence donanım ve şıklık olarak ne czt nede 207 punto kadar çekici değil..yakıt konusundada fena değildir,şehir içi ortalamam 7.0-7.5lt arası seyrediyor..
(2008 GP T-Jet sport-2005 Golf V GTI-2012 Leon TSI-2009 GP T-jet sport)-Abarth 595c competizione- ????
paylasımın ıcın saol
oynanmamıs derken jantından tut farına kadar olarak genel bı ıstegım bu, ayrıca renk olarak da sıyah dısında bı renk ıstıyorum bodrumda yasadıgım ıcın sıyah renk yazın oldurur benı
bıde skywındow suz olmasını tercıh ederım bı turlu sewemedım
goruntu we donanım olarak aynen katılıyorum sana motor konusunda daha tam kesınlestırmedıgım ıcın kafamda tam bır ınceleme yapmadım ama sıteden 1-2 arkadasla konustum bıde senın arabayı ınceledım ztn durum ortada.... yunanıstandan buldugun bılgılerı pm olarak yollama sansın olursa sewınırım
http://www.techturkey.com/forum/otom...-14-t-jet.html
alın size t-jet. param olsa ben alacam..
bakıyorumda hiçkimse objektif yorum yapmamış herkes kendi aracının markasından yöne oy kullanmış çok garip.
Bu tarz yorum yapanlara birşey sormak istiyorum, bu işten para kazanıyormusunuz ? Ön takımı kötü dediyse ne olacak yani sizin malınız mı ? Siz mi ürettiniz ? Belki bu arkadaşın bindiği CZT de ön takımda sorun vardı olamaz mı yani ?
Neyse uzatmadan benim tercihim CZT olurdu![]()
ne alakası var yaa. ön takımı taş gibi.. neye gore kime gore ön takımında sorun varmış. angi czt de ön takım sorun çıkarmış.. hem onun czt si mi var sanııyorsun sen anlamadım. o yuzden tepki koyuyorum. laf olsun diye yorum yapmasın kimse.. ben de ozan da czt nin + ve- lerini her zaman forumda dile getiren insanlarız. başkalarıyla yada marka fanatikleriyle karıştırmayın beni..
para kazanma sorusu ise cok talihsiz olmuş.
Güzel görünen bir araç istiyorsan 207GT hem güzel görünsün, hem de iyi yürüsün diyorsan CZT+coilover![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)