User Tag List

Sayfa 1/2 12 SonSon
25 sonuçtan 1 ile 19 arası

Konu: fiat bravo hgt

west
    Misafir

Exclamation fiat bravo hgt

mrb arkadaşlar
    baslıktada belirttigim gibi 2001 bravo hgt almayı düşünüorum.lpg takılmamış temiz bi araç buldum ***** alınca lpg taktırcam direk almaya karar wermişken arkadaşım arabada lpg nin sorunlu çalıştıgını söledi.forumdada bu aracı kullanan arklar oldugunu okudum bi bilginiz warsa yardımcı olurmusunuz..!!

punto_multijet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    aracıma lpg hiç takmadım takmayıda dusunmuyorum ve tavsiye etmiyorumda. normal kullanımda 1.6 triptronik jettadan az yakan bir arac ki bravomda chip filtre olmasına ragmen.

Blackstone nickli Tuncay arkadasımız aracını aldıgında lpg mevcuttu ve yaptıgı ilk iş Lpg kitini sokturmek olmustu. kendisi konuyu gorurse daha ayrıntılı bilgi verir

19gokhan90 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    jetta ne kadar yakar bilmiorum da abi bana göre çok yakıyor ben genelde kısa mesafe şehir içi kullanıyorum hiç basmadan kullandığımda bile 430 krş yakıyordu 97 oktan litresi 3.88 iken hesaplamıştım yani 11 litre

Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    benim karısık yaklasık 7,5lt civarı yakıyor. filtrenin sesini en az 1 kere duymadanda biyere gitmem o sekilde en uzun denediğim full depo doldurmustum luleburgazdan izmire(sanırım 600km gibi bişeydi) , izmirde de 180km yoldan snra ısık yandı benzin aldık. buarada %90 90km ile gelinmişti İzmire

Gökhan Biraltın - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    gökhanım valla kardesim senin araba cok yakıyor sanırım, bakımlarını bi yaptır derim :S ben 20 tl'yle ücyoldan balcovaya,balcovadan bornovaya,ordanda evime geliyorum aksam trafiginde.anca ışık yanıyor kapıda ki sizin hgt'lerden daha agır aracım biliyon. bence normal ve sehirdısı kullanımda azıtmamak sartıyla 1.6 cogu arabadan daha az yakan bir motora sahibiz.. lpg'ye bende karşıyım...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kardeş özel mesajdan yazmışsın ama burdan yanıtlamak istedim ***** bilgi paylaşımı olsun. Evet ben aracımı aldığımda LPG vardı o kadar LPG siz olsun diye diretmiştim ama olmadı uygun fiyatlı bulamayınca mecburen LPG li almıştım. Üzerinde orjinal italyan üretimi olan BRC Sequent 56 kit vardı. Açıkçası LPG de neredeyse hiç binmediğim için çok detaylı bir yorum yapamacağım. Çünkü performans amaçlı bindiğim ikinci bir araçtı ve ne yaktığıda hiçbir zaman umrumda olmadı. Ancak aracı sattığım zaman alan arkadaş illaki LPG olsun diyince boşta duran aynı kiti BRC servisinde montajlayıp aracı öyle verdim. Geçen konuştuğumuzda çocuk hiçbir sorun olmadığını (maşallah) sorunsuz bindiğini ve yaklaşık olarak 6.000km yol yaptığını söyledi. Yanlız şuan BRC lpg kitleri TR de üretiliyor ve pekçok kişi eskisi kadar memnun değilmiş. Benimki italyan üretim olduğundan belkide böyle sorunsuz oldu. Yanlız şöyle bir durumda var. LPG den mi bilmem sadece bir anekdot olsun diye söylüyorum ben araca yaklaşık 15.000km bindim ve 1gr yağ eksiltmezdi alan arkadaş geçen yağını kontrol ettiğinde 1 litre civarında eksildiğini ve ekleme yaptığını söylemişti. Belki de LPG ile ilgili değildir yanlış yönlendirme olmasın. Onun haricinde 2 sene bindim çok zevkli bi makine ama yorgununu alırsan vay haline zor bir makinedir. Parçaları oldukça kaliteli eğer bakımlı ve temiz kullanılmış olursa kolay kolay arıza-sorun çıkarmaz zevkle binersin. Hayırlısı olsun.

Görkem - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bende var 2001 hgt mk2 tüpsüz hiç takılmamış zaten bende takmayı düşünmedim hiç ,,,,misal benim aracım şehir içi karışık kullanımda içinde arada roll da dahil 365bin yakıyo 97 oktan kullanıyorum bu arada,,,çok çok gazlamayla sürekli dip gaz rollingte bile 429bin i geçemedim o yönden gökhan arkadaşımızıda uyarmak istiyorum bişiler yanlış olabilir onun arabasında,,,,mk2 ler bu arada mk1 lerden daha ekonomiktir biraz daha az yakar,,,,,

valla şöle bişide sormalı ,,ne amaçla alıyosun hgt yi ?? yürütücem bişiler yapıcam uğraşcam dersen lpg le birlikte zor olur ,,,,ama alim lpg mi takim gittiği kadar gitsin rahat rahat basim gaza o güzel sesi dinleyim ufak efek dışını elden geçirim güzel görünsün az yaksın sesi güzel olsun mantıyıylada lpg takılır ,,özellikle prins yada teleflex tercih et öle bi durumda da .............

osmankara - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    arkaadasım lpg li hgt m var . cokta memnunum 290 krs yakıo. basacagin zaman tek tusla benzine al eger araban cigerliyse zaten irkilmeyi hissedeceksin. ama lpg kuru sonucta nede olsa uzun vadede motorun illaki bitecektir... basıcagin zaman bnzine cekersen hem daha tatmin olursun lpg ile benzinin sesi bile farklı

red_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    fabrika verilerinde yakıtı gayet net denemeler 2kişi ve bağajda 20 kg ile yapılıyor fiatta

Yakıt Tüketimi: 13.1/7.2/9.4 l/100km şehir içi/şehir dışı/karma

bence kendınizi kandırmayın az yakıyor diye fabrıka verısının altında nasıl yakıyorsunuz ?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı punto_multijet Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    benim karısık yaklasık 7,5lt civarı yakıyor. filtrenin sesini en az 1 kere duymadanda biyere gitmem o sekilde en uzun denediğim full depo doldurmustum luleburgazdan izmire(sanırım 600km gibi bişeydi) , izmirde de 180km yoldan snra ısık yandı benzin aldık. buarada %90 90km ile gelinmişti İzmire
    bu az yakma dedıgınız sadece uzun yolda gecerlı sehır ıcı çok çok daha fazla 13.1

1lker - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hgt alma bence kardesım arastır baska bısey al 2 sene bındım hgt'ye yaslı baslı amcadan aldım sorun ustune sorun hıc bırseye gelmıyor 2001 demıssın bırde mk2 yukleyemezsınde bu arabayı ıyı bı arastır derım helekı tup takılmısına hıc hıc gırme bı hgt parası harcarsın sonra (hgt hastasıyımdır kasası yol tutusu uzun yolu top speedı bambaskadır ama kesınlıkle agır bı araba ve parca sıkıntısıda yasarsın)
    NE MUTLU TÜRK'ÜM DİYENE!
    http://www.torkgaraj.com/
    Beğenirseniz çok sevinirim teşekkürler.
    Çekimlerim : http://www.facebook.com/pages/Photog...09808212402660

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı 1lker Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    hgt alma bence kardesım arastır baska bısey al 2 sene bındım hgt'ye yaslı baslı amcadan aldım sorun ustune sorun hıc bırseye gelmıyor 2001 demıssın bırde mk2 yukleyemezsınde bu arabayı ıyı bı arastır derım helekı tup takılmısına hıc hıc gırme bı hgt parası harcarsın sonra (hgt hastasıyımdır kasası yol tutusu uzun yolu top speedı bambaskadır ama kesınlıkle agır bı araba ve parca sıkıntısıda yasarsın)
    sizin aracınız kırmızı mıydı 26 ns ... olabilir mi plakası birde o aldığınız amca ilk sahibimiydi aracınızın?? iyi araştırdınız mı ??

bir mk2 ye yükleme anlamında yapılamayan şeyler nelerdir ?? yada mk1 e yapılıp mk2 ye yapılamayanlarda olur ??

çok soru sordum galiba cevaplarsanız sevinirim bizde bilgi arayışı içindeyiz sonuçta

konuyla ilgili cevabı gereken zamanında yazmışız fakat konu sahibi konuyu açıp bi daha foruma uğramamış gibi

Uzaklaştırılmış Kullanıcı
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hocam F7R megane coupe al eğer lpg illaki takacağım dersen. Hgt ye göre yapılacak modifiye listesi fazladır. Orjinal motora turbo dahi yapabilirsin dayaniklidir. Motorunda kronik sorunları yoktur. Rölanti motoru haricinde. Reno da ortak sorun zaten. Onu da belirli aralıklarla temizletirsen sıkıntı olmaz. Lpg ye uyumlu bir motoru var. Ama düzgün kullanmak şartıyla. Bujilerini yağını suyunu kesinlikle atlamadan zamanında değiştirmen lazım. Birde ekspertiz yaptırmadan alma. Arka koltuk mesafesi hgt den küçüktür ama gideri olsun duruşu olsun onu aratmaz. 2 aracıda kullandım şu an f7r var bende. Filitre sesi gerçekten bir başkadır hgt de ama bence son kararı vermeden önce 2 aracıda kullan.

mehmetRS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı red_ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    fabrika verilerinde yakıtı gayet net denemeler 2kişi ve bağajda 20 kg ile yapılıyor fiatta

Yakıt Tüketimi: 13.1/7.2/9.4 l/100km şehir içi/şehir dışı/karma

bence kendınizi kandırmayın az yakıyor diye fabrıka verısının altında nasıl yakıyorsunuz ?
    iki kişi ve 20 kg değilde, boş bagaj ve tek kişiyle denenirse daha az yakabilir

Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bu tarz arac alıyosam acıkcası yakıtından cok verdiği keyfe bakarım. bence (sahsi fikrim) hgt tamam az yakmıyor ama asırıda yaka bir arac değil bence.. hele 1.6 triptronik Jettadan az yaktıgına sahit olunca dusuncem direk bu sekilde

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı mehmetRS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    iki kişi ve 20 kg değilde, boş bagaj ve tek kişiyle denenirse daha az yakabilir
    o zaman biraz kilo verip,silecek suyunu,stepneyi,paspasları falan çıkarıp lastiklerede 35 hava bastıkmı daha az yakarız not:ama her zaman tek kişi binmek lazım

19gokhan90 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    biri artık mk2 yüklese de nasıl oluyo görsek

Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı 19gokhan90 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ben senden bekliyordum oyle bişey

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı 19gokhan90 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ihtiyacım olsa yada şöle dişli bi rakip olsa ufaktan gıdıklıcazda Allah a şükür beni tatmin eder seviyelerde aracım ,,,sıkılana kadar egzoz filitre spec devam

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)