Arkadaslar bu benim angel eye larimi yaktigim zaman biri asagi biri yukari,sagdaki sola ,soldaki saga dogru yani anlicaniz leyla gibi yaniyor.bunlarin sag sol ayari varmidir![]()
Arkadaslar bu benim angel eye larimi yaktigim zaman biri asagi biri yukari,sagdaki sola ,soldaki saga dogru yani anlicaniz leyla gibi yaniyor.bunlarin sag sol ayari varmidir![]()
halkalarınmı yoksa merceklerinm i?
www.drecu.com
Ne Büyüktür Emeğe Saygı Duyan İnsan...!!!
mercekde problem galiba.kaput ayarlari fln cok guzel tam oturmus durumda ancak farlari yaktigimda biri yukari biri asagi bakiyor![]()
hondayı bilmemde peugeotda sonradan takılan mercekli farların ayarı yapılmıyo ! yani biri ankaraya biri tekirdağa bakıyo muhabbeti kaderin oluyo..benimde öyle xenonları takınca dahada belli oldu , hatta 206mda 2.ktı gösteriodu..ama dedim hondayı bilmiyorum belki arkasında mercek ayarı vardır ( arkasına bakıp sende anlıyabilirsin bunu )
AyB
pejolarda yok ama hondaları bılmıyorum arkasında mercekelrın koruma lastıgı var onu kaldır orda bıyerlerı gevşemiş olabılır bı bakıver
www.honda-tech.com
angellerin ayar olayı yalan. o kadar dandik yapıyolar ki herifler, bir ayar mekanizması yapmaya üşenmişler. Şansıma angellerim kısaların ayarı iyi çıktı. Ama uzunların biri aşagı bakıyor. Ayar da tutmuyor. Tutanı da duymadım daha...
konu dışında ama bence eg kasaya orjin farları daha çok yakışıo.bide içini siyaha boyattınmı mis.benim fikrim.kolay gelsin.
OEM+
dogru hiç bi angelde ayar olayı yok o çok kötü bi durum kimin şansına angel nasıl durursa![]()
www.honda-tech.com