User Tag List

Sayfa 1/2 12 SonSon
29 sonuçtan 1 ile 19 arası

Konu: Lpg yardım ....

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Lpg yardım ....

Arkadaşlar aracım 98 model 1.6 8V 306 GRIFFE...Bildiğim kadarıyla full enjeksiyon değil..pek anlayamadım bende..LPG taktırmak istiyorum... önereceginiz LPG markası nedir? bazıları peugeotlarda sorun cıkartıo dıye duydum... birde fiyatlar hakkında bilgisi olan varsa yardımcı olursa sevinirim...

Aytepe53
    Misafir
    en uygun milano tavsiye ederim daha iyisi brc landienzo lovato

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    birde arkadaslar kesınlıkle performans kaybı olmaması lazım... zaten aracım pek giderli değil... fıyat knsndada bılgılerınızı beklıorm

redbaron - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    brc ve tartarini tavsiye ederim sıralı sistemlerde performans kaybı olmuyor zaten.fiyat konusunda bilgim yok değişiyor sürekli bence bayilerine sorun netten tlf larını bularak.

kayaakin
    Misafir
    lovato tek gecerim netten lovato sıralı sis. fiyatlarını bulablrsn

slhdmr34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    teleflex ve prins markalı kitler sıralı lpg konusunda en iyi iki marka. teleflex ile ozellikle silindir bası 30 bg uzeri olan arabalarda problem yasamıyorsun. yani 4 silindir x 30 =120 bg ve uzeri araclarda ozellikle teleflex derim. pahalı biraz ama 2 senedir kullanıyorum masallah tık yok.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    herkesten farklı bısey cıktı :S

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Çoğu markayı kullandım...
    Bütçen varsa kesinlikle BRC , Prins veya Tartarini tavsiye ederim...bildiğim kadarıyla fiyatları 1500TL civarı...

Çoğu arabamda ATİKER kullandım şimdiye kadar bir sorun yaşamadım..800 Tl olması lazım...

Önermeyeceğim tek marka var EKOGAS taktırma derim. Çok sorun yaşatıyor parça servis çok sıkıntılı...

umutech
    Misafir
    markadan ziyade usta önemli dünyanın en iyi kitini taktırsanızda usta da iş yoksa sonuç hüsran olur fiyat uygun olsun derseniz atiker fiyat önemli degilse brc bence sizin aracınıza teleflex yada prins gereksiz olur.tekrar söylüyorum önemli olan dönüşümü yapacak usta

Uzaklaştırılmış Kullanıcı
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    aracın yarı enjeksiyonluysa sıralı tüpe gerek yok.eski sistemde taksan değişen bişe olmayacak.yeterki iyi bir ustaya taktır iyi bir ayar yapsın.tüpten benzindeki performansı beklersen tüpte benzin kadar yakacaktır.ozaman bir anlamaı olmaz.ama şehir içi normal kullanımda pek etkilemez performansını.lovato-brc landi o o tür markaları taktırabilirsin.hem daha ucuza çıkarsın.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    saolun arkadslar bılgıler ıcın... sakaryada elbirlk iyi işçilik yapıor dıolar lpg icin... aracınıza bakalım durumu iyiyse atiker takarz, olmazsa tartarini dediler... artık neyine bakıcaklar bılmıyorum ama... atikere 990, tartariniye 1500 dediler

umutech
    Misafir
    hocam size yakın mı bilmiyorum ama kocaelinde faruk hocamız var fs otogaz yetkili brc bayisi eger çok ters değilse öneririm bu işlerin piridir kendisi

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    O alet full groupe çalışıyor. Her sıralı sistemi ona monte edemezsiniz. Öncelikle bunu araştırın. Teleflex takamazsınız mesela..
    Hakikat aramakla bulunmaz ancak bulanlar hep arayanlardır. / Bayezid i Bistami

--..-.----.-..

umutech
    Misafir
    full group sa iş değişir tabi merruse arkadaşım doğru demiş sıralı sistemde olur ama en mantıklısı mikserli sistemdir.Ateşleme sistemini devamlı kontrol altında tutun hiçbir sorun yaşamazsınız mikserli sistemde.hem fiyatlarıda ortalama 650-700tl civarı kiti taktırırkende kar edersiniz.Bazı ustalar sıralı sistem takalım diyeceklerdir ama sorun yaşama ihtimaliniz çok yüksek.Bol şans

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ben suan kocaelıdeyım zaten okulda... dedıgınız usta nerede kocaelıde?? birde ona danısalım bakalım

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    mikserli sistem dedgnz nasıl oluyor??

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Eski karbüratörlülere takılan sistem.

KME o arabalara takıyor ancak benim arkadaşımın arabasında (406) epey debelenmişlerdi ayar tutturabilmek için.
    Hakikat aramakla bulunmaz ancak bulanlar hep arayanlardır. / Bayezid i Bistami

--..-.----.-..

umutech
    Misafir
    mikserli sistem aslında biraz daha gelişmişi mesela sıralı sistem gibi kendiliginden gaza geçebiliyor sizin araç için en mantıklısı mikserli sistem emin olun

umutech
    Misafir
    Alıntı Pug67 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ben suan kocaelıdeyım zaten okulda... dedıgınız usta nerede kocaelıde?? birde ona danısalım bakalım
    Fs Otogaz Dönüşüm Sistemleri
    Adres:
    Deniz Mh.hürriyet Cd.53/a-b Derince İzmit-kocaeli
    Derince
    Kocaeli
    41900
    Telefon: 0262 239 46 30
    en doğru bilgiyi faruk hocamın vereceğinden eminim.bu arada faruk beyle ne iş ortağıyım nede tanışmışlığım var sadece bilgi alışverişim olmuştu o kadar.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)