arkadaslar ben bu kasadan almayı dusunuyorum.su an ek kasa kullanıcısıyım.ls ve es modelleri arasındaki farklar nelerdir?bu kasanın + ları - leri nelerdir?şimdiden verdiğiniz bilgiler için teskkurler...
arkadaslar ben bu kasadan almayı dusunuyorum.su an ek kasa kullanıcısıyım.ls ve es modelleri arasındaki farklar nelerdir?bu kasanın + ları - leri nelerdir?şimdiden verdiğiniz bilgiler için teskkurler...
ES te LS e ilave olarak sunroof + 4 hava yastığı + 4 disk fren + otomatik klima (bazı LS modellerinde de var)
ayrıca LS ler Es ler arasında 1 boy kadar oynar Ls öndedir.
acıkcası es almak dha mantıklı o zaman?ls modellerinde disk fren yok mu arkalarda.ls neden onde onu annamadım :s
evet LS lerde arkalar disk değil. neye göre + ve - leri. yoltutuşu ek dan daha kötübana göre görünümü güzel sınıfının en az yakıt tüketimi olanlarından sınıfındaki çoğu arabadan daha seri görünümü güzel frenleri bi aile arabasına göre idare eder.
LS in önde olması donanımdaki farklılıktan yani biraz daha ağır olmasından olabilir geriye kalan bütün parçalar aynı zaten.
ES'e o kadar fark ödemeye gerek yok güzel temiz LS alıp soft tune edip güzelce binersiniz yakıt tüketimi gerçekten çok cimri
Beyaz rengini tavsiye ederim bu sene popüler olan bir renk
Eski aracım LS modeliydi gayet memnundum..
![]()
Sis farı, çelik jant, 4 airbag, arka disk fren, cd çalar, sunroof farkları mevcut. 2005 sonrası modellerde kol dayama ve digital klima standart, 2005 öncesinde baz versiyonda bunlar mevcut değil.
bende ls kullanıcısıyım ama senin yerinde olsam es alırdım sadece koltuk biraz rahatsız edici oda airbag den dolayı zaten ikisinde de motora uygulayacakların aynı es biraz daha ağır olduğu için aralarında yarım 1 boya kadar fark oluyor ama öbür taraftan sunroof keyfi yaşayacaksın (arabamda istediğim tek şey) ikisininde arasında tek eksi yön ağırlık başka fark bişe yok
yol tutuşunun vasat olduğunu sölemeliyim ies daha çok güven veriyordu bana...
performans olarak vb... yani werimlilik açısından EK'lardan çok daha iyidir...
amayinede ek werim o kasaya geçmezdimuçuk farklar yok bence şahsi görüşüm...
acıkcası tek istegim braz dha konfor.90 km nin ustune cıktıktan sonra butun yol sesini içerde duymak istemiyorum.artı dha yeni bi araca geçiş yapma zamandır die dusunenlerdenim
.buyuk ihmallede es modelinden olucaktır alacagım arac.yol tutusunu cozmek kolay.alırsın koni dusurursun brz kurtulursun...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)