Arkadaşlar sahibinden de bakıyorum 11-12 tane satılık rc kaldı nereye gitti bu araçlar bi ara 20 tane nin üstünde vardıRC almak için kış mevsimi daha uygun dur diyordum bu seferde araç bulunmuyor
![]()
Arkadaşlar sahibinden de bakıyorum 11-12 tane satılık rc kaldı nereye gitti bu araçlar bi ara 20 tane nin üstünde vardıRC almak için kış mevsimi daha uygun dur diyordum bu seferde araç bulunmuyor
![]()
arkadaşlar Mobilube LS 75w-90 ile Mobilube LS 85W-90 arasındakı fark nedir? 75w-90 nın sadece sch tipi bulunuyor turkıyede ls 75-90 bulamadım! 85w-90 olurmu acaba
Burda mobil in bayisine sordum bu yağı tek olarak getiremediklerini anca koli halinde geldiğini söylemişti adam...
Arkadaşlar bahsi geçen yağ kendi istesinde de bahsettiği üzere sanırım ağır iş makinelerinin şanzımanlarında kullanılıyor ve otomobillerde perk tercih edilmediği için bulunmuyor..
Bence Erkay ın bahsettği motul de işinizi görür denemek lazım..
Özgürcüm Garett GT28RC Turbom gelmis yurtdısından. Kısmetse pazartesi elimizdePazartesi Peugeot Yıldırım Oto ya 5.vites dislisini sorucam. Umarım stocklarda vardır. MKG irridum bujiler gelecek ve yeni bobinler takılacak ateslemede. Sadece kilit diff takmıyoruz. Önden cekisli araçta sorun yasar kaza yaparsın dio Erol ustam. Ben de ustelemedim cok.
Eksikler hafta ortası tamamlanırsa insallah, montaj icin 1 haftamız var dolu dolu. Sonra gelsin Stage 4.Bakalım sonuclar ne olacak heyecanla beklemedeyim
Hersey yolunda gider hedef değerleri yakalarsak sanırım Turkiye de ilk 207 RC Big Turbo Kit uygulaması olucak... İlk yapıcaam sey Audi TT S le kalkmak olucak. He heh Twin Turbo gerci ama. Bakalım artık. Darısı senin basına
![]()
Su ana kadar ki extralarımınn montaj fotoları
Uploaded with ImageShack.us
Yooo... Özgür bu isin öncüsü, saolsun bize yol gösterdi ve bilgilerini paylastı... Ben cok tesekkur ediyorum ona burdan![]()
Tabi Tolga abi espiri yaptımÖzgür abi bu konuyu açarak çok sevabna girdi valla.
Şu turboya takılan parçanın çelik olması baya bi fayda sağladımı? Sanırım önceki sayfalarda o parça ile güç artışı elde edildiği söylenmişti![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)