Ford Yedek Parça I Ford Yedek Parçacısı I Ford Yedek Parçaları parça fiyatları bilhassa hem çok uygun hemde farklı kaliteler de ürünler mevcut. Bütçeye göre motor toplanabilir full parçanın 700-800 tl bile tuttuğunu biliyorum yani![]()
Ford Yedek Parça I Ford Yedek Parçacısı I Ford Yedek Parçaları parça fiyatları bilhassa hem çok uygun hemde farklı kaliteler de ürünler mevcut. Bütçeye göre motor toplanabilir full parçanın 700-800 tl bile tuttuğunu biliyorum yani![]()
Sierra rs ,numaramı yazsam çağrı yaparmısın,danışmam gereken şeyler olacak![]()
2 kere 2 kaç eder sorusuna;pek bişey etmez diyen çocuğun kafasını yaşamak istiyorum
araştırmalarınızı yapın bakalım bu motorun üstkapagını coswörth üst kapak oluyomu ?
PROSTOCK GARAGE
SONKANATKIRICI K20 SİYAREXS
belki birileri yapmıştır..... yada simdiki zamanda dohc oldumu 16v oluyor ya belki oradan yola çıkmıştır.
belki gerçekten yok. Motoru açıpta saydın mı???
sana ne istediğini doğru anlatırsa yok yok gibi bir durum var.
Bu motorlara cosworth kapak oluyor işte. bkz: historic rally car. Anadol STC
dediklerinden bi dünya var. Sapphire olması sadece ekipman özelliği. Yürürle alakası yok.
o temizi oktaykanlarda. sigara içilmemiş güneş görmemiş. yada temiz ötesi desek doğru olur. ilk sahibi titiz ötesi biriydi. Sapphire değil ama.
diğerleri için aynı şeyi söylemek pek mümkün değil. ilk sahipleri otomobil sporları ile uğraştıklarından arabalarda o işlere kullanıldı.
bu mt75 ford minibüsle aynı değilmi yahu
bencede bir alıp üzerine koyun cıvata delikleri tutarsa tamamdır.
1984 de turbo doğan ile uğraşırken MS ve AEM in kapısında beklerdik. Beyin yapsın da arabamıza takalım diye.
İnternetin hızıda varla yok arası bir şeydi. Yoksa internet yok muydu???
Mekanı biliyorum Cenk, Mertol Abiyle Aynı iş yerindeyim ya zaten. Fusiona Benzin pompası göndermiştin geçtiğimiz aylarda hatta.
Konu bizim niyetlendiğimiz sierradan ziyade o dönemki alacağım aracın beklediğimden fazla masraflı olmasıydı. Alsaydım ilk arayacağım adam Sendin
Ek olarak Sitede Göremedim Fusion o2 (lambda oluyor sanırım) arıza veriyor yenisi varmıdır, varsa kaç paradır?
Fusion35 ------> OnurD.
dün getirdim antalyaya çok hoşuma gitti araba,kaporta boya masrafı var biraz,gayet zevklibir makine![]()
2 kere 2 kaç eder sorusuna;pek bişey etmez diyen çocuğun kafasını yaşamak istiyorum
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)