Herkese merhabalar,
2020 model 1.3 TCe EDC 130 HP Clio V alma niyetindeyim. Kullanan tecrübelerini aktaracak kimse var mıdır ? Artıları eksileri vs.
Şimdiden teşekkürler.
Herkese merhabalar,
2020 model 1.3 TCe EDC 130 HP Clio V alma niyetindeyim. Kullanan tecrübelerini aktaracak kimse var mıdır ? Artıları eksileri vs.
Şimdiden teşekkürler.
Kullanmadım fakat bir süredir bende clio V bakınıyorum. Çok seri güzel araç. RS line donanımları da bence oldukça tatminkar.
1.3 motoru yazılımla 150-160 hp civarı oluyor sanırım.
208 gt tercih ederdim
Vergisi daha dusuk
Daha dolu
Icınde premıum segmentı havası hissediyorsunuz
Bence seklı semalı de daha guzel.
c2vts/yrvturbo/cliors/cliors/208gt
s2k/3000gt/tomcat/tt225/g37s
600fa/600rr/agustaf4/vfr1200f/800x/1199s pani
cbr250/tricity/x10/duke390
meganeII/clioIII/159/puntoevo/auris/meg coupe/taigo
Rsline bütçe yetmezse icon da bakılabilir
geçen hafta touch paket aldık. Icon ile arasında kaldık ama aradaki farkın 40k'ya değmeyeceğine karar verdik. Biraz da işin mali tarafı ağır bastı. / Aldığımız bayide mavi rengi de vardı. 3 gün sonra bizim aldığımız fiyattan 5k daha yükseğe sattı
208'in çok digital duruyor. Kişiden kişiye göre iç güzelliği değişir.
Clio'ya alternatif Corsa (Ultimate paket) bakmanı tavsiye ederim.
Sahibi değilim ancak kiraladığım tüm yeni Clio'lardan nefret ettim. İç malzeme kalitesi falan 208 ve Corsa'nın aşırı gerisinde.
Öncelikle yazan herkese teşekkürler. Bugün gidip aracı gördüm. Bu arada araç turuncu, 17 inch jant, Icon Rs Line. Ufak bir test sürüşü de yaptım. Keyifliydi gayet eşim de beğendi. Kısmet diyelim artık hayırlısı ile alma niyetindeyiz.
Ben 2Cr ile görüştüm henüz arge aşamasındayız dediler şu an yazılım yapan var mı bilmiyorum açıkçası.
1.3 tce motorları yöneten Conti EMS3161 Ecu okunup yazılamıyor şuan yani flashlama yapabilen bir cihaz yok.
Ecu flashlama cihazları protokol yayınlamadıkça neyin argesi yapılacak acaba?
Ek olarak bildiğim kadarı ile servis diyagnoz cihazı ile 130-140-160 PS kalibrasyonları motor kontrol ünitesine yüklenebiliyor.
Kullanmadim ama, surekli uzun yol yuklu seyahat vs olmayacaksa 1.0sce daha mantikli zaten 1.3tce ile kafa goz gidiyolar,
Dizel 21 benzin 19ken suan dizellerden daha ekonomikler.
Touch esnaf dostu gibi duruyor, uygun icon zaten binmeye baslamadan kar eden arabalardan.
diğer rakiplerine göre malzeme kalitesi cidden zayıf ama onun haricinde motoru ve şanzıman sınıfında liderdi.taki 1.5 TSI ibiza FR gelene kadar ama oda pahalı tabi.
corsa 208 polo motorları 3 silindir clio 4 silindir bunuda hatırlatmak istedim.
Seat IBIZA FR
C U P R A L E O N
1.3tce ile ilgili tonla test videosu izledim , performansı çok övgü alıyor
ama ben şahsen bu son nesil clio'yu görsel olarak beğensem de malzeme kalitesi konusunda geriye gittiği fikrindeyim
Tesla Model Y Sr
valla artık neyin argesini yapıyorlar bilemiyorum hocam söylenen buydu. 160 serviste çözülebilecek bir seçenek ise bence gayet yeterli olur. Bakıma götürdüğümüzde öğreneceğiz artık.
Niyetlendik bakalım. Şu ana kadar benimde izlediğim ve kullandığım kadarıyla tatmin edici. Tecrübe ettikçe daha net bir şeyler söylerim.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)