User Tag List

16 sonuçtan 1 ile 16 arası

Konu: 330ci (E46) Donanım hakkında ve Her türlü bilgi...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Question 330ci (E46) Donanım hakkında ve Her türlü bilgi...

Merhabalar arkadaşlar E46 330ci (manuel) almayı düşünüyorum...E46 330Ci de ne gibi donanım çeşitleri vardır yada donanım olarak en dolusu hangisidir nasıl anlarım size danışmak istedim...E46 330Ci yi tanıyan bilen gören duyan varsa her türlü bilgiye açığım bu araç ile ilgili parça sıkıntısı olur mu veya parça fiyatları nelerdir ? bilgili arkadaşlar yardımlarınızı esirgemeyin...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bende bir e46 ci sahibiyim.Alırken donanımınıhttp://www.bmw.com/com/en/owners/acc...catalogue.html belirtildiği gibi sorgulatabilirsin.Ayrıca manuel alıcakmışın özellikle diff i ve alttakımını iyice kontrol ettir boya-değişen durumunu zaten ekspertizde öğrenirsin.Aldıktan sonra motor soğutma sistemini elden geçir sensörlerine ve boğaz kelebeğine baktır durumları ne.Fabrika çıkışı m paket denk getirmeye bak zaten recaro,sunroof,perde gibi özellikler geliyo telefon vs sonradan eklenebilecek şeyler kafaya takma onları.Araç ile ilgili kesinlikle parça sorunu yaşamazsın dünya kadar çıkma ve orjinal parçası var ve fiyatları çok uygun.Aracın perde bozulması ve aynaların kalkmaması sorunu olabilir çözülmücek şeyler değil veya sensörlerden dolayı performans veya giderken veya hareket halinde durma yapabilir bunlar çok basit arızalar temiz m paket denk getirdinmi ve araçta bu sorunları görürsen fiyattan kır al basit şeyler.En önemlisi contasını kontrol ettir alırken.Eğer araç hakkında başka bir sorun varsa elimden geldince cevaplarım.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Cenkk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bende bir e46 ci sahibiyim.Alırken donanımınıhttp://www.bmw.com/com/en/owners/acc...catalogue.html belirtildiği gibi sorgulatabilirsin.Ayrıca manuel alıcakmışın özellikle diff i ve alttakımını iyice kontrol ettir boya-değişen durumunu zaten ekspertizde öğrenirsin.Aldıktan sonra motor soğutma sistemini elden geçir sensörlerine ve boğaz kelebeğine baktır durumları ne.Fabrika çıkışı m paket denk getirmeye bak zaten recaro,sunroof,perde gibi özellikler geliyo telefon vs sonradan eklenebilecek şeyler kafaya takma onları.Araç ile ilgili kesinlikle parça sorunu yaşamazsın dünya kadar çıkma ve orjinal parçası var ve fiyatları çok uygun.Aracın perde bozulması ve aynaların kalkmaması sorunu olabilir çözülmücek şeyler değil veya sensörlerden dolayı performans veya giderken veya hareket halinde durma yapabilir bunlar çok basit arızalar temiz m paket denk getirdinmi ve araçta bu sorunları görürsen fiyattan kır al basit şeyler.En önemlisi contasını kontrol ettir alırken.Eğer araç hakkında başka bir sorun varsa elimden geldince cevaplarım.
    Vakit ayırıp cevapladığınız için teşekkür ederim söylediğiniz noktalara dikkat etmeye çalışacağım...Daha önce hiç bmw kullanmadık donanım özelliklerini bilmiyorum malesef ama hep sevmişimdir e46 ve e39 larını özellikle...Vanos bakımı vs diyorlar hiç bilgim yok bu konuda bunun bakımları veya yenilenmesi çok masraf çıkaran şeyler midir ? Birde e46 ların koltuk soğutma donanımı olanları varmı ? başka bir forumda okumuştum ama siz kullandığınız için daha iyi bilirsiniz...Birde katlanır aynalar m paket ile geliyor değil mi ? gerçi bmwlerde seçenekler çok fazla sanırm iç-dış farklı olabiliyor...Araç canlı olsun gaza basınca tepki versin istediğimden 330ci düşünüyorum ama motor masrafları hacim büyüdükçe ne hal alır bilemedim bilginiz varmı bu konuda çok farkları varmı 325ci 330ci arasında filan...Tekrar teşekkürler...

Sert@ç - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Öncelikle m1 veya m2 diye donanım yok bunlar uydurma şeyler
    Harman kardon ve m paket(tavan döşemesi siyah olur) olsun gerisi kolay
    Alıntı hakotech Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    3 tane daha konu acarsan magnumdan lamboyu kazanıcaksın hemde yalamadan..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı SecretStyle Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Vakit ayırıp cevapladığınız için teşekkür ederim söylediğiniz noktalara dikkat etmeye çalışacağım...Daha önce hiç bmw kullanmadık donanım özelliklerini bilmiyorum malesef ama hep sevmişimdir e46 ve e39 larını özellikle...Vanos bakımı vs diyorlar hiç bilgim yok bu konuda bunun bakımları veya yenilenmesi çok masraf çıkaran şeyler midir ? Birde e46 ların koltuk soğutma donanımı olanları varmı ? başka bir forumda okumuştum ama siz kullandığınız için daha iyi bilirsiniz...Birde katlanır aynalar m paket ile geliyor değil mi ? gerçi bmwlerde seçenekler çok fazla sanırm iç-dış farklı olabiliyor...Araç canlı olsun gaza basınca tepki versin istediğimden 330ci düşünüyorum ama motor masrafları hacim büyüdükçe ne hal alır bilemedim bilginiz varmı bu konuda çok farkları varmı 325ci 330ci arasında filan...Tekrar teşekkürler...
    Dediğim gibi işin ehli bi özel servise götürmeden veya borusana göstermeden bence satın alma.Zaten baktırdığın yerde sana durumunu sölücekler 2001 6.ay sonrası 3.18 üstü 20,25,30 hepsi m54 blok olduğundan parça fiyatlarıda çok farklı değil.Katlanır aynalar sadece m pakette gelmiyor opsiyon veya sonradanda yapılabilir aklında olsun m club sportlarda var ama pek denk gelmiyo.Maddiyat durumunu bilmiyorum ama manuel arıyosan makyajlı kasaya bak 6 ileri geliyo makyajlıda manueller veya smg ama fiyatlarıda farklı.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Sert@ç Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Öncelikle m1 veya m2 diye donanım yok bunlar uydurma şeyler
    Harman kardon ve m paket(tavan döşemesi siyah olur) olsun gerisi kolay
    Antrasit tavan dedikleri sanırım değil mi m paketteki ? Harman kardon ses sistemi çok fark ediyor mu acaba ?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Cenkk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Dediğim gibi işin ehli bi özel servise götürmeden veya borusana göstermeden bence satın alma.Zaten baktırdığın yerde sana durumunu sölücekler 2001 6.ay sonrası 3.18 üstü 20,25,30 hepsi m54 blok olduğundan parça fiyatlarıda çok farklı değil.Katlanır aynalar sadece m pakette gelmiyor opsiyon veya sonradanda yapılabilir aklında olsun m club sportlarda var ama pek denk gelmiyo.Maddiyat durumunu bilmiyorum ama manuel arıyosan makyajlı kasaya bak 6 ileri geliyo makyajlıda manueller veya smg ama fiyatlarıda farklı.
    Makyajlılar biraz fazla gelir. Mclubsport hiç bulamadım satılık ancak onlarada baktım tavsiyeniz üzerine inşallah uygun bir araç bulabilirim...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    e46 330 ci SMG şanzıman düşürmeye bak derim ve yakıt konusunda derdin yoksa al derim

Berkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    clubsport şu arkasında anatomik m3 spoyleri değilde daha yüksek spoyler/kanat olanlarımı oluyor
    1881 - 193

ghibli06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    129 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Berkan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    clubsport şu arkasında anatomik m3 spoyleri değilde daha yüksek spoyler/kanat olanlarımı oluyor
    çok güzeldir ama o
    Ne Mutlu Türk'üm Diyene...

http://kocmardogaltas.wix.com/kocmar

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    aynen o oluyo ama dünyalar çirkini o spoyler ya

binmek için alıyosan ben donanıma takılma derim parana göre alabileceğin en sağlıklı temiz arabayı al e46 nın en genci askerlik çağına geldi artık temiz olması önemli. donanımı zamanla kendin de yaparsın

TarikS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    59 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Xenon (beraberinde far yıkama)
    Park Sensörü (PDC diye geçer)
    ESP (DSC diye geçer)
    Sunroof
    Elektrikli katlanır aynalar
    Isıtmalı Koltuklar
    Harman Kardon ses sistemi
    Elektrikli arka perde
    Cruise control (beraberinde fonksiyonel direksiyon)
    Dijital klima
    Kararan dikiz aynası
    Far ve yağmur sensörleri

Bence düz vites daha mantıklı o yaş ve km'deki araçta ama düzgün kullanılmış ve bakımlı bir örnek bulabilirsen SMG de zevklidir.

Bu yukarıdaki donanımları kontrol edersin baktığın araçlarda. Başka uç bir donanım örneği aklıma gelmedi

M paket olayı önemli bence de, hele spor koltuklu bulursan çok daha değerli.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yaşlı delikanlı olduğundan yürümede şahsi fikrim yaktığı kadar gitmiyor bilgin olsun kopara kopara gitmiyor 3000 cc göre.

iztuzu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    İlanlardaki 330ci'lerin hemen hemen hepsi "full+full- m paket" olarak ilana konuluyor, artık ne kadar doğruysa! Topaz mavi ve siyahı ayrı bir güzel. SMG şanzıman ile gerçek anlamda M3 yavrusu olur ama problemli olma veya problem çıkarma ihtimali yüksektir. 3000cc'lik ciğerli bir motordan bahsediyoruz ama roll'e yansıması beklenildiği kadar değil.

EREN34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    41 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Düzgün manuel 3.30ci bulursanız donanıma bakmadan direk alın. Zaten TR'ye girişi çok az. Düzgünü desen 1 elin parmakları kadar

msk_bmw - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sunroofu ve orijinal xenonu olan (ki buda far yıkama ve xenonlu tip yükseklik ayarı olmayan far anahtarından ayırt edilir) en temiz aracı alın. Artık donanım renk seçilecek kadar fazla sayıda e46 yok piyasada. İlandaki 330ci manuellerin %90'ı sonradan manuele çevrilme araçlar. Varsın otomatik olsun, 0-100'e yarım saniye 200 e 3 saniye geç çıksın, turşu olupta yarım saniye 2 saniye hızlı olacağım diye sanayi tiryakisi olmasın.
    ///M Rulez...

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)