Arkadaslar klimasız araçlar için şu ürün uygun olurmu sadece vantilatör etkisimi yapar yoksa klima serinliği etkisi olurmu varsa bildiğiniz portatif araç kliması önerebilirmisiniz?
Connecting site...
Arkadaslar klimasız araçlar için şu ürün uygun olurmu sadece vantilatör etkisimi yapar yoksa klima serinliği etkisi olurmu varsa bildiğiniz portatif araç kliması önerebilirmisiniz?
Connecting site...
Bence fan etkisi yapar 39 liralık bir ürün bilemedim gerçi herşey para değil ama soğutucu bir sistemi olacağını sanmıyorum![]()
Tost söyleyip iskender etkisi beklemek gibi bir şey.
Çok faydası olmaz.
"Laf ağızdan çıkana kadar sizin esirinizdir. Çıktıktan sonra siz onun esiri olursunuz."
benzeri sistemleri youtube da bolca bulabilirsinizBiz daha önce çok daha büyük sistemini evde klima olmayınca denedik gayet işe yarıyor ancak devamlı dondurucudan buz kalıpları almanız gerekiyor
![]()
ARabada bu pek mümkün değil ve ufacık fan ile anca gözünüze sokarsanız etkisini görürsünüz..
Quattro...Torukcars ARGE & Kulvar.info.tr
Custom Aftermarket A/C Systems & Replacement Parts for Hot Rod, Classic, & Vintage Cars/Trucks - HURRICANE Trunk Units
defender toplayan birinde görmüştüm yabancı, burdan almış idi.
İşe yarar ama çok kısa süre için. Benzerini odamı soğutmak için yapmıştım, 3 derece soğuttu ama 5 dk bile sürmeden 15-20 lt lik buz kalıbı eridi bitti.
''Halkını cehalet ve sefalete teslim eden yöneticiler yok olmaya, cehalet ve sefalete sürükleyen yöneticileri seçen halk ise köle olmaya mahkûmdur." Mustafa Kemal ATATÜRK
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)