merhaba arakadaslar dün e6 dayken gaza dibine kadar basmama rağmen araba ne hızlandı nede deviri arttı 4K devir 120 de hızda cakıldı kaldı arac 1.6 sport civic otomatik.
merhaba arakadaslar dün e6 dayken gaza dibine kadar basmama rağmen araba ne hızlandı nede deviri arttı 4K devir 120 de hızda cakıldı kaldı arac 1.6 sport civic otomatik.
2006 Honda Civic EP2
kck down yapmadan oturmuşsundur gaza aptallaşmıştır,hafif öyle gaza oturcağın zaman tık diye bi ufak bas gaza sora otur hızlanırsın.
- K -
________
Dr.Ecu
klik gibi bi buton olur genelde gazın dibinde, o var mı sizin araçlarda bilmiyorum ama onu tıklatmadan kickdown yapmıyor Toyota'da. Belki o sebepten olabilir..
Vw nin eski otomatiklerinde de var o dugme. Basmayinca devirlenmiyor.
yahu düğme vs boşver gazı dipleyince kickdown yapıcak diye bişey yok eğer akıllı bi şanzıman değilse(teknolocik demek istedim) ki akıllılar bile bi duraksayıp öyle yapıyolar kickdown'u.
gazı diplemeden yahu bunun tarifide yok çok gıcık bişey arkadaşgaza tık tık yap havadayken bile düşürürsün vites sürekli deişebilirsn bu şekilde.. bi kucult bi buyut ble yapabilirsin illa dip mip yapmaya gerek yok yani.
- K -
________
Dr.Ecu
2005 hondada vardir kesin ama arada sacmaliyor zaten cozemedim bisey
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)