Radyatör önüne koyulan kartonlu günlere merhaba
Ben Mercedes'ime 75 liraya almıştım servisten, arkadaşlarında dediği gibi 50 lira civarında olabilir. Tamam havalar soğuk eyvallah ama 1.3 mjet -20 derecede 90 a sabitledimi kolay kolay inmiyor. Bence olay Termostat.
2.0 tdi da 90 ı bulduktan sonra kalorifer full olsa da düşürmüyor.
Ama 1.5 dci megane da. Dışarsı 0 derece civarındayken rölantide beklerken kaloriferi açarsam bi süre sonra düşüyor.
Sizin araç rüzgar yiyince düşüyorsa yani yola çıkınca düşüyorsa o zaman kesin termostattır
Keçioren-beşevler yapıyorum bende , linea 1,6 dizel araç , bugun gidene kadar ısınmadı mesela. 28 derecede ayarlıyorum kalorifer ısısıni otomatik olarak ibre oynar oynamaz kendi açılmaya başlıyor, tam ısınmadan ışıkta veya sıkışık trafikte aynen iniyor, dizel de normal bu zor ısıniyor soğukta
Bunda can sıkacak ne var ki.. Benımde 30000 km kullandığım orjinal termostatım açık kalmış arızalanmış. aynı sorun bende de var. Normaldir mekanik parça. Bendeki subaru nun termostatını değştireceğim contasıyla birlikte 45 tl. Sen kapalı kalmadığına dua et. Ya değilse conta yakabilirdin. Doğru demiş arkadaş 2 yılda bir değişmesi gereken ucuz bir parça.
Götürürüsün tamirciye yarım saatte değiştirir. Neyi varmış? termostatın, vah başıma gelenler demene gerek yok.:-) Can sıkacak hiç bir neden bile yok. 3 kuruşluk sürekli arızlanma ihtimali olan bir parça....sıcak soğuk sıvı değişimlerine maruz kalan mekanik bir parça sonuçta .
Sen yine dediğim gibi kapalı kalmamış Allahtan: harareti yeseydin o zaman başın dertteydi.
valla dizel araba için normal yani benm aracımdada böyle soğuk havalarda 2 bin deviri geçmiim hararet 2 kutuyu geçmior derece oalrak gstermior ama normal çalşma sıcaklığı 4 kutucuk ki araba kışın hiç fan açmıor ztn sadece su devirdaim oluor çok iyi ısındıktan sonra hemen soğuyorsa sorun vardır gibi
benim megane rs'de de hemen hemen aynı şey var. ama bendeki motul 5/40 yağ, borpower yağ katkısı ve 2 depodur kullandığım bor benzin katkısından sonra bunu yapmaya başladı. araç hareket halindeyken özellikle 50km/h üzerinde motor ısım 4/1 de. gaza yüklendiğimde yada kompresyona bindiğinde ısı artıyor.
benim olayın katkılardan olduğunu sanıyorum.
Bende Linea varken oda geç ısınıyordu sabahları donuyorduk arabada uzun süre sıcak vermiyordu.
Bu 1.3 motorları devirli kullanmak lazım. 1.6 Multijet motorlar böyle değil çünkü.
Yahu -20derecelerde araba kullanıyorum ben oyle yok soguk moguk alakası yok : ) termostatı degıstır olsun bitsin
- K -
________
Dr.Ecu
1.3 multijet var doblo şirket aracı dediginiz gibi gec ısınıyor servisede sorduk yapcak bişe yok dio adamlar egtsi düşük dizel araçların normal diyorlar yanlız sinir bozucu bi durum sabahları ısınana kadar yolu yarılıyoz
bende elektronik gostergede 1 diş artınca (5dkyı geciyo bir dişin cıkması) abanıyorm sıcaga icerde donmamak için ama o ilk actıktan 1 dkka icinde o diş kaybolabiliyor araç ısıkta falan bekliyorsam sonra seri sekilde artıp bide düşmemek üzere kalıyor 90da takribi 7 8 dakika .kısaca tam ısınmadan havalandırmaya abandıgından olmasın yani gayet normal degilmi
1881 - 193∞
bugun ustama gıttım normal gıt dedı olacak o kadar dedı ısınmak ıstıyosan gaza bas aslanım devır yukselt dedı![]()
peki aracın çabuk ısınması problemmidir? Klimayı sıcak soğuk sonuna kadar açsam araba ısındıktan sonra değişmiyor.Hiçbirşekilde 90 dereceyide geçmiyor ama çok çok hızlı ısınıyor araba sabah 2-3 derecede bile.Aşağı yukarı 1 km de 70-80 derecelerde oluyor.Gerçe yazılımda var basınçdan olabilirmi bilmiyorum
Problem değildir hatta iyidir, ısınınca motorun verimi artar. Yakıtı azalır. Benzinli motorlar oldukça çabuk ısınıyor zaten, turbonun veya basıncın etkisi var mıdır bilmiyorum ama. Kullanıma göre de değişiyor.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)