Güle güle kullanın Erhan...
Printable View
Güle güle kullanın Erhan...
Konu ile alakasız ama şu blog'unuzu güncelleseniz :D
Güzel blog ama baya bi kendi haline bırakılmış. Hoş biraz daha zaman alacak diye not düşülmüş ama yabancı sitelerden okuyacağımıza Türklerin yazmış olduğu yazıyı okumak daha iyi olacaktır ;)
iş güç o kadar yoğun ki tech'e bile artık eskisi gibi giremiyorum..
blog'u evet çok ihmal ettim ama mecburen bu vakitsizlik gebertti beni..
hatta eskisi gibi ne blog yarışmalarına katılabiliyorum , ne gelen test davetlerine gidebiliyorum , .. vs..vs..
ha tabii iş güç yoğun , yani çok şükür iş güç var , orası da ayrı konu :D:D:D
takibiniz ve samimiyetiniz için teşekkür ederim
aynen öyle...
:D
tam emin olmamakla birlikte,
göztepe köprüsünü geçer geçmez sağda bp var e5te, o bpnin hemen sonrasında sağda böyle ufak bi amerikancı vardı. kaporta mı mekanik mi bilmiyorum, ama geçen sene mi neydi, bi usta demişti en eskilerinden biridir amerikancı olarak.
iinee yarar mı bilmem tabi:)
hayırlı uğurlu olsun
Atasehir Oldschool u tavsiye ederim , bende kendi aracımı orda yaptırıyorum. Çevremdeki bütün amerikan sahibi insanlarda oraya gidiyor , zaten sahibide çok yakın bir abim. Kesinlikle pişman olmazsınız her konuda yardımcı olurlar. Yılmaz usta zaten amerikancılar arasında bilindik bir ustadır. Herşeyin ince en ince tricklerini bilir. Aradığınız tarzdaki garaj oldschool kesinlikle birde genelde amerikan aracı sahiplerinin araçlarını yapmaktan çok paralarını almaktır piyasadaki ustaların tavırları burda öyle birşeyle karşılaşmazsınız.
d.h.'den mi takip ediyordunuz?
onu da rayından çıkaran çok çok yakın bir arkadaşıdır :D
zaten ne geliyorsa başımıza bu yakın arkadaşlardan kankalardan geliyor :D:D:D:D:D
bir an dedim yoksa :)
donanım haber.
eyv. teşekkürler ...
Hayırlı olsun abi. Araca zamanında niyetlenmiştik o zamanlar fiyatları cok daha uygundu askerdeydi sanırım o zaman ki sahibi öyle hatırlıyorum. Ls 006 plakalı transam da bizdeydi,şuanda f body camaro ile uğraşıyoruz elimden geldiğince yardımcı olmaya calısırım sorun,sıkıntınız olursa.