User Tag List

Sayfa 1/2 12 SonSon
26 sonuçtan 1 ile 19 arası

Konu: 307 bas belası elektrik arızaları acıl yardım

potter744 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

307 bas belası elektrik arızaları acıl yardım

arkadaslarım sahıp oldugum 2003 model 307 sw aracım aldıgımdan 4-5 yıl sonra baslayan bas belası elektrık arızaları usandırdı. Suankı elektrık arızamız arac calısır haldeyken yolda seyır halındeyken tum ısıklar kanıyor sonra gerı gelıyordu. suan bu arıza ılerledı ısıklar gıdıp gelıyor abs bı nevı butun arıza ısıklarını yakıyor ve kalıcı olmaya basladı ankara tanıdıgınız ıyı bır elektrık ustası peouget yardımcı olabılecek bırısı varmı??? benım tahmın beyınden yapıyor yada bunların elektrık tesısatları asırı zayıf oldugu ıcın oksıtlenmeden kaynaklı olabılırmı ??? bılgısı olan arkadaslar bana yardımcı olsun

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Akü durumuna bakmakta fayda var. Zayıflamış olabilir..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı s7158 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Akü durumuna bakmakta fayda var. Zayıflamış olabilir..
    yok akuden degıl artık peouget konusunda pro oldum bu sorun kronık fakat cozumunu bulamadım bilenı yok cozecek adam yok yuksek ıhtımal ıle beyın gıbı duruyor

melih - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Allah yardımcın olsun ....

B.Koçer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    52 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bsi beyni değişicek 1000 tl olması lazım serviste

playhard - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bende c4 varken benimde elektriksel sıkıntılarım olmuştu şaşmaZ da mehmet abi çözdü elinde sigorta tablasıda vardı çıkma.dilerseniz ona bi gösterebilirsiniz.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı potter744 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yok akuden degıl artık peouget konusunda pro oldum bu sorun kronık fakat cozumunu bulamadım bilenı yok cozecek adam yok yuksek ıhtımal ıle beyın gıbı duruyor
    Simge Peugeotdan Elektrikci Mehmet'i bul yardımcı olur..

huseyinturk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    araca tesisat yapıldımı daha önce hiç? Genelde tesisat akü kablosunun geçirildiği yerden kaynaklanıyor bu sıkıntılar iyi kapatılmıyor o delik, sonra iç sigorta kutusunun üstüne su alıyor araç ve sapıtıyor

onn_dear - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kronik bir ariza arkadasimda vardi 307 ayni problemi yasamisti sonra tum tesisat yenilenmisti sattik sonrada.
    History;
    1.6 GLI corolla / 1.6 IES civic / 1.4 IS civic/ 1.6 TDCI focus2 / 1.6 TDCI focus3 / 1.2 TSI Golf7 / 1.4 TSI Leon FRed / 1.6TDI DSG B8 Passat / Audi A3 Sedan 1.6TDI DSG

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ya valla arkadaslar bu arızalar kronık mekanıkte herseyıne kefılım peouget fakat elektronık arızaları 5 yıldan sonra basladı helekı tup takıldıktan sonra dengesı bozuldu kelebek arızası verdı sureklı olarak.

neyse gostergeler sıkıntı sureklı gıdıp duruyor uzun yolda yapıyor ama genel arastırmam beyınden bsi diyorlardı adını hatırlıyamamıştım arkadas yazmıstı saolsun bır arastırayım daha fazla bılgıye acıgım her turlu

ALPER-VNS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    tam da 307 almayı düşünüyoduk :S

Post Thanks / Like
    Mentioned
    52 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bsi hocam daha fazla araştırmanıza gerek yok değiştirin kurtulun bazen silecekler falanda hareket eder araba marş basmaz vs vs vs vs vs vs

Post Thanks / Like
    Mentioned
    52 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ALPER-VNS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    alın abicim problem yokk sadece bilinçsiz kullanıcı hatalarından dolayı 2nci elde olan sorunlar
    bsi beyni
    com2000 ( silecek kolları olan bölüm )
    bunlara dikkat edin gerisi birşey değil

6 sene 307 kullandık bsi bilinçsiz tesisatcı yüzünden su aldı ve değişti com 2000 servisin bize yanlıs bilgilendirmesi sonucu değişimi oldu kronik olarak bozuk arabalar değilde bizim halkımızın bozup kronikleştirmeye calıstıgı arızalar diyelim

Ek.Civic_Spoon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kardeşim aynı sorunu bende yaşadım yakın arkadaşım elektrikçi direksiyonun altında sol tarafta bi sigorta kutusu gibi bişi var, ön camın altından bunu üstüne su alıyor bu 307 ler bu sorunda ön cam değiştiği zaman başlıyor genelde, biz o kutuyu çıkartık bi sigorta su almış oksit yapmıştı benim araç stop edip kalmıştı yolda farlar kendi yanıyor silecekler kendi çalışıyodu, onu çıkarıp temizledik oksidini galan kontak spreyinle, sonra arkadşım güzel bi şekilde poşet ile sardı su almayacak gibi birdaha hiçbi sorun yaşamadım, iyi bi elektrikçi bul tarif et dediğimi söksün o sigorta kutusunu temizlesin ..

huseyinturk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ALPER-VNS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Orjinal adam gibi kullanılmış 307den yaşıyabileceğiniz sıkıntılar çok basit sıkıntılardır temizini bulursanız düşünmeden alın.

rebeloghy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    2 ay oluyor 1.6 dizel 110luk 307 aldım. İnanın 2005 model çok daha fazla paralar istenen çok ama çok araçtan daha iyi. Civic ten sonra 2 sınıf yukarı çıkmış gibi hissettiriyor. Freni , yol tutuşu , direksiyonu , dizellere oranla sessizliği ve çok çok başarılı koltukları var

Bakımlısını bulun gözünüz kapalı alinn

psikolojikdeli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    2004 model 307 sw araca sahibim elektrik problemleri sağ olsun adamı çıldırtır, yolda bu model pejolara bakarsanız genelde sağ veya sol arka park lambalarının birinin yanmadığını görürüsünüz , benim sürekli karşılaştığım sorun şanzıman beyninin sapıtmasıydı su alıyormus birde bu tarz araç alınacaksa bence kışın alınmalı özellikle yağmurlu havalarda tüm sorunları ortaya çıkıyor

alihan_27 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Elektronik özürlü ustalar yüzünden 307ler tü kaka oldu. Aslında iyide oldu bu sayede 15-20bin lira civarında donanımlı,ferah araç sahibi olduk.
    Seninki bsi(body control unit diyorlar) problemidir. Müzik sistemi, lpg, xenon ıvırzıvır montajından sonra olur genelde. Su alıp oksitlendiğinden veya başka arabadan takviye yapıldığında cortlar.
    Yukarıdada söylenmiş reklam gibi olmasın ama Simge peugeot'da Mehmet ustayı bul halleder. İşinin ehlidir.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı B.Koçer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    alın abicim problem yokk sadece bilinçsiz kullanıcı hatalarından dolayı 2nci elde olan sorunlar
    bsi beyni
    com2000 ( silecek kolları olan bölüm )
    bunlara dikkat edin gerisi birşey değil

6 sene 307 kullandık bsi bilinçsiz tesisatcı yüzünden su aldı ve değişti com 2000 servisin bize yanlıs bilgilendirmesi sonucu değişimi oldu kronik olarak bozuk arabalar değilde bizim halkımızın bozup kronikleştirmeye calıstıgı arızalar diyelim
    kardesım bılınc sız yazmıssın ama sana soyle soyle soyleyım bu arabada makanık arza gorulmedı arac suan 220 bın km oldu elektronık olarak peouget arastırırsan bu arızalar sadece 2003 2004 kasalarda cıkar.. fazlasıyla bılgılıyız bılgılendırmen ıcın saol ama bunlar peouget zayıf oldugunu noktalar yoksa motor yuruyen mekanık 10 numara arac ama elektronık arızaları var cunkı elektrık tesısatları zayıf. bu arızalar genelde benzınlı ve lpg takılmıs araclarda mevcut cunkı sıstemde harıcı bır eklentıyı cok seven bır sısteme sahıp degıller. Bende senı boyle bılgılendıreyım marka model ne olursa olsun takılan lpg modelı peouget sıstemıne ve beyne zarar verıyor yardımlar ıcın saolun beyler .. Genel olarak cok memnunuz fakat bırde bu kasaların otomatıklerınde sanzımanlar sıkıntılır kullanıma gore 170 bın cıvarlarında su koyuyor pıstonlar pompası vs.. suan bende ufak ufak basladı dever saatı 800 1000 devır kadar fazla bır cok ustaya gosderdım sonuc sıfır sanzıman gıbı oda 2.5 ıla 3 bın tl arası bır fıyat

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)