Arkadaşlar bi tanıdığım için honda 1.4 is alcaz fakat araç otomatik vitesken manuel e çevrilmiş bunun trafikte muayene istasyonlarında sorunu olur mu ruhsata işlenmesi falan düzeltilmesi gerekiyor mu bilgisi olanlar bi yardımcı olrsa sevinirim
Arkadaşlar bi tanıdığım için honda 1.4 is alcaz fakat araç otomatik vitesken manuel e çevrilmiş bunun trafikte muayene istasyonlarında sorunu olur mu ruhsata işlenmesi falan düzeltilmesi gerekiyor mu bilgisi olanlar bi yardımcı olrsa sevinirim
Ruhsatta otomatik yazmıyorsa sorun olacagını sanmam
Form > Function
Ben bir cooper otomatikden manuel çevirdik den sonraki sikintili bir surecine 4 yil once sahit oldum
Ruhsatta otomatik yaziyor olmasi gerekir.bende dsg golf var triptonic diye belirtilmis.tuvdeki adamlara kalmis is
Şimdiye kadar yapılanlarda sıkıntı olmadı diye hatırlıyorum. Ruhsatta teknik şeylerin olduğu kısımda şanzıman türü ile ilgili bir hane yok çünkü..
Hatta TüvTürk sitesinden şöyle birşey ekleyeyim : TÜVTÜRK kontrol edilen noktalar
toyotalar için konuşursak boya kodunun yazdığı yerlerde yazar mesela şanzıman kodu ama hiç baktıklarını görmedim ben muayenede..
ruhsatta otomatik olduğu yazmıyorsa sıkıntı yok, tüv şanzuman kontrolu yapmıyor. trafik şubeyi arayarak net bilgi alabilirsin.
Web tasarım ve SEO çalışmaları yapılır, Anzer balı bulunur.
şimdi ruhsata baktım ne manuel nede otomatik diye belirtilmiş aracım ve yeni değiştirdim önceki ruhsattada yazmıyordu zaten.Sadece motor gücünü biraz abartmışlar 225 kw (301 hp) yapmışlar![]()
sorun olmaz çünkü şanzıman önemli değil tuv için öncelik motor şase kodu ben 2 yıl muane yaptırdım koltuk sayisina taktılar ona bakmadilar bile
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)