Arkadaslar 2005 2008 307 1.6xt triptonic ler hakkinda bilginiz ve tecrubeleriniz nedir? Kronik bir problemi varmidir ? Bakim,onarim vs fiyatlari nedir ? Sanzumani hakkinda ki gorusleriniz nedir ?
Tecrubelerinizi rica ederim
Arkadaslar 2005 2008 307 1.6xt triptonic ler hakkinda bilginiz ve tecrubeleriniz nedir? Kronik bir problemi varmidir ? Bakim,onarim vs fiyatlari nedir ? Sanzumani hakkinda ki gorusleriniz nedir ?
Tecrubelerinizi rica ederim
Bildigim kadariyla sinyal kolu arizasi kronik
History;
1.6 GLI corolla / 1.6 IES civic / 1.4 IS civic/ 1.6 TDCI focus2 / 1.6 TDCI focus3 / 1.2 TSI Golf7 / 1.4 TSI Leon FRed / 1.6TDI DSG B8 Passat / Audi A3 Sedan 1.6TDI DSG
6 sene 2005 307xr 1.4 manuel aracımız vardı aile içinde bunlara istinaden söyliyorum kulaktan dolma bilgiler değil araç manuel oldugu ıcın sanzuman harici bütün hatalarla karsılasıp sıfırı ıle değişimini yetkili servisinden yaptım baska bir sorununuz olursa seve seve yardımcı olurum .
Not : Arka süspansiyonları çoğu kullanıcıya göre aşırı sert bana göre normaldi .
Şöför cam açma düğmesi zamanla gider şu an 80 lira sıfırı
sinyal kolu zamanla gider..
bsi her araçta hata vermez. Tesisat yapılan araçta yalıtım iyi yapılmadığı için kablonun motordan kabin içine geçen yerinden bsiy su sızar, o zaman sapıtır.
far camları zamanla puslanır
lpg takarsan benzinden yiyormuş gibi ibre düşer ama stop edip çalıştırınca düzelir
çok sık görülmez ama kalorifer petek contası zamanla işlevini yitirir şöför mahali paspas altına su sızar. genelde yıllarca antifiriz görmeyip , antifiriz koyulmasıyla oluşan bir sorun bu çözümü 40-50 lira
arka amortisörler bazen kaydadeğer şekilde takkk yapar ki buda çok çok basit bir çözümle hallediliyor.
marş motoru kabloları kar suyu tuz etkisiyle erir konumu itibariyle yada şase kablosu gevşer. 10 lira çözümü bunlarında..
dertli diye adı çıkan 307nin dertlerinin çoğunun çözümü 100 lira altı ama ne hikmetse mimlenmiş bu ülkede bu araba..
şanzuman otomatikse sıkıntı yapar ama bunun sebebide ülkemizde otomotik şanzuman bakım kültürünün olmaması diye duydum, sanırım filtreleri vs oluyormuş.
Aracın iyi liği kötülüğü bakımla alakalı 2 sene 2003 model 307 kullandım birkere bile sorun yaşamadım... ama arabam hep servis bakıml düşük km deydi ve bildik birinden almıştım...Önemli olan marka model değil aracın bakımlı olması... arıza işine girersek işin içinden çıkılmaz.. googla a Wolsvagen dsg problem yazınca başı ağrıyan yüzlerce kişi çıkıyo... Ama kimse o araçların nasıl kullanıldığını nerede bakımlarının yapılldığını bilmiyor...
Lafın özü temiz araç bul servise göster... Bakımlarını işin ehli kişiler yapsın hiç birşey olmaz..
Ortalama 40-50k aralığında triptonic olanlara bakmıştım.
Genel olarak sıkıntılı bir durum yok sanırım.
Sağlam yakarArka kısımdan epey plastik tarz sesler gelir.
Golf MKVII 1.6 Tdi
arkadaşlar maşallah saymışsınız bayaama bunların nerede %90'ı 2005 sonrası modellerde giderildi. Benim aracımda saydıklarınızın hiçbirini yaşamadım çok şükür. 2005 öncesi 307lerde VAN elektrik sistemi varken, 2005 sonrası CAN var. Yani bu değişim sayesinde elektrik aksamındaki tüm sorunlar çözüldü. Ayrıca 2006 sonrası dijital klima,mp3 player,amortisör sistemi,krom çerçeveli gösterge,sisli tampon (2005 öncesinde sis farın içinde) gibi değişiklikler yapıldı. Bilinen kronik problemi yoktur.
4 senedir 2004 model 307 xsi kullanıyorum.Ciddi anlamda sıkıntı cıkaran bir sorunla karşılaşmadım.Ama genel olarak yazarsam,,
1) Korna sıkıntısı yaşadım kolayca çözüldü,
2) Amortisörler bazen cidden ses yapabiliyor,
3) Sol ön cam otomatiği son zamanlarda kaldırmamaya başladı sağda problem yok
4) CD changer 1 kere problem cıkardı ama o Peugeottan çok Blaupunkt markasından kaynaklanıyor
Onun dışında biraz benzini can sıkar ama çok rahat ve sınıfına göre donanımlıdır.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)