User Tag List

Sayfa 1/2 12 SonSon
24 sonuçtan 1 ile 19 arası

Konu: Herşeyi normal aracın cekiş sorunu

106arts - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Herşeyi normal aracın cekiş sorunu

Arac 206 gti yazılımlı iki hfta öncesine kadar superdi gidisi aracin ama ne olduysa 2-3 boydan fazla gectigim arac su anda beni geciyor
    Aracin ilk calismasi normal rolanti hafif oynuyor calismasi normal yakıtı normal yokuslarda vs normal tekleme duman atma vs hcbsy yok motor sıfır hicbisey yok benzin en dipte bindim bi sure lpg oldugu icin eskiden benzin daha iyiydi cekis simdi fark yok
    Oksijen sensoru - Hava ayaz mi ayaz ellerim ceplerimde filtresi - bujiler degistim hala aynı

berdoz76 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    aracını lpg de kullanmandan ötürü lpg de kullanım benzin ecu sunu etkilemiş olabilir.Bir süre aracını yaklaşık 150 km benzinde kullan normale döner kanısındayım.Bu süre zarfında aracı lpg de kullanma.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı berdoz76 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    aracını lpg de kullanmandan ötürü lpg de kullanım benzin ecu sunu etkilemiş olabilir.Bir süre aracını yaklaşık 150 km benzinde kullan normale döner kanısındayım.Bu süre zarfında aracı lpg de kullanma.
    150 km benzinde kullanmakta olabilir, veya akünün negatif kutbunu söküp 1 saat beklenirse, beyin fabrika çıkışı ayarlara geri döner.

SOMEONESPECIAL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Katalizatör var mı ?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı XSi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    150 km benzinde kullanmakta olabilir, veya akünün negatif kutbunu söküp 1 saat beklenirse, beyin fabrika çıkışı ayarlara geri döner.
    Arkadaşlar bu beyin resetleme denen olayı sadece - kutbu çıkararak yapmamız halinde aracın eloktronik beynine zarar veriyoruz.bunu acı bir şekilde tecrübe ettim.Akü kutup başı sökülürken önce - kutup sökülmeli ardından + kutup.Takarkende önce + sonra - kutup takılmalı.Şimdi kardeşim ben - kutbu sök demiştim diyeceksin fakat + sökülmediği için takarken tekrar - yi takacağın için elektronik araçlarda devrelere ve beyne zarar verebiliyoruz.Saygılarımla

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    beyne reset atmak için önce - sonra + kutup başını çıkar.10 dakika kadar bekle sonra önce + sonra - kutubu tak.Sonra aracın kontağına geç.kontağı yarım aç.sonra geri kapat.Sonra aracını çalıştır.fan açana kadar rolantide benzinde çalışsın.sonra işlem tamam.dikkat etmen gereken akü kutup başlarını sökme takma işleminde parmağında yüzük olmasın.Allah göstermesin elindeki anahtar ile yüzük ve aracın şasesi temasında kısa devre olur parmak gider.Bu sebepten oto elektrikçiler yüzük takmazlar.2. dikkat edeceğin husus reset sonrasında yapacağın yarım kontak işleminde aracında hiçbir elektrik aksamının çalışmaması gerektiği.(oto teybi,tavan lambası ,farlar gibi)

Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    benzin en dipte kullandığın sürede benzin pompası bozulmuş olabilirmi??
    RACE WERKS

utkunoa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    25 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    beyne reset atmak için önce - sonra + kutup başını çıkar.10 dakika kadar bekle sonra önce + sonra - kutubu tak.Sonra aracın kontağına geç.kontağı yarım aç.sonra geri kapat.Sonra aracını çalıştır.fan açana kadar rolantide benzinde çalışsın.sonra işlem tamam.dikkat etmen gereken akü kutup başlarını sökme takma işleminde parmağında yüzük olmasın.Allah göstermesin elindeki anahtar ile yüzük ve aracın şasesi temasında kısa devre olur parmak gider.Bu sebepten oto elektrikçiler yüzük takmazlar.2. dikkat edeceğin husus reset sonrasında yapacağın yarım kontak işleminde aracında hiçbir elektrik aksamının çalışmaması gerektiği.(oto teybi,tavan lambası ,farlar gibi)

katılıyorum
    1996 BMW E36 325i Sedan Turbo
    2008 BMW E92 M3
    2017 BMW F82 M4 Competition
    #unptuned

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Valla geçenlerde aynı olaydan dolayı bende çıldırmak üzereydim..
    Emme manifoltundan hava alıyormuş.. Öyleki ne rölanti ne çalışmada bişey vardı.. Şans eseri arkadaş eliyle kelebeği kapattı araç stop etmedi.. Kaçağı bulduk düzeldi..
    Fikir verir umarım..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yazilim var su an aracta performans amacli bunun etkisi olurmu reset olayinda

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı tdipower Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    benzin en dipte kullandığın sürede benzin pompası bozulmuş olabilirmi??
    Benzin pompasi arizalarina bakiyorum gec calisma falan diyor Oyle bisey yok bencede olabilir ama nasil anlcaz blmyrm oksijen sensoru dediler bosuna degistim
    Bobin takiliyor kafama birde sente atlamis olabilirmi

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    havalandırmayı açtığınızda rolantide düzensizlik oluyor mu ? Emme'de kaçak olabilir ...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı SOMEONESPECIAL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Katalizatör var mı ?
    Katalizor yok ancak cakma katalizor var uzerinde orta susturucunun biraz daha ici dar olani yani orta susturucunun ortasinda delik dumduz bos bunda o delik daha dar

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı berkay_aydin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    havalandırmayı açtığınızda rolantide düzensizlik oluyor mu ? Emme'de kaçak olabilir ...
    Havalandirma acinca cok az oynama oluyor ama emmede kacak oldugunu zannetmiyorm bende kelebegi kapatarak anlarm varsa
    Egsoz manifoldunda hirilti oluyor gaza yuklenince bariz ses iceri geliyor egsoz manifoldunun ici bozuk diyor egsozcu

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı 106arts Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Havalandirma acinca cok az oynama oluyor ama emmede kacak oldugunu zannetmiyorm bende kelebegi kapatarak anlarm varsa
    Egsoz manifoldunda hirilti oluyor gaza yuklenince bariz ses iceri geliyor egsoz manifoldunun ici bozuk diyor egsozcu
    Abi balata spreyiyle dene bence, egzoz manifoldunun içinde ne var ki bozulsun

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    düşük devirde şiddetli teklediyse, ileri geri sarsıntı..( ben buna kerkinme diyorum ) sente atlamış olabilir..ayrıca bilgin olmadan arabanı ittirerek çalıştırdılarsa sente atlamış olabilir..benzin pompasının gerilimi düştüyse yeterli yakıt gitmediği için performans düşer..

tofaşların 5 barlık benzin pompasını taktırıp deneyebilirsin..60 lira civarı..ucundaki filtreyi de taksınlar..aynı zamanda aracın sentede olup olmadığını da kontrol ettirirsin..
    Crm performance

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Simdi eksiyi soktum sonra arti aoktum 15 dk bekledim sonra calistirdim benzinde fan acana kadar bekledim garajda

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Alper_ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    düşük devirde şiddetli teklediyse, ileri geri sarsıntı..( ben buna kerkinme diyorum ) sente atlamış olabilir..ayrıca bilgin olmadan arabanı ittirerek çalıştırdılarsa sente atlamış olabilir..benzin pompasının gerilimi düştüyse yeterli yakıt gitmediği için performans düşer..

tofaşların 5 barlık benzin pompasını taktırıp deneyebilirsin..60 lira civarı..uYcundaki filtreyi de taksınlar..aynı zamanda aracın sentede olup olmadığını da kontrol ettirirsin..
    Bu dediklerin oldu sartinti falan yanliz sente atlama sorunlarina bakiyorum yokuslarda cekmez cok yakar vs. Deniliyor oyle bsy olmadi ama yarin baktiracam
    Benzin pompasina gelince ustama soyledim ama dogan pompasi deyince hic sicak bakmadi birde parcaciya gittim bosch marka 80 lira fiyat verdi pompaya pazarlik yapariz sen bi sok getir cikani dedi 60 a verir o fiyata çakma bosch olabilirmi

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı berkay_aydin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Abi balata spreyiyle dene bence, egzoz manifoldunun içinde ne var ki bozulsun
    Bende onu anlamadm ama iki egsozcuya gittim ikiside aynisini dedi egsoz manifoldu degismesi gerekir dediler . Arabaya binenler manifold patlamis diyor oyle bi tirilti geliyor gaza yuklenince ama kacak yok baktirdim ici bozuk diyorlar

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)