E46 318ci aracima 2jz atmak istiyorum motor beyin sanziman hepsiicinde bildigim kadariyla motor kulagi uydurulup takilacak buna sogutma sistemini nerden bulucam sadece sogutmanin maliyeti 5bin lirayi gecermi?
E46 318ci aracima 2jz atmak istiyorum motor beyin sanziman hepsiicinde bildigim kadariyla motor kulagi uydurulup takilacak buna sogutma sistemini nerden bulucam sadece sogutmanin maliyeti 5bin lirayi gecermi?
güzel giriş.. hızlı ve öfkeli stayla..
hacı dünyadaki radyasyon oranı gittikçe artıyor...etkilerini yavaş yavaş görüyoruz...
karşı komşunun kızına ateşlemek istiyorum,bildiğim kadarıyla bir şekil imamına uydurup kaldırıp sokacağım...peki düğün olayını nasıl yapıcaz? maliyeti 10bin tl yi geçer mi?
Speak in English? I live in English. It's not a language to me. It's totally best way of expressing my own. You know, sometimes i'm dreaming of a world, all people understand each other perfect. Yes, i would dream. Imagine all the people dancing and touching each other, communicate in a joyful harmony.
yanlış anlamada soğutma sistemine 5bin tl gideceğine inanıp bu bilgiyle gidersen sen motoru bırak radyator bile zor takarsın![]()
thats is the perfect explanation of a swap project. we would like to thank you John lenon for his future view.
and the best way for cooling is licking an ice cream. for ex. calippo
If you have any question about 2jz, please dont hesitate to contact me.
Best regards.
74 model sehpa...
via iphone'cular için link : Cem Yilmaz - Ingilizce.mp4 - YouTube
![]()
O nasıl bi girişdir yaasoluklan bi kimsin nesin bi tanıyaydık iyiydi
![]()
☻/
/▌
/ \
Kanım donduhalbuki bi klima 1000 tl
![]()
Biz hayatı mayaların takvimine göre değil ALLAH ın taktirine göre yaşarız
Dershanede hoşlandıgım bir kız var, adını bile ögrenemedim,sınıfında tanıdık yok, evini ögrendim, eski sevgilimle komşu,sordum adını bilmiyor oda, annesine sordu,oda bilmiyor, abisine sordu oda bilmiyor,hoşlandıgım kızın kuzenine sordurdum,kuzenide bilmiyor, dershanedeki sınıfında 2 lavugu çekip sordum,onlarda bilmiyor. Talihim yok bahtım kara diyordum ben kendime, senin mesele daha büyük hocam, sogutmaya şöyle bi 10bin harca,yoksa motoru yakarsın![]()
Polo TDI WRC İsot Edition / Powered by İsot
Instagram : mehmetguliaytar
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)