maliilhan Nickli Üyeden Alıntı
ben ibizama yaptırmıştım 60 000 de wimmer rst hiç bir sıkıntı cıkmadı aracı arkadaşıma sattım 120 binde baktım motor üflemeye başlamış e mecburen üfler 3 silindirli pancar motoru o kadar güce belirli süre dayanıyor demkki bişey olmuyor ama sonuçta araca extradan bazı yükler biniyor,benim izizam mükemmel olmuştu ama dediğim gibi içinizde bir korku oluyor bugun dizel bir araba pompa enjekötr turbo hepsine yüzde 20 yük yükleniyor bence buda motordan ister istemez bazı şeyleri götürüyor özellikle dikkat ettiğim nokta rac dehşet ısınıyordu yanma odasındaki ısı bile baya bi miktar artıyor ha binerim 30-40 bin km satarım diyosan sıkıntı yok ama bence 150 binden sonra motor gevşiyor özellikle baskı balata cabuk bitiyor motor kulakları bu basınca kısa zamanda lak luk boşlukla cevap veriyor yani bunları göze alırsan süper oluyor şahsen 2.el alırken asla yazılımlı bir araba almam,alacaksamda ben alır yükletirim
bu işi kasap gibi yapan bi sürü insan var anakarada bi mersedes servisi var adam kendine otomotiv müh falanım diyor yazılım yapıyorum diye mahvettiği araçları gördüm,
birde özellikle yağ konusundada dikkat etmen gerkli yazılım yükletim 10 40 ucuz yag koyarsan mazotu ucuz diye alpetten alırsan hiç girme bu işlere başın ağrır,ve satarken kimse bu arabada yazılım var 1000 tl fazla vereyim demiyor aksine satarken bu hendikap oluyor yaşadım gördüm.ama yazılımlı arabanın tadıda güzel oluyor aynı model bi aracla otoyolda kapışmıştık arkamda zehirlencekti adam...acıdımmm