Yukarıdaki Tofaş'ın ayrıntılı fotoları var mı?
ARacı daha yeni Aldık,Biraz fazla basık Zonguldak Yolları için.
O yüzden orjinal yayları taktık,onlar 1 buçuk bakla kesilecek.
Aracı komple boyuyoruz ayrıca.
Çok işimiz var.
Millet yarışlara vs. gidip geliyor;hafta sonları Antalya'da oluyor ya illâ ki görülüyor piyasadaki araçlar.
Aslında yıllardır bunun gibi basık Şahin-Doğan'lar hep oldu Bucak'ta da ama polis rahat vermedi hiçbir zaman.Bu kadar kesen birisi en fazla 15 gün dolaşmıştır Bucak denilen 3 caddelik yerde.Hâliyle çok ta dikkat çekince;bi yerde tıkanıyor bu kesme işleri..Bir de yollar maalesef Ant. gibi kaymak değil.Onun da etkisi var.Bu kouya bir Kartal fotosu koymuştum.O da koyduğun Slx gibi dip basıktı..
Ama yine de birşeyler yapılıyor Bucak'ta da..Dün akşam Golf Dsg 160 Tsi'la Doğan Slx kaldırmışlar..Gerçi Slx'in debriyaj plakasını yemişler ama kalkışta 200 m'ye kadar beraber yürümüş(ler)..
CMS 40 olayı ise ayrı bir durum.İst.'e ilk geldiğimde oturduğum apartmandaki abinin birisinin SLX i.e.'si vardı.Kesik filan..Ne güzel araba derken;bir pazar sabahı adamı arabayı takozlara kaldırmış;6 kolları söküp;yerine CMS 40'ları taktığını görünce anladım artık..Burada onu yakıştırıyorlar..![]()
Burdur'da üniversite okudum ben hep böyle nerde yapılmayacak iş onu yapıyor Burdur'da.Murat Sunar'a sorabilirsin(w.e. bora). Yani lafın kısası her yörenin bir tofaş geleneği göreneği var. ankaralı borbetten vazgeçmez karlıktan vazgeçmez batı taraf cms40 tan antalya orjinal jantın üzerine ne varsa kesmekten![]()
#eksikpazar
Murat;kardeşim dediğim insanlardan birisidir.Sağolsun bir işim olursa görür her zaman.=)
Tofaş olayında ise haklısın.Aynı şeyden bahsediyoruz aslında.Bereket Bucak;Antalya gibi..Burdur'da da bazen ne idüğü belirsiz Tofaş'lar çıkabiliyor..:/
SR 909 beğendiğim araçlardan birisiydi.N'oldu bilmiyorum şimdi..
EV 106 ise dükkan komşumuz olan İveco Servisi'nin orijinal mavi renkli Doğan S'ydi.3-4 ay önce muhabbeti geçti;n'oldu senin araba dedim;kesmişler yaylarını;beyaza boyamışlar vs. dedi..Görmüş olduk böylece..
Dün fotolar görünmüyordu;o yüzden yeni yazdım 106 mesajını.![]()
bir kaç resim ekleyelım ortalık şenlensin
![]()
Bil ki, hakları bedelsiz vermez, zulmeden alçak ;
Özgürlük armağan edilmez, feth edilir ancak !!!
metin eyvalalhaksam aksam iyi oldu
Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ
Kartal'ın stop lambası Mako'nun beyazlarından sanırım?Arkadan çekilmiş foto da olsaydı keşke..![]()
Serhat, Serkan ve Jöntürk 'e gelsinMerso e320 cdi 4matic yanında zürafa modunda
keretam dün yıkandıktan sonra: maşallah
![]()
onno masallaharabanın gördüğüm belki en güzel fotosu bu olmus halletnmi sorunları
Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)