Herkese selamun aleyküm;
Facebook'taki auto data tr'nin sahibiyim vaktim olduğu sürece bazı paylaşımları burada yapacağım.![]()
Herkese selamun aleyküm;
Facebook'taki auto data tr'nin sahibiyim vaktim olduğu sürece bazı paylaşımları burada yapacağım.![]()
İlk olarak barış abimizin CRE'si ile başlayalım.
![]()
Konu harun2jz tarafından (15-09-2017 Saat 20:00 ) değiştirilmiştir.
1998 MAZDA NA MX-5 1.8
![]()
Konu harun2jz tarafından (15-09-2017 Saat 20:00 ) değiştirilmiştir.
**Golf 6 R** Gtx3076r gen2 Turbo + Nos
**Golf 6 R** Gtx3076r gen2 Turbo + Nos![]()
Bmw Estoril E36 M3 Turbo
Ccw chroome 3piece wheels
1000+...
Made in Ankara Türkiye..
![]()
Bugünlük bu kadar.![]()
paylaşılan arabaların sahıplerı tuner lerı
arabaya emek vermıs cogu kısı zaten bu sıtede
bencede facebooktan devam![]()
Burayı facebook zannetti kücük kardesimiz yine boş isler pesinde.Facebook degil burası prim yapamazsın![]()
91' E34 M50B30 Avus blue
98' E36Cp Cosmosschwarz
05' E46Touring Titan silver
08' E90 335D Sapphire black
02' E46 M3 Individual Cabriolet
bu nasıl bi uslubtur? paspas yapmak ? facede ben takip ediyorum kardeşimizi gayat güzel belkide burada çoğu kişinin varlığından bile haberi olmadığı bir çok arabayı paylaşıyo burada da paylaşmasında bi sakınca göremedim ben kimse paspas falan yapmaz yani
ben primlik bi durum göremedim yasin davulcu kardeşim kardeşimiz TR'de bulunan nadir arabaları paylaşmak istemiş sadece prim tam oalrak neresi oluyo acaba birde sen bayadır bu piyasanın içindesin sanırım genç kardeşimize örnek olman lazım![]()
SSD-S2k
Selamlar,evet ben bu piyasanın içindeyim ama ben büyüklerimden ezmeyi değil,doğruyu göstermeyi öğrendim.Bu kardeşimize zamanın az çok nasihat ettim kendide biliyor.Ama belli başlı yaptıklarını gördükten sonra anlıyorsunuz kolay bir şekilde.Bir insan 7'sinde ne ise 70'indede odur.Kimsenin kötülüğe oynayan biride olmadım olmamda.
91' E34 M50B30 Avus blue
98' E36Cp Cosmosschwarz
05' E46Touring Titan silver
08' E90 335D Sapphire black
02' E46 M3 Individual Cabriolet
Herkese saygılar abiler sizler için boş benim için hoş takip etmeyin yeter.![]()
Çekirdek kolamı aldım nick üstü çizgi ne zaman gelir diye f5 liyorum
bugünün fotoları , kendi çektiklerimiz vs gibi konular varken "bence" gereksiz olmuş. İlla paylaşım yapacaksan bari arabaların ne olduğunu yaz. Barış abinin "cre" si nedir mesela 5.18 mi ? 5.75 mi ?.
Adam iki fotoğraf paylaşacak ona bile muhalefetsiniz. Foruma bilgi vs için değil tşk muhabbetine giriorsunuz resmen hani bi yerde bi mevzu olsada damlasak falan.. he king sizsiniz tamam.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)