User Tag List

Sayfa 12/12 İlkİlk ... 2101112
223 sonuçtan 210 ile 223 arası

Konu: TechTurkey Üyelerinin Askerlik Fotoları

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    1 sene tecilli 82/4 tertip 9 aralık 2002 de manisa alaşehir 5.bölük..61 gün acemilik yaptım..ordan tekirdağ çorlu 105.topçu alayına gittim..tabur komutanı şoförüydüm..resimler var fakat tarayıcıdan geçirmek lazım çok güzel anılarım oldu çok yer gezdim..kızılcıkdere diye bir yer vardı kırklareli nin köyü..oranın sucuğu hala burnumda

EM-RE - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Obaa gözlerim yaşardı,bu konuyu ben askerdeyken okumuştum doğru düzgün çalışmayan bir bilgisayar inanılmaz ağır bir internette kücücük bir cafe gibi bir yerde nerden nereye ya...

mmustu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı MeRtCaN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Mustu abı ne oldu senın askerlık
    mayıs ortası kanka

uerbas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    85/2 king tertip

acemi birliği amasya 15.p çvş talimgah eğt. tabur&bölük yok aklım da unutmuşum

usta birliği 1. bitlis-tatvan 2.hakkari-yüksekova 3.ağrı-eleşkirt biraz fazla gezdim

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    konuyu baştan sona okudum gidesim geldi . ekim 2011 tecil bitiyor benimde . 2. üniversiteye başlayayım diyordum ama gidesim geldi

::ZaFeR:: - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    87liyim .2012de askerlik yolu var.Eğer yüksek lisansa başvurmazsam

mehmetRS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı BosphorusBoys Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    11 aralık teslim.. DK gidiyorum..
    Acemi ßirliğim hatay/serinyol'a düştü..
    ßurada askerlik yapan arkada$lardan ßilgi almak isterim..
    Usta ßirliğin Çoğu Doğuya Sınır Karakollarına daıtılıyormu$h..
    Ben Acemi birliğimi orada yaptım, Yazın gerçekten çekilmez bir yer, Eğer havan bölüklerinden birisine düşersen cok rahat edersin, genelde gölge altında havan dersi alırlar ilk bir iki haftalık eğitim ve yürüyüş denemeleri dışında

Evet, Sınır birliklerine adam yetiştirir Serinyol, iki tane tepeyi arkasına almış yazları cok sıcak ve hava sogukkende cok soguk bir birliktir. Ama ferahtır, devre kaybı olarak gidiyorsan Yemekhaneye düşmemek için elinden geleni yap derim, Yoksa çıkamazsın oradan ve Yemekhane gerçekten çekilmez bir yer, iki tane devre kaybı arkadaş vardı yemekhanede görev yapan, gerçekten cok bunalıp sıkılıyorlardı.

Doğuda zorlu görevlerde yara almış iyileşmiş yada dinlenme amaclı gönderilmiş rütbeliler orada eğitim verirler genelde, o yüzden zor bir kulvardır serinyol, Allah şimdiden yardımcın olsun kardeşim.

Fakat unutma ki; Her gün sıkıntı yaşasan her gün tuvalet yıkasan her gün dayak yesen her gün azar işitsen bile yaptığın iş askerliktir ve en uzunu 460 gündür (+-2). Vatan borcudur ve vatan borcuda namus borcudur. Allah gücünü kuvvetini eksik etmesin.

Ertan-R - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Valla gözlerim yaşardı ne günlerdi beee.İnsan askerde bazı şeylerin degerini çok daha iyi anlıyor düşünmeye çok zamanın oluyor..

82/1a 01-03-2002 acemi birligim olan İzmir / Narlıdere ye teslim oldum çok güzel yerdi ve yemekleri süperdi karavana degildi.Orda 3 ay kaldıktan sonra 3 tertibimle beraber.

Usta birligim olan Kırklareli / Babaeski cebesoy kışlası panel köprücü bölügüne teslim olduk.Bizden öncekilerin Düzcenin bi köyünde depremde yıkılan ve yaptıkları panel köprüyü felan sökmüştük.Cebesoyda 3 ay durduktan sonra özden kışlasına inzibat olarak atandık Kışlanın içinde ayrı bi bölüktük iştimalar bile ayrıydı.Balıkesirli cavit başçavuşumuz herşeydi kulakları çınlasın baba adamdı.Hergün resmi ve sivil olarak sabah akşam çarşıdaydım hatta başçavuşun izniyle günü birlik gebzeye gidip geldigim bile oluyordu.Teskereme son 3 ay kala yazıcı terhis oldu+olarak yazıcılık görevinide biz aldık.Askerlik 3 ay düştü 40 gün erken geldim.82/2 A lar ile tertip olduk .15/07/2003 yılında teskeremi aldım .Halen daha görüştügüm arkadaşlarım var..

34btr1907 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    82/1 yapmıştım,Ankara Jandarma Gücünde Basketbolcu olarak gitmiştim hayatımın en rahat dönemiydi desem yeridir uzun dönem gitmiştim bide askerlik düşmüştü ozamanlar 3 ay da kar yapmıştım ballıyım sanırım biraz.

turbo&quattro - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    57 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    83-4 Ankara mebs okulu daha sonrasida da baris gucundeydim ama bir tane bile fotografim yok

pegeout 106 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    85/2 King Tertip Acemilik ßilecik Usta ßirliği 4.Jandarma Komando Eğitim Tugayı Ulaştırma Yazıcısı İZMİR / ESKİ FOÇA hey gidi günler heyy

Cimmeria - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    vay be benimde geldi aklıma askerlik günlerim...

2006da manisadaydım

Sr22DeT Silvia - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    87 / 2 Olarak Askerliğime Bilecik Er Eğitim 2.Tugay'ında Jandarma Komando olarak başladım.

82 Gün süren acemi birliği sonrası, Tunceli il jandarma Komutanlığına geldim

Tuncelide 60 Gün kadar sonra Geçmişte Milli olduğum için Genel kurmaylıktan gelen yazı ile evime denizden 5km kadar uzaklıkta bulunan Tuzla Deniz Harp Okulu Komutanlığına Kürek sporcusu ve eğitmeni olarak geldim. Askerlikte kalan 10 ayımı burada sporcu olarak tamamlayacaktım..Bu şekilde bir tabur kimse göremez herhalde ben paylaşayım burada Denizci, karacı, tankçı, havacı, komando, jandarma hepsi var ve bu bir taburdur arkadaşlar Deniz Kuvvetleri Gücü Taburu

Denizci askerlerden farkımız, Deniz Kuvvetleri Gücünün üniformasının eşofman oluşuydu.

Gün içinde Harp okulunun öğrenci askerleri (kürek takımına gelenler) ile idman yapardık hava deniz kötüyse salon, iyiyse suya inerdik..

Bazen sadece öğrencileri çalıştırırdık, bazen onlarla karma yapar sezon açılında karma teknelerle yarışa girileceği için tekniklerini geliştirmek için hep beraber idman yapardık.

Milli Sporcu olduğumuz için askeriyede bulunan tüm imkanlardan yararlanırdık..

Sabah idmanda suya indiysek, akşam suya inmez, takımca basketbol oynardık..

Yemek partisi herkese moral veren, vazgeçilmezlerden birisiydi..

Akşam canımız sıkılınca, nizamiyede balık tutardık..

Harp okulu olduğu için, orası bir üniversite olduğundan bahar şenliği her üniversitede yapıldığı için, buradada bahar şenliği yapılmış ve Mfö Aylin Aslım gibi gruplarıda askerde izlemek nasip olmuştu..

Adana,Fethiye,Sapancada girdiğimiz yarışlardan madalya ile dönmesini bildik..Bu sporu 12 sene önce bırakmama rağmen, sıkı bir antrenman ile tekrar yarışacak kapasiteye gelebilmem benide şaşırtmıştı. Ama 12 sene sonra,spora birden yüklenince 2 dizimde menüsküs olarak terhis oldum

Güzel günlerdi tekrar askerlik yapmak isterdim
    s14a Silvia is Loading % 99.9..

_FrKn_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    vay be askerliğe bak

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)