Beyler 2007 dizel passat aracım bugüne kadar hiç bir sorunu yoktu hatta 4 gün önce herzamanki gibi yetkili serviste 60 bin bakımını yaptım hiçbir sorun yok araç bugün yolda giderken durduk yere (sıkıştırma vs hiçbirşey yok) ekranda Engine Fault Workshop yazdı ve motor sustu, sağa zar zor yanaştım bir kaç kere çalıştırmayı denedim marş basıyo ama çalışmıyo. servisi aradım ama kapalıymış yol yardım vesair derken çekici gönderelim dediler bekle bekle gelmeyince tekrar deneyim dedim bastım çalıştı eve geldim hiçbir sıkıntı veya ikaz lambası yanmıyo sanki hiç sorun yok. taki gece bir yere kadar gittim 1 km yol yaptım yapmadım araç tam yeni ısınmışken hayda yine aynı motor stop etti yine aynı uyarıyla yine sağa çektim az bekledim bastım yine çalıştı eve geldim. pazartesi servise öyle yada böyle gideceğim ama bilen varsa veya başına gelmiş olan söylerse servise bişiler bilerek gitmek isterim ***** serviste sorunu bulcaz diye arabayı yatırıp duracaklar. birkaç yabancı forumda okuduğumda egzos gaz sıcaklığı sensoru arızası demişler ama sizlerede bi danışayım dedim. bilgisi olan veya başına gelen ve çözen varsa bilgilendirirse sevinirim...