aracım 50 k oldu.enjektör,egr temizliği yaptırmayı düşünüorum.Güvenilir bir yer olması ve referanslarıda iyi olan bi yere gitmek istiyorum.yardımcı olabilicek kim yada kimler var?
aracım 50 k oldu.enjektör,egr temizliği yaptırmayı düşünüorum.Güvenilir bir yer olması ve referanslarıda iyi olan bi yere gitmek istiyorum.yardımcı olabilicek kim yada kimler var?
"Wagen"thusiast
Hangi ara o kadar km yaptın kardeşim sen. Ben metrodan aldım geçen gün enjektör temizleyici gayette güzel bi ürün. İsmini hatırlamıyorum sarı bir şisesi var. bakarım yarın.
sana direkt olarak kendimi tavsiye ediyorum ikitelli san. sitesinde bu işle alakalı servisim var sana burdan cep numaramı yazıyorum yaptırmasanda önemli değil arayıp bilgide alabilirsin her zaman bende 0532 435 99 43 nadir usta şimdiden geçmiş olsun
yanlış anlaşılmasın yalnız ben sadece yeni nesil dizel araçların enjektör temizliğini ve tamirini yapıyorum diagnostic test cihazlarımda var dizel araçların enjektör temizliği ortalama 100 tl den başlıyor
50 lira rakamlar.
ama yapan yerin kalitesi önemli.bazıları 2 dk sokupmakineye çıkarıyo.bzıları ayrıntılı işliyo falan.
MagicPerformance
MegaSquirt Engine Management Systems Technician
Ne kingler gördük güle güle öldük...
enjektör asla araç üzerinde temizlenmez araç üzerinden sökülür dağıtılır temizliği ultrasonik cihazlarla yapılır ve toplanıp ayarlanmak üzere makineye bağlanır ve yakıt miktar ayarları yapılır ve ortalama 1,5-2 saat sürer hiç değilse benim yaptığım işlem bu ve süresi bu kadar
Gözünü sevdiğimin kara düzenibalata spreyimi metal temizleyici spreymi ne vardı hava filtresinin borudan sıkıyorlar gaz vererek öyle bi yöntem duymuştum deneyen yada gören varmı ?
karbon temizlemenin türk işi)
MagicPerformance
seafoam veya benzeri bi urunu b12 chemtool da olabilir (rafine edilmis gaz yagi aslinda)
iksinden birini, fren booster'a emme manifoldudan bi boru gider, vakum borusu fren yapmanizi kolaylastirir, o borunun icine dokuyoruz, (aslinda emme manfilduna giden ve vakum yapan herhangi bi boru olabilir)yanliz maddeyi dokerken aracin calisir halde olmasi lazim, sonra 15-20 dakika bekliyoruz, aracin yeniden calistirip, egsozdan beyaz duman atarak mahellenin hasare ve boceklerden kurtulmasini izliyoruz
http://www.youtube.com/watch?v=D11ZV...eature=related
videoyu izledim motor yağına falanda karıştırdı bi süre çalıştırıp yağ değişimi yapmak gerekli sanırım?
bişey soracam nadir usta bu enjektörü dağıttıktan sonra toplayamama veya ayar tutturamama gibi bi ihtimaliniz var mi ? aracımda yazılım var bu işlemden sonra saçmalaması söz konusu mu ? birde ultrasonic temizlemeden bahsedebilirmisiniz? nasıl bi cihaz kullanıyorsunuz ? youtube da izlediğim ultrasonic temizlik videoları gibi bir uygulama mı? sadece ve sadece rezonans sayesinde temizlik mi yoksa yanında aşındırıcı kimyasallarda kullanıyormusunuz?
Ben de yaptırcam, carbon clean yaptırdım ama enjektör temizleteli 30bin oldu![]()
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
benzinlideĞ?
MagicPerformance
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)