Evet arkadaşlar Acar Kia fan teklif geldi bu şekilde liste fiyatlar nasıl sizce ?
Motor yaptırmaya böyle bir para vermezdim. Yetkili servisten veya bu işi yapanlardan mutlaka sandık motor fiyatı alın öyle karar verin.
Modifiye parayla yapılır ama parayla yaptırılmaz.
Hocam kia parçacılarından mutlaka fiyat alın.Sandık motor olarak alıp takmak daha mantıklı çünkü değişmeyen parça kalmayacak bu listeye göre.
-2006 Kia Cerato 1.5 Crdi-
Bence iyi fiyat. Ben 100 diye girdim 193 olarak çıktım. Bende değişmedik parça kalmadı ne varsa yeniledik hortum vs.
IN BOOST WE TRUST
Sandık motor bir çok yere sordum 200 civarı çıkıyor böyle olması daha uyguna geliyor 140 düze bağladım bakalım yarın başlanacak nasip ne zaman biter görüp bakacağız
MSPORT
Ben yağ soğutucuya takıldım açıkçası yüksek geldi bana rakam. Ama şase numaran ile girip sen de parçaları az buçuk toplayabilirsin.
140K az para değil, bunları almak mesele değil, hakkıyla birleştirmek yürütmek mesele.
Sandık makina 150-160 gibi bulunabiliyorsa ben 20k fazla verip o yöne doğru giderdim muhtemelen.
Herkese tekrar merhaba,
Araç yapıldı testleri yapıldı rodaj bitti tamamen hatasız hale geldi alt takım yürüyen motor mekanik şanzıman komple sıfır artık gına getirdiği için soğuduk satıyoruz bilginize
Just a moment...
MSPORT
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)