Sabah feribota yetişmeye çalışırken araç birden gaz yemedi stop etti.. Çalışmadı 1-2 dakka... Antipollution fault ve speed control fault yazdı ekranda.1-2 dakka sonra çalıştırabildim bu seferde araç 3000 deviri geçmiyor.Neyse zar zor pendik feribot iskelesine geldim (yalovada işim var.) park ettim.Geri geri park ederkende stop etti.Sonra biraz gazı köklemeye çalıştım bir anda düzeldi 3000 deviri geçti.. Hemen stop ettim feribota yetiştim zaten.Aksam dönerken bakıcam ne olacak bilmiyorum.Antipollution için nete baktım katalizotoru temizletipde düzelen var , kimi diyor egr yi tinerle temizledik geçti , kimi diyor dizel partikul filitresindenmiş iptal ettim düzeldi , kimi diyor düzgün yerine oturmamış filitreler yapıyor.... Anlamadım gitti varmı daha önce bu uyarılarla karşılaşan ? Sorun devam ederse Harun ustaya gidicem.. Bu arada 2 gün önce harun ustada bir parça değişimi yaptık alakalımıdır bilmem , fan kapanmıyordu bu radyatorun onunde müşür görevi yapan yine fanı ayarlayan bir müşürümsü birşey var o değişti...
araç C4 1.6 HDI