User Tag List

Sayfa 1/2 12 SonSon
31 sonuçtan 1 ile 19 arası

Konu: Polo Bluemotion'a Yazılım....

VWci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Polo Bluemotion'a Yazılım....

donanımhaber'de Polo Bluemotion'cı bir arkadaş şu linki vermiş:

Chiptuning Polo 1.2 TDI Bluemotion

Linkteki değerler bence çok başarılı, bizde de bu uygulamayı yapan var mı?

VWci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Tuning Volkswagen Polo 1.2 TDI Bluemotion 75hp

bir de bunu buldum... 100 beygir olmuş.... Çok iyi değerler gerçekten (bence).

qatrio - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Çok sağlıklı değerler değil bunlar daha tam anlamı ile pololara yazılım çıkmadı bence hiç bulaşmadan biraz daha beklemek....
    Yüce F.U
    PoloGTİ-CooperS R53-W204 AMG

slowmotion - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    forumdonanım haberde ben paylaşmıştım bu linki, araştırmalarım devam ediyor. zaten sitedeki yöntemde beyinin içini açıp yazılımı yüklemek gerektiğini gösteriyor

konuyu takipteyim. istanbulda barbaros yapar buna yazılım

birde ilk linktekiler chip tuning yazmasına rağmen box olabilir. uyguladıkları araba fotolarında hep akünün üstünde box duruyor
    AmcaPolo

Eyup Duygun - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben bızzat box takıp denedım. 1.2 tdi'da vuruntu falan yok düzgün ayar tutturulursa.(1.6tdi'a taktık biraz fazla kacırınca direk vuruntu yapıyor).Fark hissedilir derecede.

Alt devirleri özellıkle cok zevklı hale geliyor.

Tabii yazılım öncelik ama eline fırsat gecen denesın bence ki bmw-mercedes grubuna olan box bunada uyar.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Eyup Duygun Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ben bızzat box takıp denedım. 1.2 tdi'da vuruntu falan yok düzgün ayar tutturulursa.(1.6tdi'a taktık biraz fazla kacırınca direk vuruntu yapıyor).Fark hissedilir derecede.

Alt devirleri özellıkle cok zevklı hale geliyor.

Tabii yazılım öncelik ama eline fırsat gecen denesın bence ki bmw-mercedes grubuna olan box bunada uyar.
    hangi markayı denediniz? yakıt durumu ne oldu?
    AmcaPolo

Eyup Duygun - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Cok yol yapmadık tepki , güc falan yolda yük durumunda hissettigimiz kadar denedik.5km falan.

Arac sahibinin dedigi 5km ıcınde bu kadar gazlamaya cok fazla yakır artardı artmadı demişti..

Cromex diye bir markaydı o zamanlar almıstık 2-3 tane numune ıcın duruyordu.Bircok marka takılır totalde cogunun kalitesi aşagı yukarı aynı.

zafa38 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu yazilimindan sonra polo bluemotion olmasinin anlami kalmazki polo redmotion olur
    GT-R

Anıl DALGA - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı VWci Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    donanımhaber'de Polo Bluemotion'cı bir arkadaş şu linki vermiş:

Chiptuning Polo 1.2 TDI Bluemotion

Linkteki değerler bence çok başarılı, bizde de bu uygulamayı yapan var mı?
    aracınız hakkında pek bilgiye sahip değilim ancak Chiptuning dendiği zaman akla ilk gelen isim Mehmet GAZİHAN oluyor kendisine ulaşıp isteklerinizi belirtirseniz size fazlasıyla yardımcı olacaktır. iyi forumlar Daha Güçlü Motor için Megachips Chiptuning - Türkiye' nin hizmet ilan sitesi sahibinden.com' da - Pasif İlan - 16120279

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı anildalga Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    aracınız hakkında pek bilgiye sahip değilim ancak Chiptuning dendiği zaman akla ilk gelen isim Mehmet GAZİHAN oluyor kendisine ulaşıp isteklerinizi belirtirseniz size fazlasıyla yardımcı olacaktır. iyi forumlar Daha Güçlü Motor için Megachips Chiptuning - Türkiye' nin hizmet ilan sitesi sahibinden.com' da - Pasif İlan - 16120279
    sordurduk, beyinin sökülmesi gerekiyormuş
    AmcaPolo

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı slowmotion Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sordurduk, beyinin sökülmesi gerekiyormuş
    anladım sanırım oda aracı garanti dışı bırakıyor o yüzden sıcak bakmıyorsunuz ?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    anladım sanırım oda aracı garanti dışı bırakıyor o yüzden sıcak bakmıyorsunuz ?
    aracım en az 3-4 gün yatacak,ben adanadayım. istanbula kargo lazım. garantide bir faktör tabiki kardeşim...
    AmcaPolo

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    garantiyi çok umursamıyorsanız aracın 3-4 gün yatmasına değecek bir uygulama olacağı kesin Mehmet bey e sonuna kadar güvenebilirsiniz hiçbir problem yaşamassınız bugüne kadar ben dahil ve birçok arkadaşım Chiptuning ve farklı modifiye işlemleri için mehmet bey 'i ziyaret ettik ve hiçbirimiz pişman olmadık işini severek yaptığı için çok güzel sonuçlar çıkıyor en ufak probleminiz olsa hiç bıkmadan üşenmeden yardımcı oluyor kısacası yaptığı işin her zaman arkasında chiptuning işini yapmaya kesin olarak karar verdiğinizde kesinlikle ''Megachips'' diyorum

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    garantiyi çok umursamıyorsanız aracın 3-4 gün yatmasına değecek bir uygulama olacağı kesin Mehmet bey e sonuna kadar güvenebilirsiniz hiçbir problem yaşamassınız bugüne kadar ben dahil ve birçok arkadaşım Chiptuning ve farklı modifiye işlemleri için mehmet bey 'i ziyaret ettik ve hiçbirimiz pişman olmadık işini severek yaptığı için çok güzel sonuçlar çıkıyor en ufak probleminiz olsa hiç bıkmadan üşenmeden yardımcı oluyor kısacası yaptığı işin her zaman arkasında chiptuning işini yapmaya kesin olarak karar verdiğinizde kesinlikle ''Megachips'' diyorum
    sağol dostum birebir olarak tanıyorum zaten. adana bayiside arkadaşım
    AmcaPolo

TarikS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    59 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Pardon 3-4 gun ne icin yatiyor arac? Yazilim icin mi?

Uzaklaştırılmış Kullanıcı
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı TarikS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Pardon 3-4 gun ne icin yatiyor arac? Yazilim icin mi?
    adanadan istanbula gidip gelmesi 3 gün 1 gün de işlemi vs sürse 4 gün. aynı gün gidip aynı gün gelemeyeceği için mecbur araç yatacak onu demek istemiş emrah.

CeM öZeR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı zafa38 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bu yazilimindan sonra polo bluemotion olmasinin anlami kalmazki polo redmotion olur
    Yanlış yorum. Yazılımla polo bluemotion'da bile daha düşük tüketimler elde edebilmek mümkün. Çünkü araçta alt devirde bir isteksizlik var ve gaza biraz fazla basmak gerektiğinden alt devirlerde araç çok yakıyor. Buda yazılımla giderilebilir. Bilmeyen arkadaşlar için söyleyim bilgi paylaşımı olsun. Polo bluemotion'da ki 1.2 tdi 75 hp motor ile polo 1.2 tdı 75 hp motorun arasında motorda ufak tefek değişiklikler var. Bunlar da ; yağ pompası, yağ kanalları, hafif krank mili. Bu arada bluemotion test sürüş günlerinde polo bluemotion'a 3.2 litre yaktırmıştım.
    Vw Cc & Mk 5 Gti

zafa38 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı CeM öZeR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yanlış yorum. Yazılımla polo bluemotion'da bile daha düşük tüketimler elde edebilmek mümkün. Çünkü araçta alt devirde bir isteksizlik var ve gaza biraz fazla basmak gerektiğinden alt devirlerde araç çok yakıyor. Buda yazılımla giderilebilir. Bilmeyen arkadaşlar için söyleyim bilgi paylaşımı olsun. Polo bluemotion'da ki 1.2 tdi 75 hp motor ile polo 1.2 tdı 75 hp motorun arasında motorda ufak tefek değişiklikler var. Bunlar da ; yağ pompası, yağ kanalları, hafif krank mili. Bu arada bluemotion test sürüş günlerinde polo bluemotion'a 3.2 litre yaktırmıştım.
    Tamam daha dusuk yakıt tüketimi elde edilebilirde Mantık yanlış
    kanka İnsanlar yazılımı neden yapıyor birazdaha gitsin atik olsun diye yapıyor.
    Şimdi adam yazılım yapınca Doğal olarak daha az basması lazımki yazılımlı daha az yaksın diye... Ben yazılım yapcam bide gaz pedalına basmıcakmıyım??? Ne anladım bu işten hem yazılım yap para ver sonra neymiş az yaksın diye yazılıma para verip birde dahadaha az basıcam çok saçma...
    Yani yazılıma verilen para - Alınan güç/yakıt tasarrufu dengesi çok saçma oluyor senin dediğine göre?
    Ben kimsenin bu arabaya dahada az yaksın diye yazılım attırcagını sanmıyorum yani 500-900 TL verip çipleyip daha az yaksın diye bir mantık biraz zor bu arabada kanımca birazdaha + performans versin diye insanlar çipliyo...
    GT-R

dragon07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yazılım yapılınca daha az gaza basarsın.çünkü aynı gücü daha az gaz basarak elde diyosun

ama yazılım yapıldı arabam uçuyor diye gaza basarsan tabiki daha çok yakar.basınca hepsi çok yakıyor

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)