araç üzerinde kaplama var söküp orjinal rengine dönmek istiyorum.
kaplamayı en basit nasıl sökebilirim? sökerken nelere dikkat edilmeli herhangi bir yöntemi varmıdır? paldır küldür girişmeyelim![]()
araç üzerinde kaplama var söküp orjinal rengine dönmek istiyorum.
kaplamayı en basit nasıl sökebilirim? sökerken nelere dikkat edilmeli herhangi bir yöntemi varmıdır? paldır küldür girişmeyelim![]()
barnak bassam olurmu ?
tarık araçta sadece arka tampon ve arka sağ çamurluk boyalı.ben birisinden sıcak su uygulaması duymuştum aracın üzerine 2-3 kez sıcak su döküldüğünde kaplama yumşuyormuş rahat sökülüyormuş.
barnak bassam olurmu ?
arac kaplama isi yapan tanidigim var serit cektirmistim boydn boya isi tutarak cikarirsan kolay olur dedi
Hocam gölgeyi boşveraraç güneşde dursun folyo yumuşasın yada kapalı bir alanda ısı tabancası yardımıyla sökebilirsin
![]()
ahmet abi bir arkadaşımın a3 ünde kaplama vardı arabayı boya fırınına soktular ısıttılar sonra kaplamayı söktüler 2 parça boya vardı kalkmadı bile boyalar ama tamponlar soyulabilir boyalıysa
abi dediğim sistem baya sağlıklı gözümle gördüm ama sökerken narin davran biraz ağar ağar yap hiç birşey olmuyor
en güzeli ısı tabancası......sıcak su da işe yarıyo ama elin yanıyo![]()
ahmet abi bilen birisine sokturmenden yanayım kesinlikle amatör birileri sökerse iz v.s. kalıcakdır diyorum. ve soktukden sonra pasta cilan hazır olmalı![]()
Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ
300 Tl ye söküyorlar bence riske girme anlaş birisi ile söktür sen sökersen ellerin parçalancak aracın boyasının kalkma riski var ve yapışkan izi kalacaktır bunlar içinde zaten pasta cila yaptırcaksın ..
bende bişey sormak istiyorum kaplama hakkında, ben telefonumu carbon fiber kaplamak istiyorum fakat sıkılınca sökünce telefona zarar verir mi acaba ??
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)